2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sen bilirsin canım bana da çok uzun gibi geldi. Gerçi yabancı ülkelerde tum hamilelik boyunca ultrasona toplam 3-4 kere giriyorlarmis diye duymustum doğru mu bilmiyorum ama :)
Yurt dışında tanıdıklarım var onlarda öyle söylüyorlar. Doğru yani:)

Burda geç görenler olmuştu, 9. Haftada gördüm yazan vardı hatta, inşallah seninki de en kısa zamanda görünür. Erken doğum sebeplerinden biri genetik zaten doğru düşünmüşsün.

Kız tuhafıma gitti hadi bi kere memnun kalmamış yine ikincisinide niye orda doğurmuş :)))))) bnm eşimin arkadaşıda orda doğurdu memnun kaldık diye tavsiye ettiler bize. Bide Ümraniyede çamlıca medipol acılıyor. Ora acılsın kampanya olursa doğum için orayıda araştırcaz. İnşallah orası iyidir.

Canım benim doktorum Profesör. O bana kesinlikle vajinadan al daha etkili dedi. Ve ittirmen gerekiyor parmağınla rahime ulaşması için Yoksa birikme yapıp geri akabiliyor. Başka doktorlar çok sallamadı ağızdan da olur falan dedi araştırdım ağızdan alınırsa mide asitleri etkisini azaltıyormuş.Rahlmde kanlanma dolaşım daha hızlı olduğu için daha etkiliymiş. Ağızdan alırsan hem sersem de olursun. Ben çok araştırdım ve iki aydır kullanıyorum alışırsın hemen.

Arkadaslar bugun doktora gittik kucuk bi kanama alani gordu doktor, onlem olarak progesteran verdi, baska kullanan var mi? Gunde kac kez ve vajinal yonden mi aliyorsunuz?
Basından beri vajinal olarak kullaniyorum çünkü doktor ağız yolu ile alınmanın bulantısı artirdığını söylemişti. Artık gün aşırı kullanıyorum yumuşakça bitireceğiz dedi

Günaydın herkese, umarım iyisinizdir.
Ben yine bulantı ve kusmadan dolayı halsiz düşmeye başladım. Sabahları kalkınca aç iken mutalaka kusma oluyor. Midem boş olduğu için de sadece safra gibi asit geliyor.
Akşamları ise akşam yemeğinden sonra oluyor ve yediklerimi çıkarıyorum.
O kötü oluyor çünkü aç kalıyorum.
Artık azalsın, bitsin diye umuyorum. 9+5 bugün. 12 de falan biter inşallah.

Bugün tiroid ime baktıracağım
İlk hamile kaldığımda tiroidim yükseldi.
3,5 civarında
Doktor ilaç kullanmama gerek görmedi ama daha fazla yükselirse diye takip edelim demişti.

Sizlerin böyle bi durumu var mı?

Bir de tüm vücudum aşırı kuruyor ama saçlarım sabhatan akşama yağlanıyor, bıktım hergün yıkayıp kurutmaktan
Vücudumda olmayan yerlerden kıllar çıkıyor
Kollarımdan göbeğimden. Hiç yoklardı, nasıl bir hormon değişimi ise artık. İyice çirkin bişeye dönüştüm.
Hiç mutlu değilim

Ne zaman açılacakmış bir bilgin var mı? Bende orayı bekliyorum medicana çamlıca ya gidiyorum ama belki medipol ondan iyi olur yeni olduğu için diye düşündüm.

Aynısı bende de var üzülme dökülecek hepsi. Oğlan çocukta oluyor diyorlar kıllanma.

Kizlar herkese gunaydin,

Benim iki gundur kusmam azaldi hatta hic kusmadim. Sabahlari cikarasim geliyor sadece o da ogurmek seklinde oluyo ve sonra geciyor.
Insallah boyle devam eder, insallah bitmistir artik bulantilar
Hepimiz icin guzel gun olsun. Sevgiler

Canım valla kendi anlattı ama tabi ne yaşadılar bilemem herkes aynı değildir muhakkak. bana uzak olduğu için çok tercih sebebim değil ama memnun olanlarda vardır elbette. koşuyolu medipol ve yunus emre daha yakın. bakalım ınşallah hayırlı temiz düzgün yerlerde sağlıkla yaparız doğumu.

Canım Allah şifa versin bizde 10+1 olduk benimde sabah kusmalarım oluyor sanki 9 dan sonra daha bir arttı. dediğin gibi acı su geliyor. öğürürken nefesim kesiliyor ölecek gibi oluor insan ama geçince rahatlıyorsun. ben gün içinde başka kusmuyorum ama sürekli bulantı halim var ve bazen ağzım çok sulanıyor hep peçete poşet yanımda... inşallah 12. haftada geçer bende iple çekiyorum. ama bu belirtiler dediklerine göre bebeğin geliştiğinin belirtileri. yanı herşey yolunda sinyalleriymiş onu düşününce rahatlıyor ınsan bende yarın kontrole gideceğim doktora sorarım.. varsa çözümü yazarım sana

Sana da geçmiş olsun arkadaşım
Tuvalette ağlıyorum bazen öğürmekten nefessiz falan kalıyorum ben de
Eğer ilaç almazsam akşama doğru da kusuyorum
İlaçla sadece sabah oluyor
Sağlık ocağındaki ebe bana zofran diye bi ilaç var doktoruna sor bi tane içinde 3 gün falan idare ediyor dedi
Biraz ağır bi ilaçmış ama özellikle kusma ve bulantı yüzünden beslenemeyip kilo verenlere veriliyomuş

Canım bulantılarda böyle ilaçlar veriliyor ama çok da tavsiye edilmiyor. Bazı arkadaşlar ne yerse çıkarıyor sürekli kusanlar var sanırım onlar için daha acil bir çözüm bende sabahları kusma oluyor gün içinde de bulantıı bastırmaya çalışıyorum.. Kusmak gerçekten çok yıptatıcı psikolojiyi bozan bir durum ama yinede çok gerekmedikçe ben dışarıdan ilaç takviyesi almak istemıyorum. Doktor folik asit verdi onu bile içerken midem bulanıyor. oda bulantıyı arttırıyor ama mecbur alıyoruz. Biraz daha sabır sadece. yinede yarın soracağım inşallah. Aslında sabah dikkat edersen acı mide öz suyu geliyor sarı bır su bunu dışarı atmak bence daha ıyı ilaçla bastırıp içimizde kalsa belki mideye zarar verecek. ne kadar acı ve iğrenç biliyorsun. Yinede ilaçsız dayanabildiğim kadar dayanacağım.. ama yanlız değiliz biliyorsun.

Günaydınlarr
Olmuyo olmuyo derken kaşındım farkındayım üç gündür hastalıklı gibi halsiz herşeye midesi bulanan hayattan soğumuş biri haline döndüm

Ben ne yersem kusuyorum artık boğazım tahriş oldu kanıyor ara ara doktorum ilaç verdi unisom diye o da uyku ilacı inanılmaz sersemletiyor uyurken kusmuyorum ama uyanır uyanmaz kusmalarım devam ediyor hiç birşey yemek istemiyorum herşeyden tiksindim bir an önce geçer inşallah sıkıntılarımız

Kızlar biraz önce hava almak için dışarı çıktım.sansima oturduğum bankın sırt kısmı kırılmış yaslaninca arkaya doğru gittim ve çok korktum.....siz bu dönemlerde fiziksel hareket olarak nelere dikkat ediyorsunuz.sakindiguniz hareketler var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…