2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şöyle söyleyim 10 ay arayla bile yapılabiliyor artık. Bunu sizin son 4-5 haftadaki durumunuz belirliyor :)) sorun olmazsa yapacağım inşallah.

Sizde iki Doğum arası ne kadar?
Ya ben tam anlayamadım ilk doğumunuz sezeryan ikincisi normal mi istiyorsunuz bende çok istiyorum doktorunuz ne diyor? Ne kadar oldu diğer doğumunuz?

Sezeryan çok kötü bir şey ya bende hiç istemiyorum normal Doğum yapmayı çok isterim oluyor muymuş ki benim 27 ay olmuş olacak o kadar çok isterim ki.. başka platformda dediler bir bakayım diyorum.
Burda da var ssvd le ilgili açılan konular. Bilgi almak isteyenler yapanlar konu açmış

Malesef ben de panik atağım ve ilk doğumumu bu yüzden sezeryan yaptım.Doğum başlayıncaya kadar normale niyetli ben o gün hastaneye girer girmez doktoruma uyutun beni dedim çünkü bayılacak gibiydim elim ayağım tutmuyordu. o anları uyuyarak atlatmak benim için daha iyi oldu. Sonrasında narkozun etkisiyle panik atak falan tutmuyor zaten. Kendini normal veya sezeryan diye şartlandırma o anki ruh haline göre karar verirsin.

Ya ben tam anlayamadım ilk doğumunuz sezeryan ikincisi normal mi istiyorsunuz bende çok istiyorum doktorunuz ne diyor? Ne kadar oldu diğer doğumunuz?
Burda değil diye ben cevap vereyim, evet ilk doğumu sezeryan 2. yi normal doğum istiyor, her doktor bunu yapmıyor. SSVD için 2 ameliyathaneyi hazır tutmak gerekiyormuş normal doğum yaptırmaya çalışıyorlar bir sorun çıkarsa diğer tarafa sezeryana alıyorlar, her hastane buna uygun değil o yüzden her yerde yapılmıyor, ya da her doktor bu riski almak istemiyor. Hangi şehirdeysen internetten aratabilirsin SSVD doktorları diye.

Ben de ilk dogumumu normal yaptım.Cok sukur kolay oldu diyebilirim.İkinci dogumumu da normal istiyorum ama şartlar ne gösterir bilemem.Yani demem o ki o zaman gelince anne için de bebek içinde hangisi sağlıklıysa o tercih ediliyor.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Kesinlikle normal Doğum canım sezeryan kadar kötü bir şey olamaz İnan bana çok zor çokkkkk....

Anladım canım teşekkür ederim çanakkaledeyim sanırım burda imkansız ama üniversiteye gidip güvendiğim bir hocayla görüşücem bu konuyu zaten üniversite personeliyim bakalım ne diyecekler.

Anladım canım teşekkür ederim çanakkaledeyim sanırım burda imkansız ama üniversiteye gidip güvendiğim bir hocayla görüşücem bu konuyu zaten üniversite personeliyim bakalım ne diyecekler.
Çanakkale'de 8 tane doktor varmış. Ben özelden link atayım, sen de önden güvendiğin doktorların önerisini al.

RagnarLodbrok ben de çok adet sancısı çekerdim evlenmeden.O yüzden doğum sancısı çok tanıdık geldiŞaka bı yana adet sancısı ve doğum sancısı çok benzer.Tabi ki normal doğum da stresli.Ama ben hemen doğumdan sonra odama yürüyerek gitmiştim.Sezaryenin sonrası kötü oluyomus sanırım.Dedigim gibi hem bebek için hem bizim için hangisi hayırlısıyla o olsun

Neyse korkanlar varmış etkileme :) Eninde sonunda bebek ve anne için en hayırlı nasılsa o olsun herkes için, İstanbuldaysan Zeynep Kamilde varmış bak
Ay evet ya doğru söylüyorsun kimseyi etkilemeyeyim doktor karar versin hem benim sezeryanım çok ağrılıydı ama arkadaşlarımın çok iyi geçti mesela benim şanssızlığım oldu ablamında normal doğumu çok kötüydü sezeryan istedi ikincide ve o da sezeryandan çok memnun kaldı dedi o yüzden allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. İnşallah bu defa benim sezeryanım da iyi geçer :))

Bulunduğunuz şehirde ssvd destekleyen doktor bulursanız işiniz çok kolay olabilir 16 ay iyi bir süre. Ankara’da iseniz eğer doktor tavsiye edebilirim

Bulunduğunuz şehirde ssvd destekleyen doktor bulursanız işiniz çok kolay olabilir 16 ay iyi bir süre. Ankara’da iseniz eğer doktor tavsiye edebilirim
Yok İstanbuldayım ama takibimi yapan doktorlardan biri zaten öyleymiş, arkadaşım kendisi için doktor araştırırken görmüş. Kısa bir süre içinde KBB ye görünmem lazım, benim kulak zarlarım dikili, ıkınırken ki basınç zara zarar vermeyecekse, bende normal doğum yapmak istiyorum.

İki normal doğum yaptım yazılanları okuyunca içime sıkıntılar girdi 1 gün sadrce çekilip bitiyor inşallah bu inşallah 3.doğum olacak gebeliği öğrenir öğrenmez nasıl doğuracağım dedim ama inşallah bunu da normal istiyorum ama bu defa inşallah epidural yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…