2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne alaka baska bi eczaneye daha sor bence. Ben kac sefer aile hekimine yazdırdım aldım hic te sıkıntı çıkmadı.
1 nisanda aile hekimligi kapsamindan ciktigini söylediler. Hatta ayın 6 sında yazdirmistim ödemedi ben de kadın dogumcuya tekrar yazdirdim. Hani yani eczaciniz böyle bişey derse şaşırmayın diye söylüyorum.

1 nisanda aile hekimligi kapsamindan ciktigini söylediler. Hatta ayın 6 sında yazdirmistim ödemedi ben de kadın dogumcuya tekrar yazdirdim. Hani yani eczaciniz böyle bişey derse şaşırmayın diye söylüyorum.
Benim eczane de aynen oyle dedi. Sirf ilac yazdiracaginiz bir kadin dogumcu bulabilirsiniz dedi. Ben de ugrasmiyim diyorum. Bakalim jel ne kadar devam eder. Aile hekimine de persembe gittigimde siz artik yazamiyormussunuz jeli dedim..a oyle mi olmus dedi. Yeni bir uygulama epey.

Aaa ben sali günü yazdiracaktim iyi oldu söylediğin değiştiğini bilmiyordum

Anlattiklarinizin çok benzerini yaşıyorum. Boğazımda sürekli acımsı bi tat var. Cok rahatsızlık veriyor. Midemde huzursuzluk var. Bulantı gibi yanma gibi ama hiç istifra etmedim. Soğuk algınlığı ses kısıklığı ve öksürük var geçen haftadan beri. Boğazımdaki tahriş hissi geçmiyor. Sürekli gıcık bir öksürük var. Neler yemenizi tavsiye etti doktor? Nasıl bir diyet verdi?

Kızlar 9+3 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı 180 çıktı taşikardi olabilir dediler sizde böyle bir durum var mı

Aynı durumu ben de yaşadım hep erkek gibi hissettim. Sonra rüyamda kucağımda bebeğim vardı ve aa erkek değilmiş kızmış dedim. Yüzümde bol bol sivilce çıktı, bol bol da kustum. Yamuldum resmen. Ama bunlar cinsiyet için kıstas değil diyorlar.

İki kızımda da aman aman kusmalarım oladı hiö bulantı vs iştah tavan solda hissettim hep ve sonuç iki sağlıklı kız elhamdülillah bu gebelikte erkek hissediyorum ama Rabbim hayırlısını sağlıklısını güzelini ve akıllısını uslusunu versin inşallah hepimize

Cay, kahve asitli icecekler, portakal limon greyfurt salcali yagli baharatli yiyecekler, sogan sarimsak, domates, cikolata yasaklandi. En onemlisi yatmadan 3 saat öncesine kadar kesinlikle bisey yemem yasaklandi. 11 de uyuyosan aksam 8 den sonra oruclusun dedi. Gercekten 3 saat bisey yiyip icmeyince sabah cok iyi kalkiyorum. Hamilelikte bogaz reflusu yaz internete orda hersey yaziyo belirtileri ve diyeti.

Kızlar 9+3 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı 180 çıktı taşikardi olabilir dediler sizde böyle bir durum var mı
ne tasikardisi arkadasim yaa beninki 185 di doktorum hic boyle birsey demedi senn o doktorunu degstr bu zamanalrda kalp atisi hizli atiyor sonra norml insan seviyesine gelecek

Bende oğluma hamile bilmiyordum rüyamda erkek
canım ben ilk hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda erkek bebek görmüştüm. Kucağımdaydı bu senin oğlun dediler. Bir hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Oğlum oldu:)) bu hamileliğimde görmedim rüya:))

Teşekkürler ben de elimden geldiğince doğru beslenmeye çalışıyorum. Insallah geçer bu durum bir an önce

arkadaslar ben 7+1 haftalik hamileyim..dun ilk kez doktora gittim kese gozuktu ancak bebek gozukmedi doktor ya gec dollenme yada bi sorun var demek dedi ... sizlerin kacinci haftada gozuktu bebek.

arkadaslar ben 7+1 haftalik hamileyim..dun ilk kez doktora gittim kese gozuktu ancak bebek gozukmedi doktor ya gec dollenme yada bi sorun var demek dedi ... sizlerin kacinci haftada gozuktu bebek.
Vajinal muayenede etmedi mi daha net bakmak için
Çünkü bende 7. Haftamı bitirivem ama bebek karından görünmüyo

Benim 180 di sonra 170 oldu şimdi 160 larda felan düşüyo canm korkma sorun olmaz benimde 9 haftalıkken öyleydi[/QUOT
ne tasikardisi arkadasim yaa beninki 185 di doktorum hic boyle birsey demedi senn o doktorunu degstr bu zamanalrda kalp atisi hizli atiyor sonra norml insan seviyesine gelecek
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız o kadar korkmuştum ki 2 gün geriden geldiğini söyledi düzelir heralde çok saolun siz kaç haftalık hamlilesiniz şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…