2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende ilk bebekte bebek yağı aldım zararsız diye, ama kullanmadım bıraktım. cildim yağlı olduğu için çok şükür çatlamadı. 12 kilo aldım toplamda zaten. bide cocuk 2,500kilo dogdu mecburi sezeryanla 37haftada. Belki onunda etkisi vardır. Bundada çatlamaz inşallah.

Ben hastalanınca bal limon ihlamur içtim birde pekmez yemiştim 1 haftada atlattım. Abartmadan bunu içebilirsin. Adaçayı içme sakın.

Canım erdem hastanesinde buradaki müdürümüzün eşi 2kere doğum yapmış memnun kalmamış. Baya sıkıntı yaşamıl. O yüzden çok sıcak bakamadım. Hem bana biraz uzak. Daha yakınlar tercihim. Yine de bilgilendirme için sağol canım.

kızlar size bişey daha söylicem. Dr bugün tekrar kalp atışlarına baktığında 186 dedi. Bizde dedik neden bu kadar yüksek. Normal dedi kız geliyor gibi görünüyor tabi belli olmaz ama dedi. Bizde dedik koca karı söylentisi değil mi o 150 altı erkek 150 üstü kız olur diye dedik. Ne kocakarısı ingiliz hemşirelerin bulduğu bir yöntemdir bu çoğunda tutar. Tutmayadabilir tabi ama belli olmaz dedi. :)))

Benim de geçen hafta cuma kontrolüm vardı kalp atışı 175 çıktı aynı şeyi benim doktorum da söyledi şehir efsanesidir ama kız gibi duruyor dedi:)) bakalım tutacak mı

bak şimdi yaaaaaa naptınnn :)))) canım patates kızartması istedi :))))) ne gorsem istiyorum zaten :)))
Yapda ye ama benim sonrası kotu oldu yattım uyudum uyandıgımda mıdem fena bulanıyodu ılacımıda almamıstım alana kadar fenaydım . Aldım corba ıctım. Sonra ustune bıraz zaman gecınce yemek yedım ama ooo yatarken gittim cıkardım boyle olmazdı. Patates baslangıcı cektı dıye dusunuyorum

Benim de geçen hafta cuma kontrolüm vardı kalp atışı 175 çıktı aynı şeyi benim doktorum da söyledi şehir efsanesidir ama kız gibi duruyor dedi:)) bakalım tutacak mı
yaaa çok heyecanlı bakalım canım :) artık burdan haber ederiz inşallah.

biraz önce yedim tatlım. İnşallah öyle bişey olmaz artık olursada napalım yani canım istedi :))))))

İnşallah canım öğrenir öğrenmez yazalım:) ben erkek istiyorum ama eşim kız istiyor önce sağlıklı olsun tabiki ama doktorum umarım yanılır
hayırlısı neyse o olsun canım inşallah. Bende aşırı kız istiyorum ama tabiki ne yazıldıysa o. Yeterki sağlıkla gelsin. Hiç önemi yok.

Ben sormamıştım doktor kendisi söyledi bir de muayene sonrası verdiği görüntülerde yazıyor boyu kilosu kalp atışı sende söylemezse sor canım :)
8+3 te dermi acaba boyunu kilosunu çok yogun hep bnm doktor ben o heycanla unutuyorum geçen sefer kalp atışını çok az dinletmişti ben çok ağlamıştım annede sarsılıyo suan bebekte demişti kesmişti bu sefer mutlaka sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…