2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun canım ara ara geliyorum yeni gördüm kusura bakma . Rabbim şifalar versin kuzuya .

Dun 2.ay asimizi olduk bi kac saat sonra huzursuzluk basladi aksama dogru ateslenmeyede basladi parol verdim bi ara inleyerek de olsa uyudu sonra bi uyandi yaniyo nasil korktm anlatamam benm evdeki kiytrik olcek 38.6 yi gosterdik hemen soyduk esimle islak bez koyduk olcak gbi degil hemen hastaneye goturduk yolda biraz sakinledi gttgmzde 38.2 ydi sonra bisey yapmcaz dedi doktor beklicez surekli olccez kan idrar rontgen istedi gereginden fazla huzursuz dedi idrar rontgen normal kanda enfeksiyon var dedi sinirdayms sadce beziyle sabaha kaadr oyle dolandik hastanede aglamaktan helak oldu yavrum gece boyru 37.5-38 arasydi musahale etmediler beklediler 37.5 altina dusunce sabah kontrollu gonderdiler geri kontrole gtcez cok uzuldum biseyi mi var asi mi yapti bunlarin hepsni

Ayy bu topik çok hareketli uyumayan gazlı bebekler sıra bizim topikte, Allah yardımcınız olsun ama özendim size son günler geçmiyor zati
Mayıs bebeklerinin derdi bitmiyor ondan bi de biz çok alıştık birbirimize iki elimiz kanda olsa yine buraya yazmaya çalışırız

Emzirme eğitimi alan biri internette yazmış ilk zamanlar emzirirken bebekle göz teması kurulmalı ancak 2. Aydan sonra kesinlikle göz teması kurulmamalı diye !!!! Neden çok ilginç ???? Bilen varmı

O sadece geceleri için geçerli, göz teması kurmadan oyun oynamadan gece geçirilmeli. Gündüz için geçerli olduğunu sanmıyorum eksik bilgidir.

Geçmiş olsun okurken korktum bizde bugün aşı olduk anlattıklarına göre minik baya etkilenmiş

KıZlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben anne sütü veriyorum sadece bitki çayı falan da vermiyorum dili damağı kurumuş sanki yalanıyor gibi .

1-2 çay kaşığı veriyorum günde toplam 10 çay kaşığı yani. Meme emdikten sonra yada uyanınca ağzı dili kuruysa veriyorum napiim tüm canlılara su lazım.

Hay allahım tam para tuzağı!!! Herhalde kanda enfeksiyon var canlı virüs verildi aşı yani, boşa telaşlandırmışlar canım seni, yaşadığınız süreç gayet normal aşı süreci aslında

Emzirme eğitimi alan biri internette yazmış ilk zamanlar emzirirken bebekle göz teması kurulmalı ancak 2. Aydan sonra kesinlikle göz teması kurulmamalı diye !!!! Neden çok ilginç ???? Bilen varmı
Canım dikkati dağılıp emmeyi bırakmasın diye olabilir.öyle bir şeyler okumuştum sanki bir yerde.

Geçmiş olsun canım aşı ateşi 38i geçmez diyor doktorlar...hafif bi enfeksiyon olmuşsa önceden ikisi üst üste gelmiştir...emiyor muydu...böyle zamanlarda en iyi teselli meme oluyor...bol bol emzir...

Kızlar birşey sorcam ağustosun başında tatile gideceğiz ama bebekle sıkıntı olurmu denize sokmayı düşünmüyorum daha çok küçük diye. Edremit taraflarında olacağız daha önce küçük bebeğini götüren varmı ne diyosunuz bu konuda

Gölgede tutarsın hicbisey olmaz canım mis gibi hava alır minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…