masa başı işimİlk transferim de 10 gün evdeydim canım. İkinci de 5 gün evdeydim tabi sürekli yatarak geçirmedim Yorucu bir işin yoksa çalışabilirsin. Doktorların dediği ertesi gün normal şartlarınıza geri dönebilirsiniz diyorlar.
Anlatıcam o gün hepsini. Erbil Bey öyle pozitif duygular veriyor öyle güçlendiriyor ki öteki tedavimde hep ağlama krizleri yasamistim şimdi öyle mutluyum ki insallah toplanır güzel güzel yumurtalarHadi hayırlı uğurlu olsun canım detaylarını merakla bekliyorum :)
Eğer imkanın varsa 4. gün başla canım ilk 3 gün önemli diyorlar . Ben de masabaşı çalışıyorum ama mesafem uzak otobüsle gidip geliyorum o yüzden ben evde geçirdim. Yoksa ben de başlardımmasa başı işim
yarın transfer pazartesi de gelmem belki salı gelirim dedim
Yani benimkini konuşmadık cumartesi konusacagız bende iki embriyo istiyorum canım ama bakalım ne dicek
Kızlar opum pazartesi 8bucukta olacak hadi hayırlı olsun
transferden sonra yattınız mı / yatmayı düşünüyor musunuz
ben 3. gün işe gidicem de :))
Hiç birşey yoktu nasılsa öyle devam ettim hayatıma birde kötü olmasını bilmeme rağmen sigaradan tek tük içtim Ona rağmen 10 yumurta topladı doktor tabiki sen daha sağlıklı beslen benim tek yaptığım şey kafama takmamak oldupeki iğne sürecinde sürekli tükketiğin bi yiyecek yada kür falan varmıydı
Anlatıcam o gün hepsini. Erbil Bey öyle pozitif duygular veriyor öyle güçlendiriyor ki öteki tedavimde hep ağlama krizleri yasamistim şimdi öyle mutluyum ki insallah toplanır güzel güzel yumurtalar
Hiç birşey yoktu nasılsa öyle devam ettim hayatıma birde kötü olmasını bilmeme rağmen sigaradan tek tük içtim Ona rağmen 10 yumurta topladı doktor tabiki sen daha sağlıklı beslen benim tek yaptığım şey kafama takmamak oldu
Anlatıcam o gün hepsini. Erbil Bey öyle pozitif duygular veriyor öyle güçlendiriyor ki öteki tedavimde hep ağlama krizleri yasamistim şimdi öyle mutluyum ki insallah toplanır güzel güzel yumurtalar
Nasıl oldu da kafana takmadın canım? Var mı bir sırrın?
Hep başka şeyler düşündüm ise verdim kendimi hiç mi aklıma gelmedi desem yalan olur ama hep hayırlısı dedim geçtim düşündükçe zaten isim o kadar yoğun ki düşünmeye de pek fırsatım olmadı diyebilirimNasıl oldu da kafana takmadın canım? Var mı bir sırrın?
Ay ne tatlıymış doktorun yaaa :) çok önemli şeyler bunlar. Benim doktorum tanamen nötr.
Ne iyi ne kötü bir duygu veriyor. Keşke biraz bi duygu verse.
Çok şükür zaten en önemli şey kuralımızın iyi olması insallah hepimiz güleriz mutlu sonuçlar elde ederizÇok güzel canım mutlu olman harikaben de kendimi mutlu ve iyi hissediyorum. Hevesliyim.. Severek yapıyorum çocuk için ben yapıyorsam.. bıkmak nasip olmaz inşallah.
İnşallah canım, inşallah :)Çok şükür zaten en önemli şey kuralımızın iyi olması insallah hepimiz güleriz mutlu sonuçlar elde ederiz
Moral yazacaktim kural olmuş ahh ah şu yazdıklarıma baksamİnşallah canım, inşallah :)
Moral yazacaktim kural olmuş ahh ah şu yazdıklarıma baksam
Inşallah, hepimiz sana inanıyoruz ve bu süreçte yanında olacağız metanetli olBenim yarın saat 12 de randevum var. Tüp bebek sürecine başlıyor 5. Kez ... inşallah bu sefer Bebeğimi alıp eve döneceğim
İnşallah canım :) gelsin yavrucuğun..Benim yarın saat 12 de randevum var. Tüp bebek sürecine başlıyor 5. Kez ... inşallah bu sefer Bebeğimi alıp eve döneceğim
Ben bu akşam çatlama iğnesi vuracağım tam 4 taneİnşallah canım :) gelsin yavrucuğun..
Yumurta ikinci evreye geçebilsin diye sanırım erbil bey verdiyse vardır bildiği. Hangi iğneyi vuracaksın hepsi aynı mıBen bu akşam çatlama iğnesi vuracağım tam 4 tane
Ben bu akşam çatlama iğnesi vuracağım tam 4 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?