2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
masa başı işim
yarın transfer pazartesi de gelmem belki salı gelirim dedim

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım detaylarını merakla bekliyorum :)
Anlatıcam o gün hepsini. Erbil Bey öyle pozitif duygular veriyor öyle güçlendiriyor ki öteki tedavimde hep ağlama krizleri yasamistim şimdi öyle mutluyum ki insallah toplanır güzel güzel yumurtalar

masa başı işim
yarın transfer pazartesi de gelmem belki salı gelirim dedim
Eğer imkanın varsa 4. gün başla canım ilk 3 gün önemli diyorlar . Ben de masabaşı çalışıyorum ama mesafem uzak otobüsle gidip geliyorum o yüzden ben evde geçirdim. Yoksa ben de başlardım

Yani benimkini konuşmadık cumartesi konusacagız bende iki embriyo istiyorum canım ama bakalım ne dicek

Herşey istediğin gibi geçer inşallah :)
Kızlar opum pazartesi 8bucukta olacak hadi hayırlı olsun

Hayırlısı olsun canım :) Benden yarım saat sonra :) ama ben almanya saatiyle olacağım. Sen benden yarım saat önce olacaksın o zaman.

transferden sonra yattınız mı / yatmayı düşünüyor musunuz
ben 3. gün işe gidicem de :))

Ben yatmayı düşünmüyorum canım. Daha doğrusu doktor ne derse onu yapmayı düşünüyorum. Yat derse yatarım, çalış derse çalışırım. Tabii öyle ağır maşır taşımam..

peki iğne sürecinde sürekli tükketiğin bi yiyecek yada kür falan varmıydı
Hiç birşey yoktu nasılsa öyle devam ettim hayatıma birde kötü olmasını bilmeme rağmen sigaradan tek tük içtim Ona rağmen 10 yumurta topladı doktor tabiki sen daha sağlıklı beslen benim tek yaptığım şey kafama takmamak oldu

Anlatıcam o gün hepsini. Erbil Bey öyle pozitif duygular veriyor öyle güçlendiriyor ki öteki tedavimde hep ağlama krizleri yasamistim şimdi öyle mutluyum ki insallah toplanır güzel güzel yumurtalar

Ay ne tatlıymış doktorun yaaa :) çok önemli şeyler bunlar. Benim doktorum tanamen nötr.
Ne iyi ne kötü bir duygu veriyor. Keşke biraz bi duygu verse.

Nasıl oldu da kafana takmadın canım? Var mı bir sırrın?

Çok güzel canım mutlu olman harika ben de kendimi mutlu ve iyi hissediyorum. Hevesliyim.. Severek yapıyorum çocuk için ben yapıyorsam.. bıkmak nasip olmaz inşallah.

Hep başka şeyler düşündüm ise verdim kendimi hiç mi aklıma gelmedi desem yalan olur ama hep hayırlısı dedim geçtim düşündükçe zaten isim o kadar yoğun ki düşünmeye de pek fırsatım olmadı diyebilirim

Ay ne tatlıymış doktorun yaaa :) çok önemli şeyler bunlar. Benim doktorum tanamen nötr.
Ne iyi ne kötü bir duygu veriyor. Keşke biraz bi duygu verse.
Çok güzel canım mutlu olman harika ben de kendimi mutlu ve iyi hissediyorum. Hevesliyim.. Severek yapıyorum çocuk için ben yapıyorsam.. bıkmak nasip olmaz inşallah.
Çok şükür zaten en önemli şey kuralımızın iyi olması insallah hepimiz güleriz mutlu sonuçlar elde ederiz

Benim yarın saat 12 de randevum var. Tüp bebek sürecine başlıyor 5. Kez ... inşallah bu sefer Bebeğimi alıp eve döneceğim

Kizlaaar, iğnelerim bitti sizlerin yardımıyla cesaret geldi de yapabildim bu iğneleri.. yanımda olduğunuz için çok sağolun.
ve az önce son iğnemi de yapmış bulunuyorum, çatlatma iğnesiydi :)
Pazartesi günü sabahını iple çekiyorum. Sanki doğuma gideceğim tövbe yarabbim. Bir heyecan, bir sevinç, bir umut. Biri beni dizginlesin mi yoksa bu halim iyi midir bilmiyorum. Ah kızlar, tutunsun bebeklerimiz.

Tek hissettiğim baskı ne biliyor musunuz? Çevremiz.. herkes biliyor ve herkes haber bekleyip soruyor. Bi yandan iyi de bir yandan da baskı yaratıyor sanki üstümde. Hele anne babalar. Nasıl bir hevesle bekliyorlar.
Şimdi transfer sonucunu da merakla bekleyecekler, benden de haber bekleyecekler. Bu sıkıyor sadece... ay ne çok yazdım. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…