- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
Bende ilk bebekte bebek yağı aldım zararsız diye, ama kullanmadım bıraktım. cildim yağlı olduğu için çok şükür çatlamadı. 12 kilo aldım toplamda zaten. bide cocuk 2,500kilo dogdu mecburi sezeryanla 37haftada. Belki onunda etkisi vardır. Bundada çatlamaz inşallah.Kızlar çatlama ırsi diye ben çatlamam sandım ne annem ne ablam hiç catlamamisti ama ben ilk gebeligimde haritaya döndüm. Hatta ilk catladigimda nede olsa artık catladim diye bıraktım yağı filan daha beter oldum doğumdan sonra bile devam etti çatlamaya
El kuruluğu için erkek bebeğin belirtisi diyorlar bakalım sana uyacak mı
Ben hastalanınca bal limon ihlamur içtim birde pekmez yemiştim 1 haftada atlattım. Abartmadan bunu içebilirsin. Adaçayı içme sakın.mide bulantım oluyor ama kusmam olmuyor. şu tükürük olayı bitirdi beni.
bide 2-3 gündür boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı var. doktora da gidemedim. ilaç da almadım. bitki ayı da içmeyin diyorlar. ne yapayım ki ben ?
Bnde cekmeköyde oturuyorum çamlıca erdemde şükran akalına başladım ctesi gunu. Cok cana yakın cok konuşkan. Oğlumla bile özel ilgilendi balon şişirip oynadı konuştu sürekli kardeşin mi oluyor felan diye:) biz ona devam edicez muhtemelen. Muayene ücreti 70lira, zorunlu sezeryan 1400müş. Hastane yeni temiz zaten cokta kalabalık değil vaktin varsa bi uğra dolaş hastaneyi.
Benim de geçen hafta cuma kontrolüm vardı kalp atışı 175 çıktı aynı şeyi benim doktorum da söyledi şehir efsanesidir ama kız gibi duruyor dedi:)) bakalım tutacak mıkızlar size bişey daha söylicem. Dr bugün tekrar kalp atışlarına baktığında 186 dedi. Bizde dedik neden bu kadar yüksek. Normal dedi kız geliyor gibi görünüyor tabi belli olmaz ama dedi. Bizde dedik koca karı söylentisi değil mi o 150 altı erkek 150 üstü kız olur diye dedik. Ne kocakarısı ingiliz hemşirelerin bulduğu bir yöntemdir bu çoğunda tutar. Tutmayadabilir tabi ama belli olmaz dedi. :)))
Yapda ye ama benim sonrası kotu oldu yattım uyudum uyandıgımda mıdem fena bulanıyodu ılacımıda almamıstım alana kadar fenaydım . Aldım corba ıctım. Sonra ustune bıraz zaman gecınce yemek yedım ama ooo yatarken gittim cıkardım boyle olmazdı. Patates baslangıcı cektı dıye dusunuyorumbak şimdi yaaaaaa naptınnn :)))) canım patates kızartması istedi :))))) ne gorsem istiyorum zaten :)))
yaaa çok heyecanlı bakalım canım :) artık burdan haber ederiz inşallah.Benim de geçen hafta cuma kontrolüm vardı kalp atışı 175 çıktı aynı şeyi benim doktorum da söyledi şehir efsanesidir ama kız gibi duruyor dedi:)) bakalım tutacak mı
biraz önce yedim tatlım. İnşallah öyle bişey olmaz artık olursada napalım yani canım istedi :))))))Yapda ye ama benim sonrası kotu oldu yattım uyudum uyandıgımda mıdem fena bulanıyodu ılacımıda almamıstım alana kadar fenaydım . Aldım corba ıctım. Sonra ustune bıraz zaman gecınce yemek yedım ama ooo yatarken gittim cıkardım boyle olmazdı. Patates baslangıcı cektı dıye dusunuyorum
yaaa çok heyecanlı bakalım canım :) artık burdan haber ederiz inşallah.
hayırlısı neyse o olsun canım inşallah. Bende aşırı kız istiyorum ama tabiki ne yazıldıysa o. Yeterki sağlıkla gelsin. Hiç önemi yok.İnşallah canım öğrenir öğrenmez yazalım:) ben erkek istiyorum ama eşim kız istiyor önce sağlıklı olsun tabiki ama doktorum umarım yanılır
Medilıfe çapa mı?İlk oğlumda Medilife a gitmiştim orda doğum yapmıştım bu sefer istinye Liv e gittim bakalım son kararimi vermedim daha:) sen nereye gidiyorsun ve memnun musun canım?
Kızlar merhaba bende birazdan gideceğim kontrole 8+3 üm kalp atışı dakika da kaç diye mi sormam gerekio
hayırlısı neyse o olsun canım inşallah. Bende aşırı kız istiyorum ama tabiki ne yazıldıysa o. Yeterki sağlıkla gelsin. Hiç önemi yok.
8+3 te dermi acaba boyunu kilosunu çok yogun hep bnm doktor ben o heycanla unutuyorum geçen sefer kalp atışını çok az dinletmişti ben çok ağlamıştım annede sarsılıyo suan bebekte demişti kesmişti bu sefer mutlaka sorcamBen sormamıştım doktor kendisi söyledi bir de muayene sonrası verdiği görüntülerde yazıyor boyu kilosu kalp atışı sende söylemezse sor canım :)
benceinanmayinboyle seylere derim cunku ilk vittigim gunden beri 150 ustu benim bebisin kalp atisi ama doktor erkek gorunuyor dediKesinlikle canım öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun cinsiyet çok önemli olmayacak :)
Kesin dedi mi? Ya bana inatla söylemiyor. Perşembe bi daha gidip ısrar edicembenceinanmayinboyle seylere derim cunku ilk vittigim gunden beri 150 ustu benim bebisin kalp atisi ama doktor erkek gorunuyor dedi
Doktoruma soracağım canım geceleri dayanilmaz sekilde ağrıyor sabretmeye çalışıyorum sorana kadarAdaçayını kesinlikle hamilelikte içmeyin diyorlar ama. Tamam bunda da yutmayın denilmiş ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?