2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Yumurta ikinci evreye geçebilsin diye sanırım erbil bey verdiyse vardır bildiği. Hangi iğneyi vuracaksın hepsi aynı mı
Ben de yarım saat önce yaptım canım. Neden 4 tane? Hepsi de çatlatma iğnesi mi? Dozajın fazla mı olması gerekiyormuş?

Ya ben uzun boylu kiloluyum dozajda bu etkilidir ve 17-18 yumurtam var ben de şoklardayım.
2si bir iğne 2si başka iğne ben de tam 22.30 da vuracagim

Ya ben uzun boylu kiloluyum dozajda bu etkilidir ve 17-18 yumurtam var ben de şoklardayım.
Bu mucize değil mi ben olumsuz sonuç aldım ama senin güzel sonuçlanmasını okadar çok istiyorum ki. Güzel sonuçlansın da umut ışığı ol bana. Şu opuyu da atlat sana özelden yazıcam bütün sorularımı merak ettiklerimi tedavinin detaylarını. Cevaplarsan sevinirim. Şimdiden hayırlı oldun diyeyim kendine iyi bak

Çok iyi canım :) maşallah. Benim de 20:30 du saatim. Biz seninle 1 saat aralıklı sürdürüyoruz tedaviyi bu ara :)

Kesinlikle mucize. Bana doktor tekrar tedavi yapmamıştı 1 yumurtan bile yok tedavi edeyim dedi. Evlat edinmeyi donasyonu düşün dedi. Ben dedim ki en iyi doktora gideyim o da bana aynısını söylesin ikna olayım. Şuan 18 yumurtam var e2 çok iyi boyları çok iyi. Doktor bir de toplarsa yani 1 tane bile toplarsa ölene kadar dua edeceğim. Ama öyle pozitif ki doktor sırf onun bu tutumu inancımı yerine getirdi. Bu arada iğneler çok acıttı...

Çok iyi canım :) maşallah. Benim de 20:30 du saatim. Biz seninle 1 saat aralıklı sürdürüyoruz tedaviyi bu ara :)
insallah ikimiz de art arda mutlu sonucları aliriz, bana taze transfer yapacak mi bilmiyorum ama yaparsa o günleri de beraber beklemek isterim

Benimde Çatlatma iğnesi iki şırıngalıydı ama birinde daha az var benim boyum orta zayıfım boy kilodan değildir o heralde belki yumurta sayısındandır 12 taneydi benim

Benimde Çatlatma iğnesi iki şırıngalıydı ama birinde daha az var benim boyum orta zayıfım boy kilodan değildir o heralde belki yumurta sayısındandır 12 taneydi benim
Öyle midir aslında doktor bi muayenede demişti ki çatlama iğnesi sadece çatlamıyor, olgunlaşmayı da sağlıyor. Artık nasıl olur bilemem yarın sabahı heyecanla bekliyorum

Öyle midir aslında doktor bi muayenede demişti ki çatlama iğnesi sadece çatlamıyor, olgunlaşmayı da sağlıyor. Artık nasıl olur bilemem yarın sabahı heyecanla bekliyorum
Aslında ilaçları kıyaslamak yanlış çünkü doktorlar muayene edip kişinin durumuna göre veriyor, hakkımızda hayırlısı canım ya bende bi adet olsam transfer için rahim muayeneli başlayacak ama5 gündür ağrım var adet gelmek bilmiyor

Kızlar, bugüne kadar çok iyiydim ama bugün kendimi inanılmaz gergin ve sinirli hissediyorum. Yarın sabah operasyon var. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum.
Çok gıcık bir insan gibiyim. O sevgi dolu, umutlu, mutlu, sevinçli, heyecanlı halimden eser kalmadı. Kimseyi görmek istemiyorum. Kendimi de yanlız hissediyorum. Ergen gibiyim. Kimse beni anlamıyor sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…