Doktorların dediği ani hareketlerden kaçının, ağır kaldırmayın, büyük temizlik yapmayın, yukarı uzanmayin bir de çamaşır suyundan uzak durun.Kızlar biraz önce hava almak için dışarı çıktım.sansima oturduğum bankın sırt kısmı kırılmış yaslaninca arkaya doğru gittim ve çok korktum.....siz bu dönemlerde fiziksel hareket olarak nelere dikkat ediyorsunuz.sakindiguniz hareketler var mi
biz ne zaman yazıcaz ya bugun bulantı yok bitti iştah tavan diye :/Inşallah geçer tatlım bende bu kaç gündür iyiydim bulantı fln yoktu hatta bişey mi oldu dedim korktum ama sabah çıkardım yediğim kahvaltıyı belli olmuyor işte
Canım bulantılarda böyle ilaçlar veriliyor ama çok da tavsiye edilmiyor. Bazı arkadaşlar ne yerse çıkarıyor sürekli kusanlar var sanırım onlar için daha acil bir çözüm bende sabahları kusma oluyor gün içinde de bulantıı bastırmaya çalışıyorum.. Kusmak gerçekten çok yıptatıcı psikolojiyi bozan bir durum ama yinede çok gerekmedikçe ben dışarıdan ilaç takviyesi almak istemıyorum. Doktor folik asit verdi onu bile içerken midem bulanıyor. oda bulantıyı arttırıyor ama mecbur alıyoruz. Biraz daha sabır sadece. yinede yarın soracağım inşallah. Aslında sabah dikkat edersen acı mide öz suyu geliyor sarı bır su bunu dışarı atmak bence daha ıyı ilaçla bastırıp içimizde kalsa belki mideye zarar verecek. ne kadar acı ve iğrenç biliyorsun. Yinede ilaçsız dayanabildiğim kadar dayanacağım.. ama yanlız değiliz biliyorsun.
Ben ne yersem kusuyorum artık boğazım tahriş oldu kanıyor ara ara doktorum ilaç verdi unisom diye o da uyku ilacı inanılmaz sersemletiyor uyurken kusmuyorum ama uyanır uyanmaz kusmalarım devam ediyor hiç birşey yemek istemiyorum herşeyden tiksindim bir an önce geçer inşallah sıkıntılarımız
İnşallah o günlerde gelecek Allahın izniyle canım. Biraz daha sabır bebeklerimiz için. Daha ilk tekmelerini burdan duyurucaz inşallah :)Öfff
biz ne zaman yazıcaz ya bugun bulantı yok bitti iştah tavan diye :/
Bulantı 10. Hafta zirveye çıkarmış. Sonra bazen var bazen yok gibi oluyor. Ama herkese göre değişir tabi Ben çözümü patates haşlama yiyerek buldum tuzlayarak. Acayip işe yaradı.Canım Allah şifa versin bizde 10+1 olduk benimde sabah kusmalarım oluyor sanki 9 dan sonra daha bir arttı. dediğin gibi acı su geliyor. öğürürken nefesim kesiliyor ölecek gibi oluor insan ama geçince rahatlıyorsun. ben gün içinde başka kusmuyorum ama sürekli bulantı halim var ve bazen ağzım çok sulanıyor hep peçete poşet yanımda... inşallah 12. haftada geçer bende iple çekiyorum. ama bu belirtiler dediklerine göre bebeğin geliştiğinin belirtileri. yanı herşey yolunda sinyalleriymiş onu düşününce rahatlıyor ınsan bende yarın kontrole gideceğim doktora sorarım.. varsa çözümü yazarım sana
8+5 deyim 2haftadır çok şiddetli günde 10-15 bazen daha fazla kusuyorum tansiyonum düşüyor ayakta duramıyorum ellerim hep titriyorBen zAten metpamid diye bi ilaç kullanıyorum
Serumla da ilaç verdiler bi deFa.
Yoksa kilo veriyorum ve beslenemiyorum
Mesela dün ilaç içmedim 3 kere istifra ettim
sabah midemi boşalttıktan sonra ilacı alıyorum
Direkt o suyu kusmadan içersem hiç etki etmiyo ilaç daha kötü oluyorum
Beni alıp hastaneye bile yatırsalar çok şükür derim
O kadar yoruldum
Daha kötü durumda olanlar varmış Allah yardımcıları olsun
Benim en azından günde 2-3 kere oluyor
Benim de boğazımdan ve burnumdan kan geliyor
İlk gördüğümde çok korktum boğazım kanıyor diye
@Arritas sen kaç haftadaydın?
