:)) evet ya ben çok seviyorum valla eşimde öyle zaten ben Çanakkale’de görev yapıyorum eşimde işi gereği İstanbul’da bazen başka yerlerde şehir şehir geziyor çoğu zaman ben ücretsiz izindeyken İstanbul’da yaşadım ve gerçekten çok sıkıldım alışkın değilim ondan sanırım
Siz niçin alındınız ki benim sözüm size değil.
Sz
Cümlemizden Allah razı olsun canım ben de sırf anneme yakın diye gitmiştim gerçekten girer girmez hayran kaldım doğum katindaki odalara bile bakmadım henüz :) 5bin denilince vazgeçer gibi olmuştum ama bu şekilde rahat rahat devam ederim. Medilife devlet hastanesinden bile beter hale geldi çünkü. Aslında oradaki doktorumu da çok seviyordum.
Evet canım ya zaten Çanakkale’ye gelen kalır burda emekli olur burda yaşamaya devam eder.Trakya komple çok güzel canım ben de 1sene Tekirdağda görev yaptım çok güzeldi. Annem ve kayınvalidemler İstanbul'da olmasa ben oralarda yaşamayı tercih ederdim :)
Lıv 5000 6000 fiyat verdiyse bence çok değil. Medilefe ile kıyaslanmaz aslında ben Çapa medılıfe de bir doktora gitmiştim gerçekten çok iyiydi ama lıv çok iyi bence ben Çanakkale’de iki yıl önce özel Anadolu hastanesi var burda sadece 3.500 liraya olmuştum Anadolu hastanesi için çok bence gerçi medikal parka bağlandılar. Lıv için iyi fiyat.Cümlemizden Allah razı olsun canım ben de sırf anneme yakın diye gitmiştim gerçekten girer girmez hayran kaldım doğum katindaki odalara bile bakmadım henüz :) 5bin denilince vazgeçer gibi olmuştum ama bu şekilde rahat rahat devam ederim. Medilife devlet hastanesinden bile beter hale geldi çünkü. Aslında oradaki doktorumu da çok seviyordum.
Rüzgarı meşhurdur evet ama soğuk değil :))) gel belki tanışırız hem:)) bende çok seviyorum gezmeyi acaba diyorum şimdi Benim ikinci bebeğim geliyor ikisiyle gezilir mi onu düşünüyorum?? Bazıları da diyor biri kucağında biri karnında diyor moralim bozuluyor sanki kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum. Yakında biri de sırtında olur senin diyorlar. Yani sonuçta özellikle hamile kalmadım ama biri bu akşam ne acelen vardı filan dedi kötü oldum çok.Gerçekten mi vallahi gidenler bir esiyor buz gibi dediler bugün nasip olursa giymeyi isterim ama.. gezmeyi çok severim artık bebeğimle inşallah :))
Gittim dr a bugün t3 ve t4 değerlerime bakıldı bunlar normalmiş dr şu an için ilaca gerek yok gebelik düşürmüş ama yinede 1 ay sonra bi tahlil yaptır dediBenimde geçen ay 0,26 dı 75 mg ilaç kullanıyorum düşük olması yüksek olmasından daha iyi dedi dr ama dün testi tekrarlattı 2,6 olmuş anlayamadım ilaç kullanıyorum kaç aydır dr daha göstermedik bakalım ne diyecek yani düşük olmadı daha iyi ilaç verir kontrol altına alır dr un
densizlere fazla takılma. evet eşimle 3.yü şimdiden düşünmeye başladık. de :)Rüzgarı meşhurdur evet ama soğuk değil :))) gel belki tanışırız hem:)) bende çok seviyorum gezmeyi acaba diyorum şimdi Benim ikinci bebeğim geliyor ikisiyle gezilir mi onu düşünüyorum?? Bazıları da diyor biri kucağında biri karnında diyor moralim bozuluyor sanki kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum. Yakında biri de sırtında olur senin diyorlar. Yani sonuçta özellikle hamile kalmadım ama biri bu akşam ne acelen vardı filan dedi kötü oldum çok.
:))) a evet ya niye öyle demedim kidensizlere fazla takılma. evet eşimle 3.yü şimdiden düşünmeye başladık. de :)
Boşverin bana da çok diyen var hatta surat asanlar bile oluyor cidden sanki suçluymuşum gibi geçen ev gezmesinde midem bulandı kadının biri yanımdan geçerken sonuçlarına katlanacan dedi ne sonucu dedim güya kusmam zorlanıyorum anlamına geliyormuş dedim olsun normaldir mide bulantısı anlamıyorum insanları sanki doğurup onlara verecem bakmaları için bu kadar dert yanıyorlar.. takmıyorum artıkRüzgarı meşhurdur evet ama soğuk değil :))) gel belki tanışırız hem:)) bende çok seviyorum gezmeyi acaba diyorum şimdi Benim ikinci bebeğim geliyor ikisiyle gezilir mi onu düşünüyorum?? Bazıları da diyor biri kucağında biri karnında diyor moralim bozuluyor sanki kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum. Yakında biri de sırtında olur senin diyorlar. Yani sonuçta özellikle hamile kalmadım ama biri bu akşam ne acelen vardı filan dedi kötü oldum çok.
