2018 KPSS ÖNLİSANSA HAZIRLANANLAR BURAYA...

2018kpss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
17
7
34
Erken mi geçmi bilemem ama 2018 kpss önlisansa hazırlanan arkadaşları buraya bekliyorum. Sınav hazırlık sürecinde birbirimize yardımcı olup, kitap önerilerinde bulunabileceğimiz, yer yer birbirimizi hırslandıracağımız bi ortam oluşturmak istedim. Kimler katılıyor ?

Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse, 4.kez kpss ye giricem ve iyi bir hazırlıkla girmek istiyorum. Hedef 95 puan, tabi hedefi yüksek tutmak lazım. Matematikten başladım ve şu an matematik köklü sayılar konusundayım. 2 sınava öylesine girmiştim, 2016 kpssye de 5 aylık çalışmayla girmiştim 72 puan aldım. Tabi yeterli değil. Şimdi ise hedef 2018..

Bende 3. kez giriyorum kpss ye, ilkinde bende öylesine girdim 74 aldım ikincide de çok çalışmadım daha okulumda bitmemişti pek önemsemedimde 77 aldım, şimdi 2018de benimde hedefim en az 85 üzeri almak, harita teknikeriyim 85 üstü alsm kesin atanırım diye düşünüyorum, sizin bölümünüz nedir

İnşallah kazanırsınzz, bende maliye lisans okurken 3.sınıfın başında bıraktım önlisans mezunuyum sadece 3001 den tercih yapabiliyorum, 85 puan bile beni kurtarmayabilir anlayacağınız... Başladınız mı hazırlığa, başladıysanız nerdesiniz, nasıl bi plan uyguluyosunuz ?

merhaba arkadaşlar, kpss hazırlanan arkadaşlara şimdiden azim ve sabır diliyorum ve bununla beraber de dershane ve yayın önerisinde bulunabilirim geçen sene gittiğim kurum olan yaklaşım kariyer merkezi gerek eğitimci kadrosu gerek yayınlar gerek ilgi hususunda olsun dolu dolu ve ders çalışma şevkinizi arttıracak nitelikte üstelik erekn kayıt kampanyaları da oldukça faydalı ve uygun.

Dersane konusunda değilde yayın konusunda fikirlerinizi alabilirim. Dersaneye gitmek için durumlar elverişli değil ne yazıkki.

daha basliyamadm ev tasima olayim var ev bakiyoruz bide cocukla baslayamadim ve nerden nasl baslicagimada kadar veremedm.

daha basliyamadm ev tasima olayim var ev bakiyoruz bide cocukla baslayamadim ve nerden nasl baslicagimada kadar veremedm.
İnternetten video izleyerek başlayabilirsiniz, Benim Hocam Yayınları çok çok iyi, Matematik, coğrafya, tarih hocaları çok iyi anlatıyor. Ben matematikten başladım, konu konu video izleyip, her konudan 300e yakın soru çözüyorum. bu şekilde 1 hafta geçiyor. Eylül ekim gibi matı bitirip diğer derslere başlamayı ümit ediyorum, bakalım artık

oo masallah cok iyi soru cozuyorsunuz.internettenmi cozuyorsunuz kitaptanmi
Ben eski kitaplarımı bi araya topladım 4 5 tane falan, her konu bitiminde konuya ait her testi çözüyorum. Banada az geliyo azmı çözüyorum acaba diyorum, sonuç olarak 1 haftada çözülüyo az geliyo bana ama elimdekiler o kadar

konu anlatimi icin bu kitaplardan birini almayi düşünüyorum cunku okuyarak daha iyi anliyorum hem kitap hem video seklinde calisicm

Eklentiler

• Screenshot_20170706-033921.png
    124,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20170706-WA0008.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 39
konu anlatimi icin bu kitaplardan birini almayi düşünüyorum cunku okuyarak daha iyi anliyorum hem kitap hem video seklinde calisicm
Bu iki kitabı hiç bilmiyorum, benim hocam yayınlarının kitabı çok iyi, yetenek, yargı, data, isem, yediiklim çok iyi. Bunlar benim kullandıklarım.

Bende varim benmde 2014 te kusuratla olmamisti osmanli duraklamaya kadar geldim ramazan hocanin videolarindan bugun en bastan konu tekrari yapip soru cozdum eksiklerimi tamamlayacagm bir kac gun sonrada video soru bankasi alip o sekilde devam edecegim daha pekistirici olmasi adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…