Canını sıkma hiç çünkü bu testte yanlışlık payı olabiliyor.kizlar ikili tarama testim cikti 11hfta 4 gunlukken yaptirdim ense kalinligi 2 mm cikti. Kendi doktorum.kaza gecrdi izinde o yuzden baska doktora yaptrmak zorunda.kaldim. sonucu kendi doktoruma whatsaptan yolladim ensesini kalin ölcmus dedi moralm cok bozuk
Bence sizin cinsiyet erkek kıllanma birden artarsa ve vücut kuruysaBir de tüm vücudum aşırı kuruyor ama saçlarım sabhatan akşama yağlanıyor, bıktım hergün yıkayıp kurutmaktan
Vücudumda olmayan yerlerden kıllar çıkıyor
Kollarımdan göbeğimden. Hiç yoklardı, nasıl bir hormon değişimi ise artık. İyice çirkin bişeye dönüştüm.
Hiç mutlu değilim
Sezaryenden sonra kullanmıştım emzirirken kullanabilirsin hamilelere de veriyoruz demişti. Güzel şurup iyi geliyor.Kizlar cok fena kabizlik cekiyorum ilac kullanmayim dedim dedim ama yok yani ikinmalarim basliyo bu seferde daha tehlikeli diye korkmaya basladim. doktorum dubhalac surup vermisti kullanmamstim ama artik kullanicam.
Var mi bu surubu kullanan ?
Bejimden sağda erkekti.Yok olmuyo sadece çok ayakta kalırsam ağrıyo
Aynen yaa şuan kendimi eksik hissediyorum
Evet eskiden sağda döllenen erkek solda döllenen kız olur derler benim iki yumurtamda soldaydı doktora sordum böyle bişey deniliyor aslı varmı dedim oda tam tersi sol erkek sağ kız dedi
Canım bugün konuştuk daha doktorumla ikili testte sonuç %65-70 arasında doğru çıkarmış. Üzme kendini bozma moralini rabbim sağlıkla sıhhatle versin hepimizin kucağına inşallah. Sen ne kadar üzersen kendini bebişine okadar zararı var Allah korusunkizlar ikili tarama testim cikti 11hfta 4 gunlukken yaptirdim ense kalinligi 2 mm cikti. Kendi doktorum.kaza gecrdi izinde o yuzden baska doktora yaptrmak zorunda.kaldim. sonucu kendi doktoruma whatsaptan yolladim ensesini kalin ölcmus dedi moralm cok bozuk
Saol canim insallah oyledir benim ilk bebegimin 8 haftalikken kalbi durdu ikinciside boyle olunca insan kötü oluuo insallah bisey cikmaz duaya ihtiyacim var dua edin banaCanım bugün konuştuk daha doktorumla ikili testte sonuç %65-70 arasında doğru çıkarmış. Üzme kendini bozma moralini rabbim sağlıkla sıhhatle versin hepimizin kucağına inşallah. Sen ne kadar üzersen kendini bebişine okadar zararı var Allah korusun
Amin canım ederiz tabiki Rabbim hayırlısını versinSaol canim insallah oyledir benim ilk bebegimin 8 haftalikken kalbi durdu ikinciside boyle olunca insan kötü oluuo insallah bisey cikmaz duaya ihtiyacim var dua edin
Benim bu tarz bi ağrı hiç başıma gelmedi oyüzden bi yorum yapamiyorum. Doktora ulaşma şansın varsa ara sor. Ağrı çok şiddetliyse de hastaneye git mutlaka.sağ kasığım yumruk gibi çok ağrıyor kimse bişey neden demiyor ya
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına alacağın bir bebek daha nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Nasıl oldu?Bugün itibariyle artık benim bebeğim yok((Allah sizlerin kucağıniza almanızı nasip etsin arkadaşlar sağlıcakla kalın
Canım kıyamam sana ben ne denir bilemiyorum çık üzüldüm. Allah gönlünü ferahlatsın. Seni üzmek istemem ama ne oldu merak ettim.Bugün itibariyle artık benim bebeğim yok((Allah sizlerin kucağıniza almanızı nasip etsin arkadaşlar sağlıcakla kalın
Bilmiyorum iş çıkışı rutin kontrole gittim hiç bişeyim yok kanamam yok ağrım yok sızım yok nedeni yok kalp atışı yok dediler bana bu kadar üç ayrı hastane gezdim yapılacak bişey yok kürtaj dendi ama olmadan çıktım bukadar gerisi yok bilmiyorumCanım kıyamam sana ben ne denir bilemiyorum çık üzüldüm. Allah gönlünü ferahlatsın. Seni üzmek istemem ama ne oldu merak ettim.
Allah razı olsun saolÇok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına alacağın bir bebek daha nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Nasıl oldu?
Allah yardımcın olsun üzüldüm gerçekten yazmasamda takip ediyorum her zaman yazıları kaçırmadan allah tekrar nasıp eder inşallah.. Çok geçmiş olsunBugün itibariyle artık benim bebeğim yok((Allah sizlerin kucağıniza almanızı nasip etsin arkadaşlar sağlıcakla kalın
Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım şu an ne desem boş dualarım seninle inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?