Evet canım ne de güzel olur. Yavrularımızı gezdiririz :)) sen ne bakıyorsun başkalarının lafına su anda sen ve eşin mutlu mu? Heyecanlı misin karnındaki bebisinle? Önemli olan bu. Benim Ablam da ikiz doğurdu ikisininde alıp çıktı çıktı gezdi hiç çıkamam nası gezerim diye düşünme. Öyle de güzel gezersin ki iyiki dersin bulunduğun durumla mutlu ol Kimseye de bakma onlar hep konuşur zatenRüzgarı meşhurdur evet ama soğuk değil :))) gel belki tanışırız hem:)) bende çok seviyorum gezmeyi acaba diyorum şimdi Benim ikinci bebeğim geliyor ikisiyle gezilir mi onu düşünüyorum?? Bazıları da diyor biri kucağında biri karnında diyor moralim bozuluyor sanki kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum. Yakında biri de sırtında olur senin diyorlar. Yani sonuçta özellikle hamile kalmadım ama biri bu akşam ne acelen vardı filan dedi kötü oldum çok.
Yaaa dimi sanki onlar bakicak gülüyorum artık insanlara sizde öyle yapın :)Boşverin bana da çok diyen var hatta surat asanlar bile oluyor cidden sanki suçluymuşum gibi geçen ev gezmesinde midem bulandı kadının biri yanımdan geçerken sonuçlarına katlanacan dedi ne sonucu dedim güya kusmam zorlanıyorum anlamına geliyormuş dedim olsun normaldir mide bulantısı anlamıyorum insanları sanki doğurup onlara verecem bakmaları için bu kadar dert yanıyorlar.. takmıyorum artık
Lıv 5000 6000 fiyat verdiyse bence çok değil. Medilefe ile kıyaslanmaz aslında ben Çapa medılıfe de bir doktora gitmiştim gerçekten çok iyiydi ama lıv çok iyi bence ben Çanakkale’de iki yıl önce özel Anadolu hastanesi var burda sadece 3.500 liraya olmuştum Anadolu hastanesi için çok bence gerçi medikal parka bağlandılar. Lıv için iyi fiyat.
Hamile kalmadan diyetisyenle çalışıp faxla kglarini vermis ve sağlıklı beslenme alışkanlığını edinmis bir birey olarak haklı bulduğum yönleriniz olmakla beraber bu tepkinizi anlayamadım.süreklilik arz eden ye bişe olmaz demiyoruz madem istemiş canı tadımlık nefis koreltmek için yemeden henüz öleni görmedim.hepimiz hamile ve hassas bir süreçteyiz biraz daha sakin tepkiler olsa daha ii olmazmi?Burada birbirimize sağlıklı, bilinçli, bilimle bilgiler verip birbirimize destek olacakken “ye canım nolacak” “ben asitli şeyler içtim bişey olmadı” diğeri yazmış “salam ye bari” bunlar nedir allah aşkına?! Burada bebeğimiz ve kendi sağlımız için birbirimize bildiğimiz güzel paylaşımları duyurmak varken kötü tavsiyeler veriyoruz! Ye bişey olmazlar havada uçuşuyor. Zaten sağlıklı beslenmeyi sadece gebelikte değil günlük yaşamımızda uygulamak varken en önemli dönemimizde bile sağlıksız olanı tercih edip bir de çok iyi birşey yapıyormuş gibi bunu tavsiye ediyorsunuz, pes yani.
Şuan medilifetayım kolumda serum.Cümlemizden Allah razı olsun canım ben de sırf anneme yakın diye gitmiştim gerçekten girer girmez hayran kaldım doğum katindaki odalara bile bakmadım henüz :) 5bin denilince vazgeçer gibi olmuştum ama bu şekilde rahat rahat devam ederim. Medilife devlet hastanesinden bile beter hale geldi çünkü. Aslında oradaki doktorumu da çok seviyordum.
Her zaman yemekten bahsetmiyoruz zaten ben valla dışarda son burgerimi 3 yıl olmuş dışarda yemeyeli o yüzden bir kereden bir şey olmaz diyenlerdenim:)))Hamile kalmadan diyetisyenle çalışıp faxla kglarini vermis ve sağlıklı beslenme alışkanlığını edinmis bir birey olarak haklı bulduğum yönleriniz olmakla beraber bu tepkinizi anlayamadım.süreklilik arz eden ye bişe olmaz demiyoruz madem istemiş canı tadımlık nefis koreltmek için yemeden henüz öleni görmedim.hepimiz hamile ve hassas bir süreçteyiz biraz daha sakin tepkiler olsa daha ii olmazmi?
