Ne güzel maşaAllah. Kalp atımı tahminlerine uyuyorsa eğer seninki kız ozaman:)Merhaba kızlar sıkıntısı olana şifa diliyorum. Kontrolü olanlarda güzel haberlerle gelsin inşallah. Bizde 10+4 olmuşuz. Dr dan geldik. Herşey yolunda çok şükür elleri ayakları oluşmuş.Onları gösterdi ultrasonda. Kalbi 176 atıyor çok iyi dedi. tabi benimde 10. haftada bulantılar ve kusmalar arttı. Rabbim hepimiz yardımcısı olsun.
Cekilse iyi olurmus aslinda. Bu kadar emek veriliyor. Rahmin durumunu gormek onemlidir mutlaka. Insallah kavusurlar en kisa zamanda bebeklerine.Anladim canim sagolasin bir arkadasim yakin donemde tup bebek yapti sonuc negatif cikti esinde problem vardi. Bu yizden tup bebek yaptilar sonuc negatif cikinca doktoru toplama sirasinda esinin degerleri yuksekti normal yolla gebe kalabilirsin ama once bir rahim.filmi cektir dedi rahim filmi cekilti sol tup kapalo cikti cekim sirasinda acmaya calismis ancak acilmamis. Simdi okudigimiz bir kac bilgide eger tuplerin icinde sivi birikimi var ise tup bebekte embriyonun tutunmasina engel oluyormus kafamiz karisti acaba tup bebekten once mutlaka cekilmesi gerekiemiydi die
yaaaa evet dr umda öyle söyledi. Baştan beri 170 lerden inmedi kalp atışı. O Yüzden öyle bir yorum yaptı :)) Bende başından beri kız hissediyorum. Tabiki sağlıkla gelsin inşallah sadece içimden geçen kız :)))Ne güzel maşaAllah. Kalp atımı tahminlerine uyuyorsa eğer seninki kız ozaman:)
Amin canim amin. Allah isteyen herkeae nasip etsin insallah kimsenin kucagini boas birakmasin senin ilk denemedemi olduCekilse iyi olurmus aslinda. Bu kadar emek veriliyor. Rahmin durumunu gormek onemlidir mutlaka. Insallah kavusurlar en kisa zamanda bebeklerine.
Çok memnun kaldim 2 gece kaldim 3.gün öğlen çıktım hemşireler benimle çok ilgilendi kızım çok ağlıyordu sürekli alıp masaj yaptılar beni sakinlestirdiler geceleri kontrol ettiler ilaç yutma fobim var onunla bile ilgilenip antibiyotikli 4e 5e bölüp meyve suyu ile getirdiler.Sagol canim hastaneden memnun kaldinmi ozellikle dogum sonrasi
hayırlı olsun canım hareketlerini görünce insanın hayatı değişiyor. Hissettiğimizde ne olur kim bilir :)))Mrb kızlar şimdi doktordan geldim 9+6 dayım ufak ufak kipirdanmalari gördük bebisimde 3cm olmuşcok mutlu oldum enseyide ölçtü şimdilik normal dedi
Geçecek canım az daha sabır. Benim de öyle oldu. Geçecek sanarken böyle artınca daha da çöküyor insan ama son çırpınışları oldugunu göreceksin sen de. :)Kızlar nasılsınız bulantılar ne alemde . Bu 10. Haftada neden arttı bılmıyorum ama 3 gundur akşam yedıgımi ya yatarken yada oncesınde cıkarıyorum hele ki dun gecem tam bı felaketti 4 kere kusmaya kalktım en sonunda artık kan gelıyodu :/ bıde sabah gıttım safraya . Bomboş oldu mıdem tabı felaket bı geceydı :/ hıc boyle olmamıstım dgrusu psıkolojım alt ust durumda tamamen
Sağolasın cnm ya evet aynen öyle yeni yeni inanmaya başladım gerçekten hamileyimhayırlı olsun canım hareketlerini görünce insanın hayatı değişiyor. Hissettiğimizde ne olur kim bilir :)))
Evet canim cok sukurAmin canim amin. Allah isteyen herkeae nasip etsin insallah kimsenin kucagini boas birakmasin senin ilk denemedemi oldu
Coknsukur canim allahbsaglikla kucagina almayi nasi etsin ozelden msj yazdim sana bakabilirmisinEvet canim cok sukur
Anladim canim coksagol cevaplarin icinÇok memnun kaldim 2 gece kaldim 3.gün öğlen çıktım hemşireler benimle çok ilgilendi kızım çok ağlıyordu sürekli alıp masaj yaptılar beni sakinlestirdiler geceleri kontrol ettiler ilaç yutma fobim var onunla bile ilgilenip antibiyotikli 4e 5e bölüp meyve suyu ile getirdiler.
