Yurt dışında tanıdıklarım var onlarda öyle söylüyorlar. Doğru yani:)Sen bilirsin canım bana da çok uzun gibi geldi. Gerçi yabancı ülkelerde tum hamilelik boyunca ultrasona toplam 3-4 kere giriyorlarmis diye duymustum doğru mu bilmiyorum ama :)
Burda geç görenler olmuştu, 9. Haftada gördüm yazan vardı hatta, inşallah seninki de en kısa zamanda görünür. Erken doğum sebeplerinden biri genetik zaten doğru düşünmüşsün.şimdilik sadece bir kez gittim doktorA . kese gozuktu ama bebek henuz gozukmedi ilerleyen surecte ne olur bilemiyorum ..benim tesellim en azindan preklamsi rahimagzi yetmezligi gibi yuksek risk durumlarinin olmamasi vs...ancak yakin zamanda kiz kardesimde benimle ayni haftalarda dogum yapti genetik olabileceginden endiselenmiyor degilim
Kız tuhafıma gitti hadi bi kere memnun kalmamış yine ikincisinide niye orda doğurmuş :)))))) bnm eşimin arkadaşıda orda doğurdu memnun kaldık diye tavsiye ettiler bize. Bide Ümraniyede çamlıca medipol acılıyor. Ora acılsın kampanya olursa doğum için orayıda araştırcaz. İnşallah orası iyidir.Canım erdem hastanesinde buradaki müdürümüzün eşi 2kere doğum yapmış memnun kalmamış. Baya sıkıntı yaşamıl. O yüzden çok sıcak bakamadım. Hem bana biraz uzak. Daha yakınlar tercihim. Yine de bilgilendirme için sağol canım.
Kişide aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi yaparsa vajinal olarak fitil gibi kullanılmasını öneriyorlar dr larP
PRogestanın vajinal olarak alındığını hiç bilmiyordum canım
Evet doktorum da oyle soyledi ben zaten 1 2 haftadir hic kendimde diilim surekli mide bulantisi cekiyorum oyuzden vajinal almak istedim. Ya peki bunu sadece oraya koyuyoruz di mi itmiyoruz di mi oyle oldugunda ise yarar mi? Kusura bakmayin gercekten bilmiyorum doktora da sormadim
Basından beri vajinal olarak kullaniyorum çünkü doktor ağız yolu ile alınmanın bulantısı artirdığını söylemişti. Artık gün aşırı kullanıyorum yumuşakça bitireceğiz dediArkadaslar bugun doktora gittik kucuk bi kanama alani gordu doktor, onlem olarak progesteran verdi, baska kullanan var mi? Gunde kac kez ve vajinal yonden mi aliyorsunuz?
Ne zaman açılacakmış bir bilgin var mı? Bende orayı bekliyorum medicana çamlıca ya gidiyorum ama belki medipol ondan iyi olur yeni olduğu için diye düşündüm.Kız tuhafıma gitti hadi bi kere memnun kalmamış yine ikincisinide niye orda doğurmuş :)))))) bnm eşimin arkadaşıda orda doğurdu memnun kaldık diye tavsiye ettiler bize. Bide Ümraniyede çamlıca medipol acılıyor. Ora acılsın kampanya olursa doğum için orayıda araştırcaz. İnşallah orası iyidir.
Aynısı bende de var üzülme dökülecek hepsi. Oğlan çocukta oluyor diyorlar kıllanma.Bir de tüm vücudum aşırı kuruyor ama saçlarım sabhatan akşama yağlanıyor, bıktım hergün yıkayıp kurutmaktan
Vücudumda olmayan yerlerden kıllar çıkıyor
Kollarımdan göbeğimden. Hiç yoklardı, nasıl bir hormon değişimi ise artık. İyice çirkin bişeye dönüştüm.
Hiç mutlu değilim
Kız tuhafıma gitti hadi bi kere memnun kalmamış yine ikincisinide niye orda doğurmuş :)))))) bnm eşimin arkadaşıda orda doğurdu memnun kaldık diye tavsiye ettiler bize. Bide Ümraniyede çamlıca medipol acılıyor. Ora acılsın kampanya olursa doğum için orayıda araştırcaz. İnşallah orası iyidir.
Aynısı bende de var üzülme dökülecek hepsi. Oğlan çocukta oluyor diyorlar kıllanma.
Günaydın herkese, umarım iyisinizdir.
Ben yine bulantı ve kusmadan dolayı halsiz düşmeye başladım. Sabahları kalkınca aç iken mutalaka kusma oluyor. Midem boş olduğu için de sadece safra gibi asit geliyor.
Akşamları ise akşam yemeğinden sonra oluyor ve yediklerimi çıkarıyorum.
O kötü oluyor çünkü aç kalıyorum.
Artık azalsın, bitsin diye umuyorum. 9+5 bugün. 12 de falan biter inşallah.
Bugün tiroid ime baktıracağım
İlk hamile kaldığımda tiroidim yükseldi.
3,5 civarında
Doktor ilaç kullanmama gerek görmedi ama daha fazla yükselirse diye takip edelim demişti.
Sizlerin böyle bi durumu var mı?
Sana da geçmiş olsun arkadaşımCanım Allah şifa versin bizde 10+1 olduk benimde sabah kusmalarım oluyor sanki 9 dan sonra daha bir arttı. dediğin gibi acı su geliyor. öğürürken nefesim kesiliyor ölecek gibi oluor insan ama geçince rahatlıyorsun. ben gün içinde başka kusmuyorum ama sürekli bulantı halim var ve bazen ağzım çok sulanıyor hep peçete poşet yanımda... inşallah 12. haftada geçer bende iple çekiyorum. ama bu belirtiler dediklerine göre bebeğin geliştiğinin belirtileri. yanı herşey yolunda sinyalleriymiş onu düşününce rahatlıyor ınsan bende yarın kontrole gideceğim doktora sorarım.. varsa çözümü yazarım sana
Bende de etkileri çok belirgin bakalım dayanmaya çalışıyorumKişide aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi yaparsa vajinal olarak fitil gibi kullanılmasını öneriyorlar dr lar
Sana da geçmiş olsun arkadaşım
Tuvalette ağlıyorum bazen öğürmekten nefessiz falan kalıyorum ben de
Eğer ilaç almazsam akşama doğru da kusuyorum
İlaçla sadece sabah oluyor
Sağlık ocağındaki ebe bana zofran diye bi ilaç var doktoruna sor bi tane içinde 3 gün falan idare ediyor dedi
Biraz ağır bi ilaçmış ama özellikle kusma ve bulantı yüzünden beslenemeyip kilo verenlere veriliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?