2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tuh ya o kadar alıntı yaptım sayfa kapandı hepsi gitti 2li testim için cvp verenler olmuştu :/ kusura bakmayın kızlar hepinize teşekkür ederim.

Birde çatlak için bir tarif vermek istiyorum ben kullanıyorum onu. Tarifi Inst. Da ünlü bir anne var ondan aldım kendisi faydasını görmüş ve tavsiyesiyle kullanan herkes memnun.

Badem yağı
Susam yağı
Kayısı yağı
Kakao yağı

Aktarda hepsini bir kavanoza eşit ölçüde karıştırıyor. 1 gün sonra dondu krem gibi oldu kolay sürülüyor vücut emiyor. Birde Hindistan cevizi yağı aldım hariçten oda çok güzel arada onuda kullanın diyor. Ben yüzüme sürüyorum çok sevdim. Birde Argan yağı da öneriyor. :))

Kızlar göz seyirmem var yazmıştı birkaç kişi şimdi isimleri aklımda yok oyüzden genel yazıyorum. Bende hamilelikten önce olmuştu baya sürdü geçmedi göz doktoruna falan da gittim. Demir ve b12 eksikliğinden oluyormuş ilaç verdi 1-2 gün kullandım sonra demir ilacı büyük tuvaletimi kokuttu rahatsız oldum diye bıraktım seyirme yine geçmedi. Sonra düzenli kullandım ozaman geçti. Tahlillerinizi yaptırın büyük ihtimalle vitamin eksikliğinden seyiriyo gözünüz.

Selam kızlar..
Doktordan geliyorum, bizim bebiş bağdaş kurmuş ellerini de kafasının arkasına almış rahat rahat takılıyor.. Demek ki eklemlerini hareket ettirmeye başladılar.. :KK3: Bağdaş kurduğu içinde cinsiyetini de göstermedi.. Heyecanla bekliyoruz artık belli olsa da kıyafetlerini almaya devam etsek..:anneadayı:

Bebeğini sağlıkla kucağına al inşaallah. Benim ikinci gebeliğim. İlk kızıma 19 haftalık hamileydim. Bir gün minübüste gidiyordum; babası yeni vefat etmiş bir arkadaşıma baş sağlığı için. Birden içimde gerçekten kelimenin tam anlamıyla bir balık yüzer gibi bi şey hissettim. Hemen anladım minik kızım olduğunu :)
Öyle gazla falan karıştırılacak bir şey değildi. Kızım şu an 4 yaşında ama o anı hiç unutamam. İçimde adeta bişey yüzdü. İlerleyen haftalarda da tekme, popo dayama, kaburga altına kadar bastırma vs hepsini hissediyordum :)
Ne güzeldi o günler. Valla hamileleiğinizin her günün tadını çıkartıp her günü hissederek yaşayın. 4 yıl sonra ikinciye hamileyim şu an ama bir kadın hamileyken yaşadıklarını çookk özlüyor ilerde. :) Birincide tecrübesizlikle bekliyor insan ne zaman hissederim diye. Şimdi de daha erken hisseder miyim diye tetikte merakla bekliyorum ilk kıpırtıyı :-)
Bana ikinci kuzumu bağışlayan Rabbim e sonsuz hamdolsun :)
Ne güzel anlatmissin darisi benim basima insallah merak icerisindeyim :) allah iki evladinida sana bagislasin insallah :)

Evet canım çok stresli oldu. 4. Hamileliğimdi tam güzel gidiyor her şey derken ayrıntılı ultrasonda sorun çıktı çok istediğimiz bir bebekti kendisi zor kavuştuk. Çok şükür sağlıklı. Bu hamileliğim de planlı değildi hatta ikinci bir çocuk hiç düşünmüyordum nasip böyleymiş.
unut artik o günleri kendini yeniden streslere sokma. Saglikla almissin kucagina cok sükür insallah bu yavrunuda alirsin saglikla kucagina :)

Ay insallah degismez o halde..ama cok ta kapılma diyim insan saglıklı olsun diyor tabi ama degisincede bozuluyor
inşallaaaahhh kndimi kaptırdım bile herkese dedim kız diye. tabiki önce ali ayağı düzgün sağlıklı sıhatli olsun inşallah gerisi hiç öenmli deil

Evet erkek erken oynar sözünü ben de duymuştum oglumda tuttu :) valla c.tesi gunu ultrasonda kıpır kıpırdı benim minnoş :KK70: hatta takla attı resmen. Onları hiç hissetmedim mesela çok tuhaf ya. İçimizde neler dönüyor haberimiz yok :p
Ben ne zaman ultrasona girsem benimki yatiyo hareket yok. Arada bi kendine daha rahat pozisyon bulup oraya dönüyo o sekilde yatiyor. Doktor bile dedi cok rahatina duskun bi bebek diye. Ultrasonda hareketli olmasi icin artik cikolata yesem ise yarar mi doktora gittgmde 18 haftalik olcak allah nasip ederse

Kızlar göz seyirmem var yazmıştı birkaç kişi şimdi isimleri aklımda yok oyüzden genel yazıyorum. Bende hamilelikten önce olmuştu baya sürdü geçmedi göz doktoruna falan da gittim. Demir ve b12 eksikliğinden oluyormuş ilaç verdi 1-2 gün kullandım sonra demir ilacı büyük tuvaletimi kokuttu rahatsız oldum diye bıraktım seyirme yine geçmedi. Sonra düzenli kullandım ozaman geçti. Tahlillerinizi yaptırın büyük ihtimalle vitamin eksikliğinden seyiriyo gözünüz.

