Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım11+1 im canim ben
amin cnim sende alirsin insallah doktorlar bazdn patavatsiz olabiliryorlar stres yapip bebegini strese sokma canimSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Benim de içim rahatladı ilk tedirgin oldum taşikardi diyince şükür
Amin canım inşallah aynı haftalarda aynı değerlerin çıkmış olması içimi rahatlattı teşekkür ederim. Evet biz hemen evham yapıyoruzamin cnim sende alirsin insallah doktorlar bazdn patavatsiz olabiliryorlar stres yapip bebegini strese sokma canim
bazen bebek geç görünüyor canım merak etme hayırlısı olsun .arkadaslar ben 7+1 haftalik hamileyim..dun ilk kez doktora gittim kese gozuktu ancak bebek gozukmedi doktor ya gec dollenme yada bi sorun var demek dedi ... sizlerin kacinci haftada gozuktu bebek.
Hamileyim :) cinsiyeti belli değil. İlk gebeliğim.Peki neyiniz oldu :)))RagnarLodbrok
İnşallah en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip olur inşallahAyyyy bende buraya yazabilecek miyim acaba. KAsım annesi olabilecek miyim. Ekimi kaçırdık
Ben 3 sene evvel kizimda hep icime dogmustu. Ruyamda erkek görmüştüm tersi cikar derler. Kızım oldu. Simdi yine icimdeki his ayni ve yine ruyamda erkek gordum :)Merhaba kızlar , bende allah nasip ederse kasım annesi oluyorum9.11.18 . Size bişey sormak istedim , anne olanlar belki cevaplayabilecek,
Ben Rüyamda , babanemin bana gelip yatakda olan bebeğimin pampersını açıp dediki “al kizim bak altına senin kızın olacak kızın gerçektende bebeğin mumuşunu gördüm
Benim aslında hamile oldugumdan beri içimde hep erkek hissi var, ve kuvvetlidir .
Cok et yerim , yumurta, yoğurt süt , hiç bişeyden tiksinmem önüme ne gelirse yerim . Yüzümde hiç bi sivilcem olmadı , hiç migde bulantım çıkarmamda.
Şimdi benim sorum , sizler usg den önce cinsiyeti hiddetiniz mi- ve ne oldu
Rüyanızda hangi cinsiyeti gördünüz ve neyiniz oldu.
Uzun oldu azıcık cok özürama ilk hamileligim cok heycanli bi Dönem . Hepinizi kucakliyorum , Allaha Emanet.
Bende 38yasindayim bi düşügum oldu fakat doktor bana tüp bebek dedi ama normal yollardan kaldım ama yaş ilerleyince sanırım bir çok şey zorlaşıyor allah hepimizim yardımcısı olsun gerçi bende hiç mide bulantısı baş dönmesi aserme olmadı ama asermem de değişen bişey yok çünkü bi çok şey yasaklandığı için asersemde yiyemiyorum zatenSlm 35 yaşında tüp bebekle gebe kaldım sayfayı en başından okudum tek ruh hastası bnm olmadığımı görmek içimi rahatlattitüp bebek yaptıran bikaç isim tanıdık.jel için şikayet edenleri gördüm susun susun şubat ortasından beri iğne kullanıyorum.son günlerim ins.artık iğneyi yapan hemşireler hatim indirerek yapıyor yer kalmadı zira 10+olunca bırak dedi tüp bebek dr.bulantı oldu koku hassasiyetim nirvanaydi çok şükür hiç kusmadim.kasık agrisi arada bendede oluyor akıntıda.normal yolla hamile kalanlar lütfen kalkip şükür namazı kılın nasıl bir şans siz bilemezsiniz
Hayirli olsun canim. Ben de basindan beri jel ve igne kullaniyorum son ana kadar da devam hata dogumdan sonra 2 ay daha igneye devam. Benim de yer kalmadi karnim mosmor biri iyilesse digeri basliyor resmen karnim yesil mor oldu artikSlm 35 yaşında tüp bebekle gebe kaldım sayfayı en başından okudum tek ruh hastası bnm olmadığımı görmek içimi rahatlattitüp bebek yaptıran bikaç isim tanıdık.jel için şikayet edenleri gördüm susun susun şubat ortasından beri iğne kullanıyorum.son günlerim ins.artık iğneyi yapan hemşireler hatim indirerek yapıyor yer kalmadı zira 10+olunca bırak dedi tüp bebek dr.bulantı oldu koku hassasiyetim nirvanaydi çok şükür hiç kusmadim.kasık agrisi arada bendede oluyor akıntıda.normal yolla hamile kalanlar lütfen kalkip şükür namazı kılın nasıl bir şans siz bilemezsiniz
amin inşallah canımSlm kızlar Kasım annelerine yeni katıldım 9 haftalık hamişim bebisim allahım izniyle 15kasim da dünyaya gelicek allahin izniyle hepimize hayırlı bi doğum nasip olur inşallah
Allah hepimize hayırlı tosunlar versin inşallahamin inşallah canım
Göbekten yapılan iğnelerlede munasebetimiz oldu evet oda zor ama inan 2doz progestan kabus.Allah hepimizin yardımcısı olsunHayirli olsun canim. Ben de basindan beri jel ve igne kullaniyorum son ana kadar da devam hata dogumdan sonra 2 ay daha igneye devam. Benim de yer kalmadi karnim mosmor biri iyilesse digeri basliyor resmen karnim yesil mor oldu artik
Ben 11+0 oldum inşallah seninde düzelir CanımÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınız o kadar korkmuştum ki 2 gün geriden geldiğini söyledi düzelir heralde çok saolun siz kaç haftalık hamlilesiniz şimdi.
inşallah inşallahAllah hepimize hayırlı tosunlar versin inşallah
Sen neden kullanıyorsun progestani şuan bende kullanıyorum kanama olduğu için bir haftadır yatıyorum 2doz kullanıyorum ama bende pek bi yan etkisi olmadı herkezde olmayabiliyor bişey merak ediyorum doktorun ne kadar kullanman gerektiğini söylediGöbekten yapılan iğnelerlede munasebetimiz oldu evet oda zor ama inan 2doz progestan kabus.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yan etki yok artık 2 aydir hergün olunca popoda yer kalmadı.tüp bebekte bir çok hormon desteği alıyoruz çok şükür kanamam yok.transferden 1 hafta önce başladık 10+1de bırakabilirsin dedi yrn son insSen neden kullanıyorsun progestani şuan bende kullanıyorum kanama olduğu için bir haftadır yatıyorum 2doz kullanıyorum ama bende pek bi yan etkisi olmadı herkezde olmayabiliyor bişey merak ediyorum doktorun ne kadar kullanman gerektiğini söyledi
Rica ederim... insallah allah herkese kolayligini versinTeşekkürler ben de elimden geldiğince doğru beslenmeye çalışıyorum. Insallah geçer bu durum bir an önce
Seninle aynıyız canım benimde 15 kasım görünüyor doğum :) inşallah Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun..Slm kızlar Kasım annelerine yeni katıldım 9 haftalık hamişim bebisim allahım izniyle 15kasim da dünyaya gelicek allahin izniyle hepimize hayırlı bi doğum nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?