Yumurta ikinci evreye geçebilsin diye sanırım erbil bey verdiyse vardır bildiği. Hangi iğneyi vuracaksın hepsi aynı mı
Ben de yarım saat önce yaptım canım. Neden 4 tane? Hepsi de çatlatma iğnesi mi? Dozajın fazla mı olması gerekiyormuş?
Bu mucize değil mi ben olumsuz sonuç aldım ama senin güzel sonuçlanmasını okadar çok istiyorum ki. Güzel sonuçlansın da umut ışığı ol bana. Şu opuyu da atlat sana özelden yazıcam bütün sorularımı merak ettiklerimi tedavinin detaylarını. Cevaplarsan sevinirim. Şimdiden hayırlı oldun diyeyim kendine iyi bakYa ben uzun boylu kiloluyum dozajda bu etkilidir ve 17-18 yumurtam var ben de şoklardayım.
2si bir iğne 2si başka iğne ben de tam 22.30 da vuracagim
Ya ben uzun boylu kiloluyum dozajda bu etkilidir ve 17-18 yumurtam var ben de şoklardayım.
Kesinlikle mucize. Bana doktor tekrar tedavi yapmamıştı 1 yumurtan bile yok tedavi edeyim dedi. Evlat edinmeyi donasyonu düşün dedi. Ben dedim ki en iyi doktora gideyim o da bana aynısını söylesin ikna olayım. Şuan 18 yumurtam var e2 çok iyi boyları çok iyi. Doktor bir de toplarsa yani 1 tane bile toplarsa ölene kadar dua edeceğim. Ama öyle pozitif ki doktor sırf onun bu tutumu inancımı yerine getirdi. Bu arada iğneler çok acıttı...Bu mucize değil mi ben olumsuz sonuç aldım ama senin güzel sonuçlanmasını okadar çok istiyorum ki. Güzel sonuçlansın da umut ışığı ol bana. Şu opuyu da atlat sana özelden yazıcam bütün sorularımı merak ettiklerimi tedavinin detaylarını. Cevaplarsan sevinirim. Şimdiden hayırlı oldun diyeyim kendine iyi bak
insallah ikimiz de art arda mutlu sonucları aliriz, bana taze transfer yapacak mi bilmiyorum ama yaparsa o günleri de beraber beklemek isterimÇok iyi canım :) maşallah. Benim de 20:30 du saatim. Biz seninle 1 saat aralıklı sürdürüyoruz tedaviyi bu ara :)
Hayırlısı olsun canım. İnşallah mutlu haberi alırız :)bugun transferim oldu hayirlisi artik bekleyecegiz
agrim var ilkinde olmamisti
insallah ikimiz de art arda mutlu sonucları aliriz, bana taze transfer yapacak mi bilmiyorum ama yaparsa o günleri de beraber beklemek isterim
senin doktorun kim?İNŞALLAH yüzün güler bu seferinsallah ikimiz de art arda mutlu sonucları aliriz, bana taze transfer yapacak mi bilmiyorum ama yaparsa o günleri de beraber beklemek isterim
Bilmiyorum yumurta toplamadan sonra ne olacak pek bir fikrim yok dondurucak büyük ihtimal ben kilo verdikten sonra transfer edicek embriyom olursaSenin tedavin nasıl ilerleyecek canım?
Amin insallah hepimizin güler. Doktorum Erbil Yağmursenin doktorun kim?İNŞALLAH yüzün güler bu sefer
Hayırlı olsun adetin kaçıncı günü transfer oldunuz acaababugun transferim oldu hayirlisi artik bekleyecegiz
Benimde Çatlatma iğnesi iki şırıngalıydı ama birinde daha az var benim boyum orta zayıfım boy kilodan değildir o heralde belki yumurta sayısındandır 12 taneydi benimYa ben uzun boylu kiloluyum dozajda bu etkilidir ve 17-18 yumurtam var ben de şoklardayım.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alorızbugun transferim oldu hayirlisi artik bekleyecegiz
Öyle midir aslında doktor bi muayenede demişti ki çatlama iğnesi sadece çatlamıyor, olgunlaşmayı da sağlıyor. Artık nasıl olur bilemem yarın sabahı heyecanla bekliyorumBenimde Çatlatma iğnesi iki şırıngalıydı ama birinde daha az var benim boyum orta zayıfım boy kilodan değildir o heralde belki yumurta sayısındandır 12 taneydi benim
dondurulmus embriyoydu.ama buay adetin 17. gunune denk geldiHayırlı olsun adetin kaçıncı günü transfer oldunuz acaaba
Aslında ilaçları kıyaslamak yanlış çünkü doktorlar muayene edip kişinin durumuna göre veriyor, hakkımızda hayırlısı canım ya bende bi adet olsam transfer için rahim muayeneli başlayacak ama5 gündür ağrım var adet gelmek bilmiyorÖyle midir aslında doktor bi muayenede demişti ki çatlama iğnesi sadece çatlamıyor, olgunlaşmayı da sağlıyor. Artık nasıl olur bilemem yarın sabahı heyecanla bekliyorum
Bilmiyorum yumurta toplamadan sonra ne olacak pek bir fikrim yok dondurucak büyük ihtimal ben kilo verdikten sonra transfer edicek embriyom olursa
anladım canım.. bence olacak embriyolarınbir sürü yumurtan var...
bugun transferim oldu hayirlisi artik bekleyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?