ay masallahhhhHanımlar ben eve geldim.
Şuan yorgunum pek yazamayabilirim ama ben bugün bir mucize yaşadım.
Tam 17 yumurta.
Inanamadim herkese defalarca tekrar sordum.
Çünkü önceki opuda 0 yumurtaydi.
Antral folikül sayım 0 dı.
Fsh 16 idi.
Bana donasyonla çocuğun olur tedavi için 1 yumurtan bile yok dediler.
Ben buraya 1 tane bile olsa benim mucizem dedim ama tam 17.
Ne diyeyim Erbil Bey bir dünya harikası.
Yarın arayacaklar kaçı olgunmuş kaçı döllenmiş hepsini öğrenip yazarım insallah dondurulacak birkaç tane olur. Size duacıyım siz de bana dua edin gerisi Allaha kalmış
Sayıya takılmayın 1 tanesiyle hamile kalacağız ama benim yaşadığım hala inanamadığım için garibimay masallahhhh
benim de sayim az oluyor bu sefer 2 yumurta idi
dedigin gibi mucize iste Allah ol derse olacak kafaya takmamak lazim ama elde degil.. saglikli embriyolarin olur insallahSayıya takılmayın 1 tanesiyle hamile kalacağız ama benim yaşadığım hala inanamadığım için garibim
Amin insallah hepimizindedigin gibi mucize iste Allah ol derse olacak kafaya takmamak lazim ama elde degil.. saglikli embriyolarin olur insallah
Nasıl geçti canım?bende dün akşam bitirdim iğnelerimi canım çok şükür benimde yarın saat 7:45 te hastanede olmam gerek bende çok heyecanlı umutluyum ama bende transferimi ağustosta istedim doktroum kabul etti çevreye gelince bizim kimse bilmiyor bence böylesi en iyisi
Uykudan sık sık uyanma durumu ben de yaşamıştım bir dönem. Hepsi geçecek, güzel günleri göreceğiz inşallah biz deHiç bilemiyorum ki karışık bir duygudayim sürekli beynimde ne oluyor içimde diye sorular soruyorum birsey oldu oluyor ama ben bilemiyorum ve günler geçmiyor iğne ve yumurta toplama süreci bu kadar uzun değildi şu gibi geçmişti ama bu öyle değil 1 yıl oldu sanki uyuyamıyorum uyusam da uyanıyorum rüyamda hep bu var
Waaayyy canınaaa gerçekten müthiş  tebrik ederim canım. Önceki doktoru arayıp söyleyip kızmak lazım aslında ama neyse... Sen bu mutluluğu yaşa şimdi. İnşallah bol bol embriyon olur. Benim fsh 5 benden 21 yum çıktı yani seninki müthiş olmuş. İyiki geçen ay folikül görememiş o doktor da Erbil beye geçmişsin, her şerde bir hayır var işteHanımlar ben eve geldim.
Tam 17 yumurta.
Fsh 16 idi.
Yarın arayacaklar kaçı olgunmuş kaçı döllenmiş hepsini öğrenip yazarım insallah dondurulacak birkaç tane olur. Size duacıyım siz de bana dua edin gerisi Allaha kalmış
Ohhh maşallah ne güzel. Kaç yum toplanmış cnm?Ben de eve geldim ve yatıyorum. Her şey yolunda. Cuma günü de transfer olacak :)
Onun için cetrotide yazdı hala iğne vurunuyorum yanımelekeda çok yum toplandığı için 2-3 gün karnın acayip şişebilir hazırlıklı ol. Ben 2-3 gün 7 aylık hamile gibi dolandım evde
Aynen bana da doktor 3 gün dostinex ve cedrotide verdi ona rağmen şiştimOnun için cetrotide yazdı hala iğne vurunuyorum yanıinsallah olmaz
O zaman yandım ben çünkü zaten kiloluyumAynen bana da doktor 3 gün dostinex ve cedrotide verdi ona rağmen şiştimbi de onları vermeseler nolcaktı kim bilir
Belki senin olmaz herkesin bünyesi farklı tabi. Gerçi insan her zorluğa razı geliyor yeterki bebiş olsunO zaman yandım ben çünkü zaten kiloluyum
Canım ya valla çok sevindim, allahtan umut kesilmez işte olmucak bişey yok. İnşallah çok çok güzel döllenirler dualarımız seninleHanımlar ben eve geldim.
Tam 17 yumurta.
Fsh 16 idi.
Gözünaydın canım tebrik ederim. Sağlıkla ilerler inşallah en kalitelisinden olurHanımlar ben eve geldim.
Tam 17 yumurta.
Fsh 16 idi.
Hayırlısı olsun canım . Ben de Eylül ayın da alıcam kısmetse bebikleriBu arada ben buraya yazıyorum diye diğer topiğe yazmışım yeni fark ettimbenim de çarşamba opu oldu 21 yum toplandı 14ü olgun çıkmış 8i döllendi 6 tanesi 3.gün donduruldu çok şükür :) Eylül ayına kadar anneciği bekliyecekler
Ohhh ne güzel peşpeşe... Güz bebeklerimiz olacak inşallahHayırlısı olsun canım . Ben de Eylül ayın da alıcam kısmetse bebikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?