- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Evet istanbuldayım Bülent Kars benim doktorum. Central hospital de doğum yaptırıyor ora ile de ortakSenin dr kim Canım birde İstanbul’damısın
Benim içimden erkek geçti
Siz doktora gittiniz mi sanki geç saatte randevunuz vardiEvet istanbuldayım Bülent Kars benim doktorum. Central hospital de doğum yaptırıyor ora ile de ortak
Hayırlısı artık kuzum, gönlümden geçen erkek ama tadiri ilahi.Çok teşekkürler:) 12+5’im.
Çok teşekkür ederim :) bana kısmet olmadı ama size kısmet olur kız çocuğu umarım.
Rapor yasal hakkımda işe yeni başlamıştım canım, yani işe başladıktan 1 ay sonra sigorta yaptı ama şubat 1 sigorta girişim. En fazla kaç gün rapor kullanabilirim onu araştırıp öğrenmem gerekiyor. Cidden buz gibi soğudum çalışmasam yeridr ama ihtiyaç mecburi... hoş sinir oldğum kadında yemekhaneci, onu kafama niye takıyorsam. Ama insanlar iki yüzlü gerçekten ablam dediğim kadında öyleymişCanım yok daha önce bir dusugum oldu 11. Haftada sonrada 4 yildir olmadı o yüzden tedirgin geçiyor....önceki gebeligimde kanamam vardı ve ise gitmiştim çok pişman oldum tabi nasip olsaydı olurdu birşey olmazdı ama kimseye yaranamiyo insan öyle böyle rapor al geçir bı sure rapor senin yasal hakkın bu yüzdende işten çıkaramaz alttan aldıkça daha çok yükleniyorlar insana
Olsun heryerde iyi kötü insanlar var mutlaka özel bir durum çalışmaya istekli olduğunu ama zor durumda olduğunu nazik bir dille iş vereninle konuş bence onun dışında iş yerinden kimseye fikir sorma çünkü hep sana ayrı diğer iş arkadaşına patronuna ayrı yorum yapıyorlar malesef yorum hakları varmış gibi inşallah bı sorun olmaz iside bebiside aynı anda yurutursunHayırlısı artık kuzum, gönlümden geçen erkek ama tadiri ilahi.
Rapor yasal hakkımda işe yeni başlamıştım canım, yani işe başladıktan 1 ay sonra sigorta yaptı ama şubat 1 sigorta girişim. En fazla kaç gün rapor kullanabilirim onu araştırıp öğrenmem gerekiyor. Cidden buz gibi soğudum çalışmasam yeridr ama ihtiyaç mecburi... hoş sinir oldğum kadında yemekhaneci, onu kafama niye takıyorsam. Ama insanlar iki yüzlü gerçekten ablam dediğim kadında öyleymiş
Şimdi dönüş yolundayım çok şükür güzel geçti. Ense kalınlığı 1.1 cıktı 12 hafta 4 günlükken cinsiyeti 2 hafta sonra ikili testin sonucunda açıklayacağım dedi. Dilerim bugün giden herkes iyi haberlerle dönmüştürSiz doktora gittiniz mi sanki geç saatte randevunuz vardi
Çok teşekkürler ağrım geçti baya çok şükür Rabbime.Iyi bari cok gecmis olsun
Ay canım bende 9 oldum perşembe günü kontrolüm var en son geçen hafta kalbini duydum inşallah 2 gün sonra bende senin gibi oynaşmasını da görürüm :)
Senin dr kim Canım birde İstanbul’damısın
Benim içimden erkek geçti
Şimdi dönüş yolundayım çok şükür güzel geçti. Ense kalınlığı 1.1 cıktı 12 hafta 4 günlükken cinsiyeti 2 hafta sonra ikili testin sonucunda açıklayacağım dedi. Dilerim bugün giden herkes iyi haberlerle dönmüştür
Çok teşekkür ederim insallahHayırlı olsun canım inşallah testlerin de tertemiz çıksın
Ya ben hic duymadım çok enteresanmış Allah yardımcınız olsun ama en azından ense kalınlığını ölçerek yine bir fikir sahibi olur sanirim dimi
İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Bir şeyi merak ettim seni endişenlendirmek için yazmıyorum normalde kalbi duran bebeği ertelemeden acil kürtaj diyip korkutuyorlar zehirler vs diye demek ki vücut kendi de atabiliyor yada yok edebiliyor
Merhaba hanımlarbugün ikili taramam ve kontrolüm vardı. Yüksek ihtimal oğlum olacakmış :) biraz buruldum açıkçası. Tabi sağlığı yerinde olduktan sonra hiçbir önemi yok cinsiyetin ama, çin takvimi ve belirtilerden hep kız olacağını düşünüyordum, e kız da istiyordum tabi biraz biraz ters köşe oldu bana :)
Ben 4 gunde bir serum taktiriorum. Baska turlu dayanamiuorum kusma ve bulantiya sende arada taktirsan belki iyi gelir ama benimkinin icine zofer koyuyo doktorGecenin bu Yarısı deli gibi midem bulanıyor uykudan Kalktım bu bulantılar çok yordu beni yeter artık geçsin ama
Cok sevindim guzel haberlerle donmene bu bizim testte haftya centralda dogum ne kadar bilgin varmi ?Şimdi dönüş yolundayım çok şükür güzel geçti. Ense kalınlığı 1.1 cıktı 12 hafta 4 günlükken cinsiyeti 2 hafta sonra ikili testin sonucunda açıklayacağım dedi. Dilerim bugün giden herkes iyi haberlerle dönmüştür
Benimde bir oglum var gonlum kizdan yana ama icimde sanki erkekmis gibi bir his var uzaklastiramiyorum o hissiYaaa bana da böyle olabilir diye düşünüyorum, bakalım benim daha çok var doktorun söylemesine :)
Erkekler daha erken belli oluyormuş
Bence dr un gerek olsaydi miyomu alirdi. Sagolsunlar ameliyat firsatini kacirmiyolar. Ben de transferden bir sure once ameliyat oldum. Simdi hatirlamiyorum 3 cm filandi galiba. Ama konumu nedeniyle embriyonun tutunmasina engel olur demisti dr um. Sen icini rahat tut yolunda gider insallah.Kızlar merhaba.Benim hamilelik öncesi 4 cm miyom vardı hamilelik dusundugumu söylememe rağmen bir şey önerilmedi.hamile kalinca ozele gittim.gecen hafta perşembe miyom olduğunu öğrendiğim doktora gittim büyüdüğünü söyledi miyomun ve beni fakulteye yonlendirdi.ozeldeki doktorum miyomun büyüdüğüne dair hiç bir şey demedi ki ona da hamile kalmadan 2 hafta önce gitmiştim sadece miyomun var demişti.fakulte biraz içimi rahatlattı ama erken doğum olabilirmiş ister istemez aklımda . Tabi her şey takdiri ilahi... Miyomu olan var mı benim gibi
Benimde bir oglum var gonlum kizdan yana ama icimde sanki erkekmis gibi bir his var uzaklastiramiyorum o hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?