Önemli olan sayı değil kalite, bazen sayı çok olunca kalite düşebiliyor. Ben de 25 yaşındayım ama erken rezerv yetmezliğim ve yumurta tembelliğim var bende 1 yumurta bile mucizeHayırlı olsun topiğiniz.Bende iğnelerimi oluyorum kısmetse mayısta transfer.İkinci tedavim yaş 37 ama yumurta sayım az 5 yumurta var.Bir öncekinde 9 yumurtam vardı.zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.
2 ay boyunca DHA q10 gibi vitaminler kullandım bakalım toplanınca kaliteleri ne olacak.aslında vitaminlerin oyalanma olduğunu düşünüyorum.Salı yumurta toplanınca göreceğiz bakalım.Önemli olan sayı değil kalite, bazen sayı çok olunca kalite düşebiliyor. Ben de 25 yaşındayım ama erken rezerv yetmezliğim ve yumurta tembelliğim var bende 1 yumurta bile mucize
Salı mi çok az kaldi insallah güzel haberleriniz aliriz bu topiğin ilk hamilesi siz olursunuzT
2 ay boyunca DHA q10 gibi vitaminler kullandım bakalım toplanınca kaliteleri ne olacak.aslında vitaminlerin oyalanma olduğunu düşünüyorum.Salı yumurta toplanınca göreceğiz bakalım.
Yok salı toplama işlemim olacak asıl süreç ondan sonra.Salı mi çok az kaldi insallah güzel haberleriniz aliriz bu topiğin ilk hamilesi siz olursunuz
Anladım onu ama toplamadan güzel haberler çıkarsa zaten gerisi elinizde değil. Beraberce beklerizYok salı toplama işlemim olacak asıl süreç ondan sonra.
İnşallah bu süreçte seni en iyi anlayanlar senin durumunda olanlar.Ünsanlar stres yapma demesine sinir oluyorum bazen yaşamadığın bir şey için bence yorum yapmamalı.Anladım onu ama toplamadan güzel haberler çıkarsa zaten gerisi elinizde değil. Beraberce bekleriz
Kesinlikle bi de soğan kürü yap incir kuru yap diyolar ben zaten yüzlerce şey denemişim bu güne kadarİnşallah bu süreçte seni en iyi anlayanlar senin durumunda olanlar.Ünsanlar stres yapma demesine sinir oluyorum bazen yaşamadığın bir şey için bence yorum yapmamalı.
işte herkeste her şey aynı etkiyi yapmaz ki.Ama bunu anlatamıyorsun.Kesinlikle bi de soğan kürü yap incir kuru yap diyolar ben zaten yüzlerce şey denemişim bu güne kadar
Anlatmamak en iyisi. Bakalim bu ay kimler olacakişte herkeste her şey aynı etkiyi yapmaz ki.Ama bunu anlatamıyorsun.
Amin onsallah hepimiz guzel haberler aliriz.Mrb arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun. Bende bugün negatifi aldım. İlk denememdi. Zaten testden once adet olmuştum. Yarın doktorls gorusucem mayıs ayında tedaviye başlamak istiyorum dondurma işlemi olmamıştı. Malesef tecrubesizlıkten birde ben yurtdışında yaşıyorum çok iyi konuşamadığım için her istediğimi soramadım. İlkinde 7 yumurta toplandı hepsı 5. Gune guttı 3 u trabsfer edılmıştı. Rabbim nasip eder inşallah. Herkesin sorunu farklı ama derdi aynı. Rabbim herkese Anneliği tattırsın. Sevgiler..
Hayır canım dondurma işlemi yapılmadı çok kapsamlı sohbette olmadı doktorla. Bide turkıyede doktora kontrol olmuştum rahimde parlaklık var demişti sanırım polipten bahsetti almamız gerekiyor diye. Ama burdaki doktor göremiyorum dedi. Gerçekten çok zor. Umarım sizinde yumurtalarınız güzel gelişir.Amin onsallah hepimiz guzel haberler aliriz.
Genelde doktorlar 1 ay ara veriyor. Hiç dondurulmuş yok mu?
Doktorunuz kim? Amin insallah hepimizinHayır canım dondurma işlemi yapılmadı çok kapsamlı sohbette olmadı doktorla. Bide turkıyede doktora kontrol olmuştum rahimde parlaklık var demişti sanırım polipten bahsetti almamız gerekiyor diye. Ama burdaki doktor göremiyorum dedi. Gerçekten çok zor. Umarım sizinde yumurtalarınız güzel gelişir.
Normalde yurtdışındayım fransada doktorum. Ama türkiyede bir kere kontrol oldum bursada ozlem ceylandı sanırım.Doktorunuz kim? Amin insallah hepimizin
Orada doktorlara mi güvenmiyorsunuz aslında insanın sürekli kaldığı yerde doktor bulması daha iyi ama Turkiyeye gidip gelecekseniz Istanbul ulaşım acısından daha iyi degil mi? Süreçte en önemli şey doğru doktoru bulabilmek ben 1bucuk yılımı yanlış doktorla kaybettimNormalde yurtdışındayım fransada doktorum. Ama türkiyede bir kere kontrol oldum bursada ozlem ceylandı sanırım.
Tabiki doktor onemli ama baska bır ulkeye gıtmek son çare olarak görüyorum. Zaten süreç zor bırde evınden ayrı olmak dahada zorlaştıracak. Tşk ederim tavsiyeneOrada doktorlara mi güvenmiyorsunuz aslında insanın sürekli kaldığı yerde doktor bulması daha iyi ama Turkiyeye gidip gelecekseniz Istanbul ulaşım acısından daha iyi degil mi? Süreçte en önemli şey doğru doktoru bulabilmek ben 1bucuk yılımı yanlış doktorla kaybettim
Merhaba adetin ikinci günü mü sorununuz nedirKızlar merhaba ben de bugün tüp bebek yolunda ilk adımı attım. İlaçları henüz almadım bugün alıp baslicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?