- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #63.961
Çok geçmiş olsun canım ara ara geliyorum yeni gördüm kusura bakma . Rabbim şifalar versin kuzuya .Bebeğim 40 i çıktığından beri daha da huzursuz du okuyamadım mesajları kızlar
Dün lokal anestezi ile ameliyat oldu kuzum
3 hafta daha alçı kalacak sonra
Ortez ayakkabıları giyecek.
Annesi ona kurban olur
Çok çekiyor yavrum ama bitecek
Doktor 4 yaşına kadar ayakkabı tedavisi
Sürer dedi. Rabbim sabir versin cümlemize
Bende tetikteyim, ateş ölçerim de yok . Habire alnını öpüyorum , anlar mıyım yükselirse bilmiyorum Eşimi aradım bi tane al getir diye çakalım beyimiz ne zaman getirirÇocuğun ateşi yine 37 oldu ay delircem ne evhamli oldum ya bugün de bi geçse
hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah,Ayy bu topik çok hareketliuyumayan gazlı bebekler sıra bizim topikte, Allah yardımcınız olsun ama özendim size son günler geçmiyor zati
Mayıs bebeklerinin derdi bitmiyor ondanAyy bu topik çok hareketliuyumayan gazlı bebekler sıra bizim topikte, Allah yardımcınız olsun ama özendim size son günler geçmiyor zati
Emzirme eğitimi alan biri internette yazmış ilk zamanlar emzirirken bebekle göz teması kurulmalı ancak 2. Aydan sonra kesinlikle göz teması kurulmamalı diye !!!! Neden çok ilginç ???? Bilen varmı
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunhayırlısıyla kucağınıza alın inşallah,
doktor vermeyin dedi, vermiyorum ben ama annem kayınvalidem el gün ver diyor.KıZlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben anne sütü veriyorum sadece bitki çayı falan da vermiyorum dili damağı kurumuş sanki yalanıyor gibi .
En güzeliMayıs bebeklerinin derdi bitmiyor ondanbi de biz çok alıştık birbirimize iki elimiz kanda olsa yine buraya yazmaya çalışırız
Geçmiş olsun okurken korktum bizde bugün aşı oldukDun 2.ay asimizi olduk bi kac saat sonra huzursuzluk basladi aksama dogru ateslenmeyede basladi parol verdim bi ara inleyerek de olsa uyudu sonra bi uyandi yaniyo nasil korktm anlatamam benm evdeki kiytrik olcek 38.6 yi gosterdik hemen soyduk esimle islak bez koyduk olcak gbi degil hemen hastaneye goturduk yolda biraz sakinledi gttgmzde 38.2 ydi sonra bisey yapmcaz dedi doktor beklicez surekli olccez kan idrar rontgen istedi gereginden fazla huzursuz dedi idrar rontgen normal kanda enfeksiyon var dedi sinirdayms sadce beziyle sabaha kaadr oyle dolandik hastanede aglamaktan helak oldu yavrum gece boyru 37.5-38 arasydi musahale etmediler beklediler 37.5 altina dusunce sabah kontrollu gonderdiler geri kontrole gtcez cok uzuldum biseyi mi var asi mi yapti bunlarin hepsni
KıZlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben anne sütü veriyorum sadece bitki çayı falan da vermiyorum dili damağı kurumuş sanki yalanıyor gibi .
Dun 2.ay asimizi olduk bi kac saat sonra huzursuzluk basladi aksama dogru ateslenmeyede basladi parol verdim bi ara inleyerek de olsa uyudu sonra bi uyandi yaniyo nasil korktm anlatamam benm evdeki kiytrik olcek 38.6 yi gosterdik hemen soyduk esimle islak bez koyduk olcak gbi degil hemen hastaneye goturduk yolda biraz sakinledi gttgmzde 38.2 ydi sonra bisey yapmcaz dedi doktor beklicez surekli olccez kan idrar rontgen istedi gereginden fazla huzursuz dedi idrar rontgen normal kanda enfeksiyon var dedi sinirdayms sadce beziyle sabaha kaadr oyle dolandik hastanede aglamaktan helak oldu yavrum gece boyru 37.5-38 arasydi musahale etmediler beklediler 37.5 altina dusunce sabah kontrollu gonderdiler geri kontrole gtcez cok uzuldum biseyi mi var asi mi yapti bunlarin hepsni
Canım dikkati dağılıp emmeyi bırakmasın diye olabilir.öyle bir şeyler okumuştum sanki bir yerde.Emzirme eğitimi alan biri internette yazmış ilk zamanlar emzirirken bebekle göz teması kurulmalı ancak 2. Aydan sonra kesinlikle göz teması kurulmamalı diye !!!! Neden çok ilginç ???? Bilen varmı
Geçmiş olsun canım aşı ateşi 38i geçmez diyor doktorlar...hafif bi enfeksiyon olmuşsa önceden ikisi üst üste gelmiştir...emiyor muydu...böyle zamanlarda en iyi teselli meme oluyor...bol bol emzir...Dun 2.ay asimizi olduk bi kac saat sonra huzursuzluk basladi aksama dogru ateslenmeyede basladi parol verdim bi ara inleyerek de olsa uyudu sonra bi uyandi yaniyo nasil korktm anlatamam benm evdeki kiytrik olcek 38.6 yi gosterdik hemen soyduk esimle islak bez koyduk olcak gbi degil hemen hastaneye goturduk yolda biraz sakinledi gttgmzde 38.2 ydi sonra bisey yapmcaz dedi doktor beklicez surekli olccez kan idrar rontgen istedi gereginden fazla huzursuz dedi idrar rontgen normal kanda enfeksiyon var dedi sinirdayms sadce beziyle sabaha kaadr oyle dolandik hastanede aglamaktan helak oldu yavrum gece boyru 37.5-38 arasydi musahale etmediler beklediler 37.5 altina dusunce sabah kontrollu gonderdiler geri kontrole gtcez cok uzuldum biseyi mi var asi mi yapti bunlarin hepsni
Canım o doğum sonrasi verilen 300 tl olmasin.onu aldim. bir de süt parasi varmis onun derdindeyiz 150 tl.sigortali sigortasiz fark etmiyor bence..ben basvurdugumda ordaki kadin devletin yeni anneye hediyesi dedi..ne biliyim bence her anneye hediye ediyodur
Gölgede tutarsın hicbisey olmaz canım mis gibi hava alır minikKızlar birşey sorcam ağustosun başında tatile gideceğiz ama bebekle sıkıntı olurmu denize sokmayı düşünmüyorum daha çok küçük diye. Edremit taraflarında olacağız daha önce küçük bebeğini götüren varmı ne diyosunuz bu konuda
Canım o doğum sonrasi verilen 300 tl olmasin.onu aldim. bir de süt parasi varmis onun derdindeyiz 150 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?