Benimde yaklaşık iki haftadır seyiriyor. Rahatsız olmaya basladim artık. İlaçlardan midem bulandigi için ne vitamin ne de kan ilacı kullanmıyorum. Ne yapicam bilmiyorum :(

ahhaha kurtları dökülmüştür sıpanın :-) maşallah korktuğun ve düşündüğüm gibi olmadı çok sevindim

iyiyim canım gribi yeni atlattım bende çok şükür. daha bebişi hissetmedim hiç :KK12: c vitamini al bol bol boğazın ağrıyosada limonlu sıcak su iç o bana iyi geldi bide ıhlamur

ahahha erkek istiyosan inşallah pipisi düştüğü yerden geri gelir :-)

bana doktorum 6 saat arayla parol alabilirsin dedi dayanamıyosan iç canım sonrası daha beter oluyo

biz afifeciğimin öğrencileriyiz canım ondan bizi etiketlemiştir ama beni dışladı pinkle kendisi şimdi :KK43::63:

maden suyu iç mide yanmasına maden suyu iyi geliyodu bende.
diğer konuda da küstüm seninle :63:

valla benim sırtım çok ağrıyo canım hatta yeğenlerime önceden sırtımı çiğnetirdim o sıra biraz iyi gelir sonra ağrı yine başlardı. gitmediğim doktor kalmamıştı zamanında ama bişey çıkmamıştı. hiç biride demedi ki d vitamininden kaynaklanır. demekki ondanmış o_O

heh sana da küstüm :63:
Canım ya pullu biber ne yaptı ben hiç okuyamadım sayfaları iyi mi böbreklerinden hastaydı son durumu ne merak ettim onu

Canım ya pullu biber ne yaptı ben hiç okuyamadım sayfaları iyi mi böbreklerinden hastaydı son durumu ne merak ettim onu
pulli iyi canım acil doktoru öyle kötü kötü şeyler söylemiş. ama maşallah hiç bişeyi yok
bu da pullucuğumun alıntısı düzelttim :)
Herkese tesekkurederim
Cogu kisininde dedigi gibi acil doktoru abartmis.hic bir sebep olmaksizin elde ayakta kramplar olabilecegi gibi bobrekte de kramplar kasilmalar gebelikte olabiliyormus.enfeksiyon var ama o bile antobiyotik verilecek kadar yuksek degil dedi.kucuk bir tas olabilir tomografi cekemedigimiz icin goremiyoruz onuda sadece bol su ic ve nefes egzersizi yap cunki nefes al diyorum bobregin kimildamiyo bile yeterli nefes almiyosun dedi.hepsi bu kadarmis.buscapon verdi agrin baalayonca icersin dedi. Allah hic birinize yasatmasin ama olurda ilerleyen gunlerde bobrek sanciniz olursa cok korkmayin hepimize tecrube olsun:KK200:

ya kızlar dolar altın euro fırlamış. işyerinde resmen bi matem havası var. tüm negatif enerjiyi sanırım üstüme çektim başım nasıl ağırıyo inanamazsınız. parolda içmek istemedim belki açlıktandır dedm yemek yedim banamısın demedi. düşüp bayılacak gibi oluyorum bilmiyorum. sanırım içicem parol bitane :KK12: euro dolar geldi beni vurdu :-)

pulli iyi canım acil doktoru öyle kötü kötü şeyler söylemiş. ama maşallah hiç bişeyi yok
bu da pullucuğumun alıntısı düzelttim :)
Herkese tesekkurederim
Cogu kisininde dedigi gibi acil doktoru abartmis.hic bir sebep olmaksizin elde ayakta kramplar olabilecegi gibi bobrekte de kramplar kasilmalar gebelikte olabiliyormus.enfeksiyon var ama o bile antobiyotik verilecek kadar yuksek degil dedi.kucuk bir tas olabilir tomografi cekemedigimiz icin goremiyoruz onuda sadece bol su ic ve nefes egzersizi yap cunki nefes al diyorum bobregin kimildamiyo bile yeterli nefes almiyosun dedi.hepsi bu kadarmis.buscapon verdi agrin baalayonca icersin dedi. Allah hic birinize yasatmasin ama olurda ilerleyen gunlerde bobrek sanciniz olursa cok korkmayin hepimize tecrube olsun:KK200:
Sevgili aydingelini çok teşekkür ederim bu Bilgi için kesinlikle çok naziksin :) pull adına çok sevindim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.

Back
X