2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Bunlar hep hormonlardan

Bilmiyorum yumurta toplamadan sonra ne olacak pek bir fikrim yok dondurucak büyük ihtimal ben kilo verdikten sonra transfer edicek embriyom olursa

Amin insallah hepimizin güler. Doktorum Erbil Yağmur

Bence embriyoların olacak canım... bir sürü yumurtan var. Bana öye geliyor ki güzel, kaliteli embriyoların olacak.

Bunu sabah okuyacaksın sanırım ama bil ki ben de bira sinirliyim bugün insanlara kızgınım hatta sanki kinli gibiyim. Herşeyin güzel olmasını istiyorum ama kötü ihtimal çıkmıyor aklımdan. Sabah ola hayrola.

Canım, demek ki böyle de oluyormuş. Elimizde değil napalım. Aynen, sabah ola hayrola... güzel bir gün olsun. Yaz günü güneş doğuyor.. bizim içimize de doğsun inşallah.

Seni de merak ediyordum...

Kızlar benim çarşamba opu oldu, dünden beri çok az az kanama geliyor ama damla damla resmen... İşlem günü filan hiç kanamam lekelenme olmamıştı. Adet mi oluyorum acaba? Ama daha opu olalı 4-5 gün oldu adet için de erken değil mi
Az olduğu için adet değildir herhalde deyip oruca namaza devam ediyorum ama kafam karıştı napsam?

Anlatıcam o gün hepsini. Erbil Bey öyle pozitif duygular veriyor öyle güçlendiriyor ki öteki tedavimde hep ağlama krizleri yasamistim şimdi öyle mutluyum ki insallah toplanır güzel güzel yumurtalar
Merhaba canım toplama günün bugün Allah yardımcın olsun Erbil bey kendisi mutlu bir adam o yüzden çevresindekilere de mutluluk saçıyor banada umutlu konusuyor umarım umutlarımız boşa cıkmaz

Amin canım :)

Benim yarın saat 12 de randevum var. Tüp bebek sürecine başlıyor 5. Kez ... inşallah bu sefer Bebeğimi alıp eve döneceğim
Rabbim yardımcın olsun inşalah güzel haberlerle bu forumu dolduracagız iğnelere başladın mı yoksa dondurulmuşların var mı ?

bende dün akşam bitirdim iğnelerimi canım çok şükür benimde yarın saat 7:45 te hastanede olmam gerek bende çok heyecanlı umutluyum ama bende transferimi ağustosta istedim doktroum kabul etti çevreye gelince bizim kimse bilmiyor bence böylesi en iyisi

Nasıl hissediyorsun kendini canım?
Hiç bilemiyorum ki karışık bir duygudayim sürekli beynimde ne oluyor içimde diye sorular soruyorum birsey oldu oluyor ama ben bilemiyorum ve günler geçmiyor iğne ve yumurta toplama süreci bu kadar uzun değildi şu gibi geçmişti ama bu öyle değil 1 yıl oldu sanki uyuyamıyorum uyusam da uyanıyorum rüyamda hep bu var

agrim var benim hafif ama normal mi ki

Hanımlar ben eve geldim.
Şuan yorgunum pek yazamayabilirim ama ben bugün bir mucize yaşadım.

Tam 17 yumurta.

Inanamadim herkese defalarca tekrar sordum.

Çünkü önceki opuda 0 yumurtaydi.

Antral folikül sayım 0 dı.

Fsh 16 idi.

Bana donasyonla çocuğun olur tedavi için 1 yumurtan bile yok dediler.

Ben buraya 1 tane bile olsa benim mucizem dedim ama tam 17.

Ne diyeyim Erbil Bey bir dünya harikası.
Yarın arayacaklar kaçı olgunmuş kaçı döllenmiş hepsini öğrenip yazarım insallah dondurulacak birkaç tane olur. Size duacıyım siz de bana dua edin gerisi Allaha kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…