2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
ay masallahhhh
benim de sayim az oluyor bu sefer 2 yumurta idi

Nasıl geçti canım?

Uykudan sık sık uyanma durumu ben de yaşamıştım bir dönem. Hepsi geçecek, güzel günleri göreceğiz inşallah biz de

Waaayyy canınaaa gerçekten müthiş  tebrik ederim canım. Önceki doktoru arayıp söyleyip kızmak lazım aslında ama neyse... Sen bu mutluluğu yaşa şimdi. İnşallah bol bol embriyon olur. Benim fsh 5 benden 21 yum çıktı yani seninki müthiş olmuş. İyiki geçen ay folikül görememiş o doktor da Erbil beye geçmişsin, her şerde bir hayır var işte

Bu arada ben buraya yazıyorum diye diğer topiğe yazmışım yeni fark ettim benim de çarşamba opu oldu 21 yum toplandı 14ü olgun çıkmış 8i döllendi 6 tanesi 3.gün donduruldu çok şükür :) Eylül ayına kadar anneciği bekliyecekler

Canım ya valla çok sevindim, allahtan umut kesilmez işte olmucak bişey yok. İnşallah çok çok güzel döllenirler dualarımız seninle

Gözünaydın canım tebrik ederim. Sağlıkla ilerler inşallah en kalitelisinden olur

Hayırlısı olsun canım . Ben de Eylül ayın da alıcam kısmetse bebikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…