2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktorların dediği ani hareketlerden kaçının, ağır kaldırmayın, büyük temizlik yapmayın, yukarı uzanmayin bir de çamaşır suyundan uzak durun.
Sakınan göze çöp batar diyor insan ne kadar dikkat etsen de ufak tefek şeyler oluyor. Allah hepimizi ve bbebişlerimizi korusun

Öfff
Inşallah geçer tatlım bende bu kaç gündür iyiydim bulantı fln yoktu hatta bişey mi oldu dedim korktum ama sabah çıkardım yediğim kahvaltıyı belli olmuyor işte
biz ne zaman yazıcaz ya bugun bulantı yok bitti iştah tavan diye :/

Ben zAten metpamid diye bi ilaç kullanıyorum
Serumla da ilaç verdiler bi deFa.
Yoksa kilo veriyorum ve beslenemiyorum
Mesela dün ilaç içmedim 3 kere istifra ettim
sabah midemi boşalttıktan sonra ilacı alıyorum
Direkt o suyu kusmadan içersem hiç etki etmiyo ilaç daha kötü oluyorum
Beni alıp hastaneye bile yatırsalar çok şükür derim
O kadar yoruldum
Daha kötü durumda olanlar varmış Allah yardımcıları olsun
Benim en azından günde 2-3 kere oluyor

Benim de boğazımdan ve burnumdan kan geliyor
İlk gördüğümde çok korktum boğazım kanıyor diye
@Arritas sen kaç haftadaydın?

SELam arkadaşlar benim Doğumun ekim gözüküyor ama erken Doğum yaptığım için pek güvenemiyorum birde ekim anneleri çok önden gidiyorlar muhabbeti yakalayamadım bir türlü burdan takip etmek istiyorum forumu bu arada üçüncü bebek olacak biri 9 yaşında diğeri 2016 kadım doğumlu

Bulantı 10. Hafta zirveye çıkarmış. Sonra bazen var bazen yok gibi oluyor. Ama herkese göre değişir tabi Ben çözümü patates haşlama yiyerek buldum tuzlayarak. Acayip işe yaradı.

8+5 deyim 2haftadır çok şiddetli günde 10-15 bazen daha fazla kusuyorum tansiyonum düşüyor ayakta duramıyorum ellerim hep titriyor ağlıyorum artık kusarken sonra 6 yıldır bebeğimi beklediğimi düşünüp geçecek diyorum

Hayırlı olsun canım. İnşallah saglıkla kucağına alırsın. Senin bulantıların geçti mi? Yada hiç oldu mu?

Canım bi tahlil yaptır aşırı kusuyorsun zayif düşme serum versinler.

Ama senin çok fenaymış ya
Benim günde 3-4 oldu diye halsizlikten bitap düşüyorum.
Doktorun ne diyor? Bu kadar kusmaya beslenemiyorsundur?
Bana bi kere serum verdiler çok iyi geldi, doktora bi danış istersen bu böyle seni çok yıpratır.

Hayırlı olsun canım. İnşallah saglıkla kucağına alırsın. Senin bulantıların geçti mi? Yada hiç oldu mu?
Bu üçüncü hamileliğim ilki normal bulantıydı ikinci felaketti serumla beslendim hiç birşey yiyemedim ama bunda sanki hamile gibi değilim çok şükür hiç olmadı
Eğer bulantınız varsa 12 haftayı bekleyin geçiyor ve hiçbirşey yiyemiyorsanız çok halsiz kalırsınız o da bulantıyı arttırıyor serum taktırın ben çok faydasını görmüştüm haftada bir gel takalım dedi doktorum

Amin canim Allah a emanet onlar

Canım bi tahlil yaptır aşırı kusuyorsun zayif düşme serum versinler.

2 defa aldım serum anlık rahatlatıyor sonra pek bi faydası olmuyor zaten doktorum ilaç kullanmak zorundayız dedi ilaç uyutuyor uyuduğum sürece kusmuyorum ama çalışıyorum rapor sıkıntı oluyor her defasında her defasında zorla yiyorum ayran içiyorum maden suyu içiyorum vücut düşmesin diye ama çıkana kadar aldığını alıyor sadece bakalım nasıl olur

Çok üzüldüm ben sana ya
İnşallah bi an önce geçer
İnsan hayattan soğur. Bazen düşünüyorum ben böyle olacağını bilsem hamile kalmak istemezdim belki diyorum ister istemez. Hele ki sen çok daha yoğun yaşıyormuşsun. Çalışırken daha da zor

Hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Bulantı 10. Hafta zirveye çıkarmış. Sonra bazen var bazen yok gibi oluyor. Ama herkese göre değişir tabi Ben çözümü patates haşlama yiyerek buldum tuzlayarak. Acayip işe yaradı.

Canım inşallah şuan bendeki zirvedir ve haftaya çok çok azalır..:).... Sürekli bulantı hali kötü bir durum. hayatın tadı tuzu kalmadı. Ama demekki bunların yaşanması gerekiyor muhakkak vardır bir hikmeti.. Sürekli kusan arkadaşlara Allah şifa versin büyük imtihan, çok yıpratıcı ama inşallah hata ve günahlara keffarettir çekilen sıkıntılar... herkesin bünyesi farklı ilk zamanlarda bende haşlama patates yedim hep ama bi süre sonra aynı şeyi için almıyor aradan bir iki hafta geçmesi gerekiyor beden...... ama tuzlu ve ekşi şeyler azaltıyor farkettim. tatlı ile hiiiiç aram yok... çikolata canavarı ben... görmeye tahammülüm yok..... bende erik ve çağla yiyorum o bastırıyor bulantıyı yolda cebimde hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…