Bende bundan korkuyorum kötü bişey derlerde hamileliği kendime zehir ederim gibi geliyor...Ben diğer hamileliklerimde 2 limtest yaptırdım. İkinci kuzımda risk baya yüksek çıktı. Hatta perinatologa yönlendirdi doktorum. Gitmiycem dedim. Ne olursa kabulüm. Eşim baya tedirgindi açıkcası. Takdir Allahın dedim, ve çok sağlıklı bir kız çocuğum oldu çok şükür. O test bilgiisayar sistemli birşey aslında. Ama tabi seçim ailelere kalmış.
Canım onu çok iyi araştır, benim bildiğim hamilelikten en az 1 ay önce yapılması gerekiyor başka türlü kabul etmiyor acente. Eşimin kuzeni yaptırmış 2 taksit ödedikten sonra vazgeçmiş, ücreti iade dahi etmemişler. Bende çok istedim onu yaptırmayı ama aklımı karıştırmışlardı yaptırmamıştım. Bana da normal 5 sezeryan 6 bin dedi doktor. Bu bana fazla dedim. İstersen son ana kadar ben takip edip doğumunda seni çok iyi ve ücreti düşük doktor arkadaşlarıma yönlendiririm ben bu işi para için yapmıyorum dedi doktorum. Bilmiyorum eğer öyle bişey var ise ben direkt yaptırırım. Sen iyice bi araştırıp bana yine haber verirmisin aynı zamanda bende araştırıyım. Eğer doğumda vs bu şekilde olmayacaksa okadar parayı boşuna ödemeyelim..Geçmiş olsun canım o iç sıkıntisi ve ağlama istegi sık sık bana da geliyor. Olumlu düşünmeye çalış bol bol dua et.
Bu arada Liv hastanesi ile görüştük tamamlayıcı sigorta meselesini. 3500 TL 9 taksit olarak sigorta yapınca 9 muayene artı doğum ücretsiz oluyormuş. Sadece her muayenede 10-15 TL devlet katkı payı verecekmişiz. Ayrıntıları p.tesi muayeneye gidince görüşeceğiz inşallah.
Aa öncesinde bi kontrol yapılıyor mu? Ben sanıyorum ki haftası gelince direkt test yapılıyorEndişelerin o kadar normal ki annelik bu zaten. Kanamasız geçirenimiz yok herhalde, hepimizde aynı stres, İnşallah kazasız belasız atlatırız bu haftaları. 2'li test öncesinde doktor muayene esnasında ense kalınlığını ölçüp sorun yok ya da var diyerek 2'li testi istiyor. Önden bir bilgi sahibi olacaksın yani, Ben doktorumun gerek duyduğu bütün tahlilleri yaptırmayı düşünüyorum daha önce de yaptırdım. Bilip hazırlanma taraftarıyım kendim için.
Benim karşı komşum medilife da gitmiş 7. Ayına kdar ve bebeğinin hastalığını anlamamış doktoru. Liv de benim gittiğim doktor anlamış. Eşimin teyzesinin kızı da medilife da diğer kuzenide orada doğum yaptı. Şuan kayınvalidem bana psikolojik baskı yapıyor herkes orada doğum yaptı memnun kaldı sen neden liv e gidiyorsun vs. Diye. Ama sanırım orayı hiç bir zaman düşünmeyeceğim bilemiyorumCümlemizden Allah razı olsun canım ben de sırf anneme yakın diye gitmiştim gerçekten girer girmez hayran kaldım doğum katindaki odalara bile bakmadım henüz :) 5bin denilince vazgeçer gibi olmuştum ama bu şekilde rahat rahat devam ederim. Medilife devlet hastanesinden bile beter hale geldi çünkü. Aslında oradaki doktorumu da çok seviyordum.
O nasıl sözmüş sonuçlarına katlanacaksın ne demek??? Çok kızdım gerçekten.. kime neyse sonuçta olan olmuş isteyerek ya da istemeyerek destek olup güzel güzel konuşmak olumlu yaklaşmak varken ne gerek var böyle konuşmalaraBoşverin bana da çok diyen var hatta surat asanlar bile oluyor cidden sanki suçluymuşum gibi geçen ev gezmesinde midem bulandı kadının biri yanımdan geçerken sonuçlarına katlanacan dedi ne sonucu dedim güya kusmam zorlanıyorum anlamına geliyormuş dedim olsun normaldir mide bulantısı anlamıyorum insanları sanki doğurup onlara verecem bakmaları için bu kadar dert yanıyorlar.. takmıyorum artık
Hayırdır canım geçmiş olsun?Şuan medilifetayım kolumda serum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?