- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Sınava çok az bir zaman kaldı.
Şafak saymaya başladım bile son 55 gün...
Sınava çalışmaya Aralık ayında başlamıştım ama bazı sebeplerden ötürü bayağı geç kaldım Genel Kültür çalışmaya ve şu an konu yetiştirme telaşındayım.
GY bitti ama GK kaldı inşallah temmuza yetişir hepsi.
Çok istekli başlamıştım çalışmaya fakat zamanı güzel ayarlayamadım ve son 2 aya kaldı Genel Kültür.
Bir yandan da ezber konuları diyorum iyice odaklandıktan sonra zaten unutmamak adına son zamanlara bırakmak da iyidir diye ama normalde bu aylarda sadece genel tekrar + deneme yapmayı düşünüyordum fakat istediğim gibi olmadı atama puanları 90+ olunca ister istemez telaşlanıyorum artık.
Alnımızın akıyla çıkarız inşallah bu sınavdan
Sizler ne yapıyorsunuz?
Konuları yetiştirebildiniz mi? Buyurun konuşalım.
.
.
.
Şafak saymaya başladım bile son 55 gün...
Sınava çalışmaya Aralık ayında başlamıştım ama bazı sebeplerden ötürü bayağı geç kaldım Genel Kültür çalışmaya ve şu an konu yetiştirme telaşındayım.
GY bitti ama GK kaldı inşallah temmuza yetişir hepsi.
Çok istekli başlamıştım çalışmaya fakat zamanı güzel ayarlayamadım ve son 2 aya kaldı Genel Kültür.
Bir yandan da ezber konuları diyorum iyice odaklandıktan sonra zaten unutmamak adına son zamanlara bırakmak da iyidir diye ama normalde bu aylarda sadece genel tekrar + deneme yapmayı düşünüyordum fakat istediğim gibi olmadı atama puanları 90+ olunca ister istemez telaşlanıyorum artık.
Alnımızın akıyla çıkarız inşallah bu sınavdan
Sizler ne yapıyorsunuz?
Konuları yetiştirebildiniz mi? Buyurun konuşalım.
.
.
.