2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
anladım canım ozaman sağlık ocağına gittiğimde bakarlar sanırım. doktor gerekli görmedi demekki bidaha hiç açmadı konusunu

doktor bugün yıka dediyse bugün yıka kuzum faydası vardır belki. sızlaması falan oluyomu yoksa hala zıpırlığa devam mı :-)

dinlenmekten ziyade zaman geçmiyo ruhum daralıyo. sen çalışıyo muydun canım

esmersen esmerlerde öyle oluyomuş kuzum bende esmerim ondan diye yordum :-) araştırdığımda öyle yazıyodu
Evden çalışıyorum canım.

Evet ama 8 de yani iyice düşük. Güneş görmeyen yüzü görmemiş gibi :)

:KK70:ilahi :KK70: valla 1.5 yıl önce falan yine düşüktü ampul olan d vitaminden vermişti doktor her ay bitane biraz yükselmişti şimdi yine düşmüş

anladım canım cok saol bende öyle denim bakalım inşallah başarılı olurum :)

Sen de sağol canım ;)

Kızlar bel ve bacak ağrısı olan var mı bu haftalarda normal mi ?benim dün resmen ağır temizlik yapmış gibi belim tutuldu öğretmenim dün nobetciydim acaba onun etkisi mi?

Kızlar bel ve bacak ağrısı olan var mı bu haftalarda normal mi ?benim dün resmen ağır temizlik yapmış gibi belim tutuldu öğretmenim dün nobetciydim acaba onun etkisi mi?
Ağrılar normal, Uyandığımdan beri kalçam ağrıyor, magnezyum veriyorlar bu ağrılar için. Doktoruna Şikayetlerini söylersen yazacaktır zaten.
Magnezyum da "solgar'ın hapını" ya da "Magnesium Diasporal" pastili öneririm, suda eriyen rahatsız ediyormuş.

Ağrılar normal, Uyandığımdan beri kalçam ağrıyor, magnezyum veriyorlar bu ağrılar için. Doktoruna Şikayetlerini söylersen yazacaktır zaten.
Magnezyum da "solgar'ın hapını" ya da "Magnesium Diasporal" pastili öneririm, suda eriyen rahatsız ediyormuş.
Doktoruma msj attım normal ağrılar olabilir dedi ama bişi önermedi

Kızlar bende 4 gündür.gözümde seğirme var.artık çok rahatsız ediyor.sizce bişey eksikliği mi yoksa stresten mi???

kizlar belki konusulmustur ama ben uzun zamandir giremedim görmemis olabilirim. tecrubeli annelere bir sorum var. İlk gebeliginizde bebeginizi hangi haftada hissettiniz? Ve bu nasil bir histi? mesela ilk hissettiginizde bu bebegin hareketi diyebildinzmi cok merak ediyorum anlasiliyormu. Ben 17 haftaligim ilk gebeligim gunler yaklasiyo artik heycanliyim :)

kizlar belki konusulmustur ama ben uzun zamandir giremedim görmemis olabilirim. tecrubeli annelere bir sorum var. İlk gebeliginizde bebeginizi hangi haftada hissettiniz? Ve bu nasil bir histi? mesela ilk hissettiginizde bu bebegin hareketi diyebildinzmi cok merak ediyorum anlasiliyormu. Ben 17 haftaligim ilk gebeligim gunler yaklasiyo artik heycanliyim :)
canim benimde ilk gebeligim bende sabah ayni soriyu sordum burda kizlara 3 4 gundur hissediyorum ben gazmi bebekmi kafamda sorular oluyrodu ama bugun artik artik bebek ve gazi ayirt etmeye basladim :)

benimki daha ilk canım Allah izin verirse. oy daha diğeri bebişmiş olsun beraber büyürler inşallah :anne:

listeye bu şekilde adını yazdırabilirsin canım

Not: Listeye katılmak isteyen arkadaşlar bu mesajı alıntı yaparak veya @EmiraSalihşeklinde etiketleme yaparak
Beklenen doğum tarihi
bilgilerini yazabilirler.

Benide kaydedermisiniz beni deeee
Yaş 35
Sat 3 mart
Beklenen doğum 8 aralık
2. Bebek
İstanbul
Şimdiki ismi süpriz yumurta

Canım geçen haftalarda bende de çok ağrı vardı. Hamilelikte normal ama Bende bel eğriliği var ben ona bir de isimden dolayı sürekli oturuyorum bunlara bağladım.fizik tedaviye ya da ortopediye muayene olsam mi dedim Doktora gitsen de bsy yapilmaz ağrılara dayanicaksin dedi :( 5 gün raporluydum çok şükür ağrım geçti dinlenince. Perşembe gidicem yine kalsiyum magnezyuma falan bakicak. Arkadaşın dediği gibi o suya atilandan falan veriyorlarmis

valla bilmiyorum ki canim ben zaten pek gunes gormuyorum benimki o yuzden dusuk
Yok kuzum ben çok görüyorum ama bak ülkemize gelen güneş d vitamini için yeterli değilmiş o yüzdenmiş bende bilmiyordum. Ailede de bir tek bende var oğlumda filanda 1 yılı geçti hiç kullanmıyorum onun maşallah çok güzel. Doktorda depoları çok çok iyi demişti maşallah.

Kızlar orta kulak iltihabı olmuşum kulağım ağrıyor:(
Doktor düşük dozda antibiyotik yazdı ama inşaAllah faydası olur.

Canım ben ilk 20. Haftada hissettim o gün ayrıntılı ultrasona girmiştim beyninde ventrikül var dedi doktor acil bir perinatologla görüşmen gerekiyor dedi nasıl ağlıyorum hastanede ilk o zaman bana mesaj gönderdi resmen ben burdayım iyiyim korkma diye tekmelerini hissettim kıpır kıpır içimde ağlama diyordu sanki :(((( Allah’a çok şükür sağlıklıymış işte ilk o zaman hissettim. Sonra da 22. Haftada aminosentez oldum sonraki hissetmemde o zaman oldu. Yani ben biraz geç hissettim.

anladım canım ozaman sağlık ocağına gittiğimde bakarlar sanırım. doktor gerekli görmedi demekki bidaha hiç açmadı konusunu

doktor bugün yıka dediyse bugün yıka kuzum faydası vardır belki. sızlaması falan oluyomu yoksa hala zıpırlığa devam mı :-)

dinlenmekten ziyade zaman geçmiyo ruhum daralıyo. sen çalışıyo muydun canım

esmersen esmerlerde öyle oluyomuş kuzum bende esmerim ondan diye yordum :-) araştırdığımda öyle yazıyodu
Kuzum ya yıkadım. Valla iyi geldi. Ama sanki daha da coştu :))

Back
X