Bunlar hep hormonlardanKızlar, bugüne kadar çok iyiydim ama bugün kendimi inanılmaz gergin ve sinirli hissediyorum. Yarın sabah operasyon var. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum.
Çok gıcık bir insan gibiyim. O sevgi dolu, umutlu, mutlu, sevinçli, heyecanlı halimden eser kalmadı. Kimseyi görmek istemiyorum. Kendimi de yanlız hissediyorum. Ergen gibiyim. Kimse beni anlamıyor sanki...
Bilmiyorum yumurta toplamadan sonra ne olacak pek bir fikrim yok dondurucak büyük ihtimal ben kilo verdikten sonra transfer edicek embriyom olursa
Amin insallah hepimizin güler. Doktorum Erbil Yağmur
Bunlar hep hormonlardan
Nasıl hissediyorsun kendini canım?Bugün transferimin 7.günü
2 tane canimAaa hayırlı olsun canım :) kaç tane?
12. gunu bekleyecek misin test icinBugün transferimin 7.günü
Bunu sabah okuyacaksın sanırım ama bil ki ben de bira sinirliyim bugün insanlara kızgınım hatta sanki kinli gibiyim. Herşeyin güzel olmasını istiyorum ama kötü ihtimal çıkmıyor aklımdan. Sabah ola hayrola.Kızlar, bugüne kadar çok iyiydim ama bugün kendimi inanılmaz gergin ve sinirli hissediyorum. Yarın sabah operasyon var. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum.
Çok gıcık bir insan gibiyim. O sevgi dolu, umutlu, mutlu, sevinçli, heyecanlı halimden eser kalmadı. Kimseyi görmek istemiyorum. Kendimi de yanlız hissediyorum. Ergen gibiyim. Kimse beni anlamıyor sanki...
Canım, demek ki böyle de oluyormuş. Elimizde değil napalım. Aynen, sabah ola hayrola... güzel bir gün olsun. Yaz günü güneş doğuyor.. bizim içimize de doğsun inşallah.Bunu sabah okuyacaksın sanırım ama bil ki ben de bira sinirliyim bugün insanlara kızgınım hatta sanki kinli gibiyim. Herşeyin güzel olmasını istiyorum ama kötü ihtimal çıkmıyor aklımdan. Sabah ola hayrola.
Seni de merak ediyordum...Bunu sabah okuyacaksın sanırım ama bil ki ben de bira sinirliyim bugün insanlara kızgınım hatta sanki kinli gibiyim. Herşeyin güzel olmasını istiyorum ama kötü ihtimal çıkmıyor aklımdan. Sabah ola hayrola.
Merhaba canım toplama günün bugün Allah yardımcın olsun Erbil bey kendisi mutlu bir adam o yüzden çevresindekilere de mutluluk saçıyor banada umutlu konusuyor umarım umutlarımız boşa cıkmazAnlatıcam o gün hepsini. Erbil Bey öyle pozitif duygular veriyor öyle güçlendiriyor ki öteki tedavimde hep ağlama krizleri yasamistim şimdi öyle mutluyum ki insallah toplanır güzel güzel yumurtalar
Amin canım :)Herşey istediğin gibi geçer inşallah :)
Hayırlısı olsun canım :) Benden yarım saat sonra :) ama ben almanya saatiyle olacağım. Sen benden yarım saat önce olacaksın o zaman.
Ben yatmayı düşünmüyorum canım. Daha doğrusu doktor ne derse onu yapmayı düşünüyorum. Yat derse yatarım, çalış derse çalışırım. Tabii öyle ağır maşır taşımam..
Rabbim yardımcın olsun inşalah güzel haberlerle bu forumu dolduracagız iğnelere başladın mı yoksa dondurulmuşların var mı ?Benim yarın saat 12 de randevum var. Tüp bebek sürecine başlıyor 5. Kez ... inşallah bu sefer Bebeğimi alıp eve döneceğim
bende dün akşam bitirdim iğnelerimi canım çok şükür benimde yarın saat 7:45 te hastanede olmam gerek bende çok heyecanlı umutluyum ama bende transferimi ağustosta istedim doktroum kabul etti çevreye gelince bizim kimse bilmiyor bence böylesi en iyisiKizlaaar, iğnelerim bittisizlerin yardımıyla cesaret geldi de yapabildim bu iğneleri.. yanımda olduğunuz için çok sağolun.
ve az önce son iğnemi de yapmış bulunuyorum, çatlatma iğnesiydi :)
Pazartesi günü sabahını iple çekiyorum. Sanki doğuma gideceğim tövbe yarabbim. Bir heyecan, bir sevinç, bir umut. Biri beni dizginlesin mi yoksa bu halim iyi midir bilmiyorum. Ah kızlar, tutunsun bebeklerimiz.
Tek hissettiğim baskı ne biliyor musunuz? Çevremiz.. herkes biliyor ve herkes haber bekleyip soruyor. Bi yandan iyi de bir yandan da baskı yaratıyor sanki üstümde. Hele anne babalar. Nasıl bir hevesle bekliyorlar.
Şimdi transfer sonucunu da merakla bekleyecekler, benden de haber bekleyecekler. Bu sıkıyor sadece... ay ne çok yazdım. :)
dün akşam bende 22.30 da vurdum ama benim 3 tane idiYa ben uzun boylu kiloluyum dozajda bu etkilidir ve 17-18 yumurtam var ben de şoklardayım.
2si bir iğne 2si başka iğne ben de tam 22.30 da vuracagim
Evet sanırım bekleyeceğim daha önceden yapmak istemiyorum stres e girmemek için12. gunu bekleyecek misin test icin
Hiç bilemiyorum ki karışık bir duygudayim sürekli beynimde ne oluyor içimde diye sorular soruyorum birsey oldu oluyor ama ben bilemiyorum ve günler geçmiyor iğne ve yumurta toplama süreci bu kadar uzun değildi şu gibi geçmişti ama bu öyle değil 1 yıl oldu sanki uyuyamıyorum uyusam da uyanıyorum rüyamda hep bu varNasıl hissediyorsun kendini canım?
agrim var benim hafif ama normal mi kiHiç bilemiyorum ki karışık bir duygudayim sürekli beynimde ne oluyor içimde diye sorular soruyorum birsey oldu oluyor ama ben bilemiyorum ve günler geçmiyor iğne ve yumurta toplama süreci bu kadar uzun değildi şu gibi geçmişti ama bu öyle değil 1 yıl oldu sanki uyuyamıyorum uyusam da uyanıyorum rüyamda hep bu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?