2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok teşekkürler:) 12+5’im.

Çok teşekkür ederim :) bana kısmet olmadı ama size kısmet olur kız çocuğu umarım.
Hayırlısı artık kuzum, gönlümden geçen erkek ama tadiri ilahi.
Rapor yasal hakkımda işe yeni başlamıştım canım, yani işe başladıktan 1 ay sonra sigorta yaptı ama şubat 1 sigorta girişim. En fazla kaç gün rapor kullanabilirim onu araştırıp öğrenmem gerekiyor. Cidden buz gibi soğudum çalışmasam yeridr ama ihtiyaç mecburi... hoş sinir oldğum kadında yemekhaneci, onu kafama niye takıyorsam. Ama insanlar iki yüzlü gerçekten ablam dediğim kadında öyleymiş

Olsun heryerde iyi kötü insanlar var mutlaka özel bir durum çalışmaya istekli olduğunu ama zor durumda olduğunu nazik bir dille iş vereninle konuş bence onun dışında iş yerinden kimseye fikir sorma çünkü hep sana ayrı diğer iş arkadaşına patronuna ayrı yorum yapıyorlar malesef yorum hakları varmış gibi inşallah bı sorun olmaz iside bebiside aynı anda yurutursun

Siz doktora gittiniz mi sanki geç saatte randevunuz vardi
Şimdi dönüş yolundayım çok şükür güzel geçti. Ense kalınlığı 1.1 cıktı 12 hafta 4 günlükken cinsiyeti 2 hafta sonra ikili testin sonucunda açıklayacağım dedi. Dilerim bugün giden herkes iyi haberlerle dönmüştür

Ay canım bende 9 oldum perşembe günü kontrolüm var en son geçen hafta kalbini duydum inşallah 2 gün sonra bende senin gibi oynaşmasını da görürüm :)

İnşallah sen de görürsün canım video çekmeyi unutmayın ben özledik ve videosunu açıp izliyorum çok tatlı yaa doyamadım
Senin dr kim Canım birde İstanbul’damısın

Benim içimden erkek geçti

Hayırlısı olsun canım ben de ekrana bakınca oğlumun ultrason görüntüsüne çok benzettim ve içimden oğlum diye seslenmek geldi alışkanlık mi bilmiyorum

Hayırlı olsun canım inşallah testlerin de tertemiz çıksın

bende zehirleme olayını merak etmiştim ama soramadım dr.a. o sırada aklıma gelmedi.
ama 8 haftalık bebeği bile 25. haftalara kadar atamayabiliyormuş vücut.

Günaydın herkese güzel haberler alacağimiz güzel bir gün olması dilegiyle
Sizlerde de oturup kalkarken ya da ayakta çok kalınca alt karında batma oluyor mu?

Yaaa bana da böyle olabilir diye düşünüyorum, bakalım benim daha çok var doktorun söylemesine :)
Erkekler daha erken belli oluyormuş

Gecenin bu Yarısı deli gibi midem bulanıyor uykudan Kalktım bu bulantılar çok yordu beni yeter artık geçsin ama
Ben 4 gunde bir serum taktiriorum. Baska turlu dayanamiuorum kusma ve bulantiya sende arada taktirsan belki iyi gelir ama benimkinin icine zofer koyuyo doktor

Cok sevindim guzel haberlerle donmene bu bizim testte haftya centralda dogum ne kadar bilgin varmi ?

Bence dr un gerek olsaydi miyomu alirdi. Sagolsunlar ameliyat firsatini kacirmiyolar. Ben de transferden bir sure once ameliyat oldum. Simdi hatirlamiyorum 3 cm filandi galiba. Ama konumu nedeniyle embriyonun tutunmasina engel olur demisti dr um. Sen icini rahat tut yolunda gider insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…