2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar merhaba çok moralim bozuk.Bugun kanamam oldu kahverengi şekilde.Doktora gittik bı sorun olmadığını söyledi,tekrar crinone jel verdi.Ama kanamam hala suruysü
Canım geçmiş olsun moralini bozma kahverengi olmuş bitmiş kanamayı temsil eder. Benim geçen hafta regl olur gibi kırmızı oldu. Çok kafanı takma ama dinlen muhakkak

Bebekle ilgili sorun yok değil mi?

Bebekle ilgili sorun yok değil mi?
Kanama alanı var canım raporluyum evdeyim. Ve evde durdukça kafamda kötü şeyler kuruyorum rapor bitmeden işe dönmeyi düşünüyorum. Bugün eşimle ikili test konusunu konuştuk o kendince haklı olanı söyledi şuan düşünmekten başom ağrıyor. Ağlamak istiyorum bilmiyorum içimde bi korku var

Hormonlarmı acaba şeyaptı:)) saat 22:00 gibi hastaneye gitcem migrenle ilgili. Bebişimide bi görürüm heralde artık 19 gün sonra:)

Ben diğer hamileliklerimde 2 limtest yaptırdım. İkinci kuzımda risk baya yüksek çıktı. Hatta perinatologa yönlendirdi doktorum. Gitmiycem dedim. Ne olursa kabulüm. Eşim baya tedirgindi açıkcası. Takdir Allahın dedim, ve çok sağlıklı bir kız çocuğum oldu çok şükür. O test bilgiisayar sistemli birşey aslında. Ama tabi seçim ailelere kalmış.

Hormonlarmı acaba şeyaptı:)) saat 22:00 gibi hastaneye gitcem migrenle ilgili. Bebişimide bi görürüm heralde artık 19 gün sonra:)

Geçmiş olsun canım nane yağı migrene iyi geliyor. Şakaklarına masaj yapabilirsin. Bir de elimizde bı ağrı noktası var oraya basınç yapınca da rahatlama oluyor.

Geçmiş olsun canım nane yağı migrene iyi geliyor. Şakaklarına masaj yapabilirsin. Bir de elimizde bı ağrı noktası var oraya basınç yapınca da rahatlama oluyor.
Sağol canım. O ele yapılan masajı biliyorum. Normalde rahatlatıyor ama iyice szıtınca hiçbişey fayda etmiyor. Nane yağınıda hep duydum bi türlü alamadım. Yarın alayım İnşaAllah.

Geçmiş olsun canım o iç sıkıntisi ve ağlama istegi sık sık bana da geliyor. Olumlu düşünmeye çalış bol bol dua et.
Bu arada Liv hastanesi ile görüştük tamamlayıcı sigorta meselesini. 3500 TL 9 taksit olarak sigorta yapınca 9 muayene artı doğum ücretsiz oluyormuş. Sadece her muayenede 10-15 TL devlet katkı payı verecekmişiz. Ayrıntıları p.tesi muayeneye gidince görüşeceğiz inşallah.

Endişelerin o kadar normal ki annelik bu zaten. Kanamasız geçirenimiz yok herhalde, hepimizde aynı stres, İnşallah kazasız belasız atlatırız bu haftaları. 2'li test öncesinde doktor muayene esnasında ense kalınlığını ölçüp sorun yok ya da var diyerek 2'li testi istiyor. Önden bir bilgi sahibi olacaksın yani, Ben doktorumun gerek duyduğu bütün tahlilleri yaptırmayı düşünüyorum daha önce de yaptırdım. Bilip hazırlanma taraftarıyım kendim için.

Bu tamamlayıcı sağlık sigortası nedir canım nasıl oluyor. Özel sağlık sigortan mı var? Yeni mi yaptıracaksın?

Bu tamamlayıcı sağlık sigortası nedir canım nasıl oluyor. Özel sağlık sigortan mı var? Yeni mi yaptıracaksın?

Anadolu sigortayla anlasmasi varmış benim hastanenin canım o şekilde sigorta yaptırabilirsiniz dediler. Daha önce herhangi bir sigorta yaptırmadim yani.

daha önce yazdım şimdi de yazıyorum. Herkes kahverengi kanama yaşarken canlı kırmızı kanamalar yaşadım, kese etrafında kanama alanı görüldü. Ve şu an hiç bir şeyimiz yok şükür. Kendinize stres yaşatmayın. Oluruna bırakın. Siz rahat oldukça gebeliğiniz de sağlıkla devam eder. Her şey stresle başlıyor, rahat olun.

Ya işte benimde canım kızılkayalardan istedi ama ben annemlere geldim çanakkaledeyim o yüzden kendim yapıp yedim:))
Ohhh afiyet olsun :))) bugün maç var caddebostan trafik kilit bende gittim evin yanındaki Marmaris büfeden yedim çokta mutluyum :))))

Kızlar merhaba çok moralim bozuk.Bugun kanamam oldu kahverengi şekilde.Doktora gittik bı sorun olmadığını söyledi,tekrar crinone jel verdi.Ama kanamam hala suruysü
Bende de dun kanama oldu biraz. Evde fazla hareketliydim. Birkac is yapayim dedim. Tabii kanama olunca hemen yattim. Kesildi sonra sukur. Jel iyi geliyor etkili epey. Dinlenmeye calis.

Anadolu sigortayla anlasmasi varmış benim hastanenin canım o şekilde sigorta yaptırabilirsiniz dediler. Daha önce herhangi bir sigorta yaptırmadim yani.

Bende bahçeşehir Liv e gidiyorum doğum çok pahalı 5bin :/ arkadaşta oraya gidiyor özel sigortası var. Bende üzülüyorum neden yaptırmadık şimdiye kadar özel sağlık sigortası epey faydası oluyor. Sonradan yapılınca sigorta şirketi kabul etmiyor masrafı karşılamıyor diye biliyorum.

Ben de istinye Liv e gidiyorum canım senin doktorun kimdi? Bana da normal 5 sezeryan 6 dediler. Bu dediğim sigortayi hamileyken de yapabiliyormusuz 8 haftalık hamile olduğumu söyledi eşim ve bu fiyatı verdiler. Tabi gebelik öncesi yapmak epey uygun olacaktı ama ben o zaman medilife a gitmeyi dusunuyordum şimdi sanki Liv e daha yatkınım :)

Yaaa arkadaşım bu üslup nedir acaba burda herkes hamile ve bu tarz konuşmaları tasvip etmiyorum şu anda siz fast food tan daha büyük Zarar veriyorsunuz insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…