2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah bu sefer daha kolay geçer. İzi dert etme artık saklıyorlar izleri öyle yapılır herhalde.

Bir program var Ağır Yaşamlar diye, orda estetik yapılanlarda görmüştüm takıldığını. Sonrasını görmedim hep öyle mi kalacakmış?
Valla geçecek bir iz degil gibi canim derin kırmızı bir yarık düşün. Kalacağını söyledi baya kişi. Yani benim suan sezeryan izim dren izimin yanında sıfır

Yarın sabah ilk isim doktora gitmek olacak, beklemeyi de istemiyorum ama elimden bişey gelmiyor malesef. Sana hangi ilacı verdi?

Evet bundan sonra bende fazla misafir almamaya çalışacağım açıkçası çok yorucu oluyor.bu arada doktor kontrolüne ne zaman gittin en son ? Ben çarşamba gideceğim bakalım tekrar
İkili test için gitçem artık 2 hafta sonra falan.geçen gün telefondan test sonuçlarına baktı doktor bi sıkıntı yok dedi çok şükür.

Benim de tup bebek. Ikiz olacak insallah. Daha hic konusmadik dogum seklini cok erken tabii. Miyom ameliyati da oldum 6 ay once.Saglikla ilerleyelim de insallah.

Selam ben tüp bebekliyim ama normal doğumun tehlikeli olabilecegini ilk defa duydum..ben ki muayeneden bile korkardim simdi normal doğurmak istiyorum nasipse..Daha doğum için doktorla konuşmak çok erken belki zaten sezeryan gerekecek o yuzden doğuma daha konsantre olamıyorum açıkçası..

Bana daha transfer bile olmadan öyle demişti doktor.
Inşallah hepimiz sağlıcakla alırız evlatlarımızı kucağımıza

Cnm bizde yapım aşamasında sıkıntı var çıkarmada sorun olmaz diye dusunuyorumtabi riskli gebelikse o baska

Selam kızlar. Ben dün akşamdan niyeti bozmuştum:) sabah 10:00 da uyandım. Hemen çay demledim, kahvaltılıkları hazırladım ev halkını uyandırdım. Kalkınnnn pikniğe gidiyoruz gittik kahvaltı yaptık, çocuklar iyice enerjilerini attılar. Eve geldik banyolar yapıldı ve ben pert. Kızları yıkamak çok zor geliyo bana ya

Al
Ayy bana da yaa yıka giydir saç tara kurut 2 tane olunca da çok saç oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…