- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.141
Ben atıştırmalık almıyorum. Çünkü alırsam hepsini bi oturusta yerimBen aldım kigebe kaldığım kilonun üstünde 4 kilom var halbuki doğumdan 10 gün sonra gebe kaldığım kiloya düşmüştüm. Sonra yedim yedim aldım aldım derken göbek yaptım gün içinde durduğum yok evde yalnızım oğlumun peşinde eğil kalk otur koş derken hareketliyim ama şu buzdolobı ve atıştırmalık çekmecem elim habire uzanıyor oraya . Vallahi önce kararlı olmak lazım mutfağa bi çekidüzen koymak gerek sonra ekmeği bırakma
Benimde atıştırmalıkları bırakmam şart ama çok zor zaten şeker derdi yüzünden hamilelikte canım çekse de yiyemedim dert olmuştu içime şimdi durduramıyorumkendimi. Başlayalım canım ben ekmek yemiycem bu da ajanda burada yazsın . Sadece sabah yerim kahvaltıda . Bitmiştir . Atıştırmalılar da azaltıcam ilk bakalım onu nasıl hallederiz yazalım buraya sende başla haydeeeBen atıştırmalık almıyorum. Çünkü alırsam hepsini bi oturusta yerimAma ekmege care bulamıyorum işte. Makarnayi bile ekmekle yiyorum
Canım ben önce bi liste hazırlayıp öyle başlamayı düşünüyorum. Birde alışverişe çıkıp tam buğday ekmeği falan almam lazim. Detoks sularını araştırıyorum suan. Ama dedigin gibi bi yerden başlamak lazım. Bu aksam ekmek yok. Çok zor olsada yemiycemBenimde atıştırmalıkları bırakmam şart ama çok zor zaten şeker derdi yüzünden hamilelikte canım çekse de yiyemedim dert olmuştu içime şimdi durduramıyorumkendimi. Başlayalım canım ben ekmek yemiycem bu da ajanda burada yazsın . Sadece sabah yerim kahvaltıda . Bitmiştir . Atıştırmalılar da azaltıcam ilk bakalım onu nasıl hallederiz yazalım buraya sende başla haydeee
Gebelikten beri alışkanlık oldu tam buğday ekmeği yiyorum öyle de devam edicemn sabah kahvaltıda iki dilim yicem dur bakalım olcak inşallah. Akşama da bamya yapmıştım ekmeksiz yenirCanım ben önce bi liste hazırlayıp öyle başlamayı düşünüyorum. Birde alışverişe çıkıp tam buğday ekmeği falan almam lazim. Detoks sularını araştırıyorum suan. Ama dedigin gibi bi yerden başlamak lazım. Bu aksam ekmek yok. Çok zor olsada yemiycem
Canim ariel sıvı bebek deterjani güzel. Süt sağma makinesi lansinoh çiftli aldım ben gayet güzeldi. Ama 300 lira verdim ve 1 ay sonra sutum kesildi kullanamadim hiç resmenMerhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?
Birde süt sagma makinesi almayi düşünüyorum.sizce tekli mi alsam daha iyi olur ciftli mi? Tecrubeli annelerden yardim istiyorum :))
Olur olur inşallah. Bamya harika olur hemde. Ay bende yarın alıp yapiyim bari canim çekti. Bize katılanlar olursa ayrı bir başlık açalım. Bi yerden başlamak lazim.Gebelikten beri alışkanlık oldu tam buğday ekmeği yiyorum öyle de devam edicemn sabah kahvaltıda iki dilim yicem dur bakalım olcak inşallah. Akşama da bamya yapmıştım ekmeksiz yenir
Ay nasıl güzel olur . Beni etiketleyin mutlaka bizim oğlandan fırsat bulup çok gelemiyorum denk gelemezsem kaçırmayayımOlur olur inşallah. Bamya harika olur hemde. Ay bende yarın alıp yapiyim bari canim çekti. Bize katılanlar olursa ayrı bir başlık açalım. Bi yerden başlamak lazim.
Ben elimde çitiliyorum kakalıları hacı Şakir sabunla.biraz deterjanlı suda bekletiyorum.sonra atıyorum makinaya leke kalmıyor.Valla ben beyz zıbınsa atıyorum mümkün değil çıkmıyor . Zaten çok uzun süre kullanmıyor zıbınları
Canım ben de aynı senin gibi hamile kaldığım kilodayım ama bi 5 kilo versem iyi olacak.acayip iştahım açık.bir de hamileyken pek abur cubur yiyemedik ya şimdi acısını çıkartmak ister gibi sürekli zararlı şeyler istiyor canım :) nasıl zayıflasak bilmem kiSelam kizlar. Diyete başlayan var mı aranizda ? Bebeğim 70 günlük oldu. Ne zaman baslasak zayıflamaya ? Ben suan tam olarak hamile kaldığım kilodayim. Ama 5 6 kilo vermek istiyorum. Sanirim emzirdigim için aşırı istahliyim. Birbirimizi gaza getirip hirslandiralim ve kurtulalim şu fazlaliklardan
Benimki de ama öyle dedi işte gece uykusu artacakms zmaanlaBenimki tam tersi gündüz az uyuyor :)
Geçmiş olsun cnm biz ateşlendik aşıdan sonra rota için erken değil mi?Bizde bugün 2 aylık kontrolümuzu olduk çok ya herşey yolunda aşılar etkilemez umarım. Ayrıca rota aşısını da yaptırdım
Cnmmm anam geç ogrendim hayırlısı olsun inşallah senin ve bebişler için zor bir yol ama sen de üstesinden gelirsin neler atlatmadin ki37 çıktı kan sonucu tekrarlayın dış gebelik olabilir dedi doktor
Valla kendi uyuyo artık 2 ay gelincd duzeldi yavrum az daha dayan ne kadar oldu5 saattir hiç uyumayan bebeknasıl uyutuyorsunuz bu bebekleri bana da söyleyin nolur tükendim
Evet kanamalı olucak bende olsam da takılsamCanım spiral adetken mi takılıyor adet olunca mı gideyim doktora ?
Cok sagol canim.uzuldum sutunun kesilmesine.bende 160 liraya tekli mamajoo aldim.bakalim hayirlisi.bol bol sağsan emzirsen gelmiyor mu neden kesildi ki acabaCanim ariel sıvı bebek deterjani güzel. Süt sağma makinesi lansinoh çiftli aldım ben gayet güzeldi. Ama 300 lira verdim ve 1 ay sonra sutum kesildi kullanamadim hiç resmeninşallah bol bol sütun olsun
rota 2-4ay veya 3-5ay yapiliyormus doktor bu ay tavsiye ediyoruz dedi. İnşallah ateslenmez takipte kalacaz bakalımGeçmiş olsun cnm biz ateşlendik aşıdan sonra rota için erken değil mi?
Ayın 1 inde 2 ay oldu bizimValla kendi uyuyo artık 2 ay gelincd duzeldi yavrum az daha dayan ne kadar oldu
Benimki 3 le 5 te yaparız dedi.bu ay 3 aşı olduğu için bir de onu yüklemeyelim dedirota 2-4ay veya 3-5ay yapiliyormus doktor bu ay tavsiye ediyoruz dedi. İnşallah ateslenmez takipte kalacaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?