2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Allah kolaylik versin .Bende de iğneler halsizlik yapıyor iğneden sonra uyku ve yorgunluk hissi oluyor bazen uyuyakalıyorum. İnş. Ilk denemende olumlu sonuç alırsın. Güzel düşün kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış .Yani normal hayatına devam et .

Ben de ohss olmuştum ama bana su içmek yasakti. Günde iki bardak içiyordum sadece ... 6 yumurta ve 3 sise poweraid ...cok şükür neredeyse hic sikinti yaşamadım .
ohss nedemek nasıl bişey çok şükür probeleminin kalmadıgına sevindim Allahyardımcımız olsun

Canım hayırlı uğurlu olsun hepsi 3.gün embriyolarımı neden 5.güne kadar gitmediler Allah hayallerine kavuşmayı nasip etsin çok sevindim bize detayları anlatmayı unutma olur mu neden dün çok ağladın yaaa üzüldüm şu an bence morelini yüksek tut onlar su an senin içinde ve hissediyolar bence mutlu olki bebişlerinde güçlü olsun

Yok canım, 4. gün embriyosu 3 tane vardı. 2 sini 4. gün koydular. Diğerini 5. güne gelince donduracaklardı. 5. günkü gelişimi iyi olmadığı için dondurmuyoruz diye aradılar. ya içimdekiler de gelişemezlerse diye düşünmedim değil. Eşimin söylediği bir şeye çok alındım ağladım. Aslında normalde hiç alınmayacağın bir şey dedi bana sonradan. Hormonlar çok denge bozuyor bence asıl sebebi o olabilir. Zaman zaman ağlıyorum vallaha.. iyi mi gelir kötü mü bilemiycem. Rahatlıyor muyum, minik nokta kadar yavrucakları üzüyor muyum bilmiyorum. Sizce gerçekten hissederler mi?

Canım transferin hayırlı olsun, bazen embriyolar dış ortamı sevmezmiş anne rahmi daha sağlıklı olurmuş gelişim için hatta bende de 5.gün embriyoları tutunamayınca böyle dendi 3.gün embriyosu transferi denemeye başladık. İnşallah senin rahmindeki embriyolar ortamını çok sevecek ve güzelce gelişip tutunacak

İnşalalh canım. Peki bu kasıklardaki ufak kasılmalar falan neden olur. Tutunma belirtisi 12-13 gün sonra belli olurmuş. Bu minik kasılmalar niye olur ki... sende de oldu mu? Bugün 4. Günüm.

İnşalalh canım. Peki bu kasıklardaki ufak kasılmalar falan neden olur. Tutunma belirtisi 12-13 gün sonra belli olurmuş. Bu minik kasılmalar niye olur ki... sende de oldu mu? Bugün 4. Günüm.

Transferin hayırlı olsun canım. Emin değilim ama, minik kasılmalar ilaçların yan etkisi olabilir.

Rahim kalınlaşıyor cnm onun da etkisi var, oda kasılma yapar. Embriyo genellikle 8.gününde rahme yerleşiyor diyorlar, yani senin de 4+4 dersek bugün yerleşiyor inşallah

Transferin hayırlı olsun canım. Emin değilim ama, minik kasılmalar ilaçların yan etkisi olabilir.
İ
Rahim kalınlaşıyor cnm onun da etkisi var, oda kasılma yapar. Embriyo genellikle 8.gününde rahme yerleşiyor diyorlar, yani senin de 4+4 dersek bugün yerleşiyor inşallah
hadi yaa, genellikle 8 de mi yerleşiyor? Başka kaçıncı gün olabilir?
olabilir mi ki, ay çok duygulandım öyle düşününce amaa...

Son düzenleme:

İnsan istiyor ki embriyodan güzel bir haber gelsin. Ama ben de bugüne kadar ilaçlarla ilgili bişey diye düşünüyodum ve daha rahat oluyor insan öyle düşününce.
Öbür türlü belirti mi ki diye kafayı yeme noktasına geliyorsun.

İ

hadi yaa, genellikle 8 de mi yerleşiyor? Başka kaçıncı gün olabilir?
olabilir mi ki, ay çok duygulandım öyle düşününce amaa...
5. Gün embriyosu transfer edildiğinde doktor ilk 3 gün içinde embriyo rahme yerleşir demişti. Zaten beta hcg de o günden sonra yükselmeye başlıyor. Ama belirtiler çok karışık hiç kafana takma, kimi adet belirtisi yaşıyor kimi hiç belirti yaşamıyor...

Anladım canım inşalah annelerine sımsıkı tutunurlar heyecanlı bir bekleyiş valla bende heyecanlandım bir an önce temmuz olsun istiyorum olur öyle regl dönemlerimizde bile hormonlarımız nasıl şaşıyor ne çok iğne ilaç yedik operasyon geçirdik bence normal eğer ağlayarak rahatladıgını hissediyosan ağla ama bence şu 10 gün dünyanın en mutlu insanı sen olmalısın

Ay, öyle olurum, dünyanın en mutlu insanı olurum zannediyordum.. ay ben bi öyleyim bir böyleyim. Gamsız olmak lazım ya..
Tutunduklarını bilsem var ya, işte o zaman dünyanı en mutlu insanı olurum gerçekten

zaten o günlerde gelicek canım surda kaldı az günler hamile olduğunu öğreneceksin yaaa bende çok heyecanlandım bir an önce temmuz olsun

Düşünsene bir güno gün ya çok sevineceksin, ya da üzüleceksin.
zaten o günlerde gelicek canım surda kaldı az günler hamile olduğunu öğreneceksin yaaa bende çok heyecanlandım bir an önce temmuz olsun
ay, İnşalllaaaaahh
Temmuza da çok az kaldı canım :) bundan sonraki ay temmuz işte.. gelsin bebekler

Merhaba arkdaslar dün yumrtalarim toplandi 20 tanee bugun sabah aradilar 11 tane klmis 7 si.dollenmis Allahm hayirlisini nasip etsin

Merhaba arkdaslar dün yumrtalarim toplandi 20 tanee bugun sabah aradilar 11 tane klmis 7 si.dollenmis Allahm hayirlisini nasip etsin
Benim de 21 toplandı 14ü işleme alındı 8i döllendi 6 sını dondurulabildik çok şükür... Bize döllenme de sorun olması ile ilgili kesin birşey diyemediler size bir açıklama yaptılar mı? Siz de problem neydi? Çok şükür embriyolarımız var, ben sadece merak ediyorum yoksa buna da çok şükür gayet güzel sayılar

Düşünsene bir güno gün ya çok sevineceksin, ya da üzüleceksin.

ay, İnşalllaaaaahh
Temmuza da çok az kaldı canım :) bundan sonraki ay temmuz işte.. gelsin bebekler
ayyy gelsinler yaaa çok heyecanlanıyorum daha şimdiden senin şimdi kaç günün kaldı teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…