- 21 Aralık 2014
- 390
- 367
- 32
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.961
Ayy valla bir ay iyi atlatmşsın. Misafirleri. Benim görümcem yakın kimse gelmese bile işten çıktıkça geçerken o uğruyor üç güne bir :) eccük de faydaları olsa :)bizede geleceklerdi de sariligi bahane ettim biraz bir ayi getirdik.misafirsiz sukur bu hafta da gelmezler haftaya gelen olursa gelsin yoksa ramazanda kimse gelmesin:)es evde olunca buyuk rahatlik bende yarin ilk defa aksama kadar kendim bakicam en uzun oglene kadar tek basima bakmistim.level atliyorum yarin:)gecede uyutur inşallah benim ki de kiz:)
Cnm ben geçen verdim rezene bir çay kaşığı. Yarın dr a sorcm ona göre drvam etcem. Hiç durmadı gazdan geçenlerde kendni hırpaladı. Verdim..sonra uyudu ama ondanmı yorgunluktan mı bilemiyorum..Kislar biz rezene anason fln iciyoruzya bebislerede 2 kasik versek olurmu yani deneyen varmi dr sormayi unuttum kizim cok aglayinca..
Valla cnm ben de iç dış dikişler den korkuyorm. Sanırım en az 3ay yaklaştırmam :) geçen doktora dikş kontrolüne gittiğimde bile kendmi nasıl aşırı kastım Parmağını soktu bi de içeri dr. Ben öldüm :/Zinco kullanıyoruz biz canım, o tamamen doğal içerik içinde dereotu, kimyon bikaç çeşit yağ var.
Siz demişken , daha bizde siftah yok :):) doktor kontrolüne de gitmedim içerideki dikişten korkuyorum . İyileşmiştir sanırım 35 gün oldu :)
Eşim , Gel dikişleri alayım diyo ama ağzım ayrık uyumaktan cesaret edemiyoz.
Kilosu kaçki Gökşin'in.? Alt sınırmı , üst sınırmı çıkıyo persentilde. Benim kız 4900 gr çıktı bir ay aşımızda. Normal dedi ebe.
Gökşin 4300çıktı cnm. 100gr kıyafetine düşüyorum :) üst sınır çıktı valla şaşırdım. 4100olması gerekiyormuş ortalama.. Ama ebe iyi dedi dün. Bakalım yarın dr ne diyecek.