Kalp atışını duyman için daha fazla Işın veriyorlar o yüzden dinletmemiştir.
Eli kolu bilmiyorum da, kese yuvarlaksa kız, değilse erkek diyorlar bana pek yuvarlak gelmedi. Erkek kesesi gibi
Benimde tup bebek ve tup bebekten once film mutlaka istenir mesela benim o film sayesinde perde oldugu anlaşıldı ameliyat oldumAnladim canim sagolasin bir arkadasim yakin donemde tup bebek yapti sonuc negatif cikti esinde problem vardi. Bu yizden tup bebek yaptilar sonuc negatif cikinca doktoru toplama sirasinda esinin degerleri yuksekti normal yolla gebe kalabilirsin ama once bir rahim.filmi cektir dedi rahim filmi cekilti sol tup kapalo cikti cekim sirasinda acmaya calismis ancak acilmamis. Simdi okudigimiz bir kac bilgide eger tuplerin icinde sivi birikimi var ise tup bebekte embriyonun tutunmasina engel oluyormus kafamiz karisti acaba tup bebekten once mutlaka cekilmesi gerekiemiydi die
Banada yapilmasi gerekliymis gibi geliyor. Yani hic bisi yapmadan hadi hop hadi tup bebek demeleri tuhaf gelio umut tacirligi resmen o kadar zor ki bu surec ben yasamadim ama cok yakindan sahit oldum. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin kicagini bos birakmasin senindemi ilk denemende oldu canimBenimde tup bebek ve tup bebekten once film mutlaka istenir mesela benim o film sayesinde perde oldugu anlaşıldı ameliyat oldum
Bende de şimdiye kadar hiç olmadı ama şimdi korkmaya başladım olursa diyeHiç bulantı kusma yaşamadım diyordum akşam yemekten sonra tam 4 kez çıkardım. Nane-limon, yeşil elma, kraker falan da işe yaramadı. En son sızıp kalmışım gecenin bi körü su içmeye kalktım, tabi su midemde 10 saniye anca durdu. Yemek düşünmek bile midemi bulandırıyor.
Ben bu zamana kadar hic yasamadim ama tek gece yasamak yetti, bu donemi zor gecirenlere allah sabir versin.
Kaç haftalıksınız küçük duruyor daha normal gibiMerhaba arkadaşlar devlette kaydım olsun diye bugün gittim kalp atışı var dedi ama dinletmiyoruz dedi herşey yolunda haftadıyla uyumlu dedi yolladı ama ben hiç öyle elleri kolları görmedim daha erkenmi acaba bide eli kolu erken gelişen erkektir geç gelişen kızdır derler varmı aslı astarı
Ben folik bile icemedigim.icin bilemiyorum acaba demir degerinde dusukluk.oldgu icin mi erken basladi onceki gebeligimde 4. Ay dan sonra baslamistim die hatirliyorumKızlar ferro sanol demir ilacına başlayan var mı? Benim ki bitmek üzere ilk kutu. Devamlı mı kullanacaksın demişti doktor hatırlayamadım. Kaç ay kullanılacak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?