Hayırlı olsun canım. İnşallah saglıkla kucağına alırsın. Senin bulantıların geçti mi? Yada hiç oldu mu?SELam arkadaşlar benim Doğumun ekim gözüküyor ama erken Doğum yaptığım için pek güvenemiyorum birde ekim anneleri çok önden gidiyorlar muhabbeti yakalayamadım bir türlü burdan takip etmek istiyorum forumu bu arada üçüncü bebek olacak biri 9 yaşında diğeri 2016 kadım doğumlu
Canım bi tahlil yaptır aşırı kusuyorsun zayif düşme serum versinler.8+5 deyim 2haftadır çok şiddetli günde 10-15 bazen daha fazla kusuyorum tansiyonum düşüyor ayakta duramıyorum ellerim hep titriyorağlıyorum artık kusarken sonra 6 yıldır bebeğimi beklediğimi düşünüp geçecek diyorum
8+5 deyim 2haftadır çok şiddetli günde 10-15 bazen daha fazla kusuyorum tansiyonum düşüyor ayakta duramıyorum ellerim hep titriyorağlıyorum artık kusarken sonra 6 yıldır bebeğimi beklediğimi düşünüp geçecek diyorum
Bu üçüncü hamileliğim ilki normal bulantıydı ikinci felaketti serumla beslendim hiç birşey yiyemedim ama bunda sanki hamile gibi değilim çok şükür hiç olmadıHayırlı olsun canım. İnşallah saglıkla kucağına alırsın. Senin bulantıların geçti mi? Yada hiç oldu mu?
Amin canim Allah a emanet onlarDoktorların dediği ani hareketlerden kaçının, ağır kaldırmayın, büyük temizlik yapmayın, yukarı uzanmayin bir de çamaşır suyundan uzak durun.
Sakınan göze çöp batar diyor insan ne kadar dikkat etsen de ufak tefek şeyler oluyor. Allah hepimizi ve bbebişlerimizi korusun
Canım bi tahlil yaptır aşırı kusuyorsun zayif düşme serum versinler.
2 defa aldım serum anlık rahatlatıyor sonra pek bi faydası olmuyor zaten doktorum ilaç kullanmak zorundayız dedi ilaç uyutuyor uyuduğum sürece kusmuyorum ama çalışıyorum rapor sıkıntı oluyor her defasında her defasında zorla yiyorum ayran içiyorum maden suyu içiyorum vücut düşmesin diye ama çıkana kadar aldığını alıyor sadece bakalım nasıl olurAma senin çok fenaymış ya
Benim günde 3-4 oldu diye halsizlikten bitap düşüyorum.
Doktorun ne diyor? Bu kadar kusmaya beslenemiyorsundur?
Bana bi kere serum verdiler çok iyi geldi, doktora bi danış istersen bu böyle seni çok yıpratır.
2 defa aldım serum anlık rahatlatıyor sonra pek bi faydası olmuyor zaten doktorum ilaç kullanmak zorundayız dedi ilaç uyutuyor uyuduğum sürece kusmuyorum ama çalışıyorum rapor sıkıntı oluyor her defasında her defasında zorla yiyorum ayran içiyorum maden suyu içiyorum vücut düşmesin diye ama çıkana kadar aldığını alıyor sadece bakalım nasıl olur
Hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın.SELam arkadaşlar benim Doğumun ekim gözüküyor ama erken Doğum yaptığım için pek güvenemiyorum birde ekim anneleri çok önden gidiyorlar muhabbeti yakalayamadım bir türlü burdan takip etmek istiyorum forumu bu arada üçüncü bebek olacak biri 9 yaşında diğeri 2016 kadım doğumlu
Yine sinyalini vermiş işte. Benimki de kız daha ne cinsiyeti yok cinsiyet filan dedikesin demedi canim kesin olarak 16da soylerim dedi pipiye benzer bisey var dedi erkek olrak tahmin ediyorum dedi
Ben önceki gebeligimde kati kakao yağı sürdüm her gün ama son ay çatladım malesef vücudun müsaitse ne yaparsan yap çatlıyosun benceKizlar çatlak oluşmasın diye badem yağı kakao yagi kullanıyorlarmış varmi içinizde kullanan
Bulantı 10. Hafta zirveye çıkarmış. Sonra bazen var bazen yok gibi oluyor. Ama herkese göre değişir tabi Ben çözümü patates haşlama yiyerek buldum tuzlayarak. Acayip işe yaradı.
iste soylemiyorlaf tam olrak yaaYine sinyalini vermiş işte. Benimki de kız daha ne cinsiyeti yok cinsiyet filan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?