- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Bulantı bazen durabiliyor 1-2 gün panik yapmayın. Benim 8.haftada 1 kez 9 da iki kez kesildi bitti sandım sonra şiddetle geri geldi bugün 11+0 aynı durumdayım11+2’deyim ben. Aynen benim de sıkıntılarım bu sabah uyandığımda yoktu. En çok halsizlikten çektim, bugün eskisi gibiyim. Göğüslerim acımıyor. Bir de iştahsızdım 1 aydır, bugün eskisi gibi iştahlı olunca içime bir korkudur oturdu. Begüm Kütük’ün bebeğini kaybetmesinden çok etkilendim benaklımdan çıkmıyor ya bebeğimi kaybettiysem, kalbi durduysa diye .. ama internetten okuduğum kadarıyla bu haftalarda belirtilerde azalma olabiliyormuş, rahat olalım iyi düşünelim bence. Sonuçta evhamlansak da elimizden gelen bir şey yok, Rabbim yazmamış olsun..
Teşekkürler canım cevabın içinBendende geliyor arada kokusuna bakiyorum kokmuyo yanma yok kasinma yok o yuzden kafama takmiyorum sende takma
Inşallah öyledir canım ama dediğin doğru zaten Allah vermişse ne yapsak boş. Rabbim hayırlı güzel yazılar yazsin11+2’deyim ben. Aynen benim de sıkıntılarım bu sabah uyandığımda yoktu. En çok halsizlikten çektim, bugün eskisi gibiyim. Göğüslerim acımıyor. Bir de iştahsızdım 1 aydır, bugün eskisi gibi iştahlı olunca içime bir korkudur oturdu. Begüm Kütük’ün bebeğini kaybetmesinden çok etkilendim benaklımdan çıkmıyor ya bebeğimi kaybettiysem, kalbi durduysa diye .. ama internetten okuduğum kadarıyla bu haftalarda belirtilerde azalma olabiliyormuş, rahat olalım iyi düşünelim bence. Sonuçta evhamlansak da elimizden gelen bir şey yok, Rabbim yazmamış olsun..
Benim Dr um op. Dr. İlk gittiğimde coraspin içiyordum zaten 4 aydır devam et kalp atışını gördüğümüzde iğneyle baslicaz dedi. 6 haftalık gittiğimizde kalp atışlarını görünce hemen yazdı. Günde 1 oluyorum bende yeterli diye düşünüyordum demekki söze vermediyse çok önemli bi bulgu degil anlamadım. Dr dan Dr a değişiyor işte ne bilimMerhaba benimde kafamı kurcalıyor bendede mtfhr heterozigot 2 Prof da iğneye ihtiyaç duymuyor sizin coraspin ve diğer arkadaşın iğnede kullandığını okuyunca yine huylandım birde ben 5. Tüpbebek tedavisi sonucu hamile kalabildiğim için çok hassasım Naz’ı konularda
Benim tüpbebek dr Memorial den prof dr Semra kahraman gerek görmedi diğer danıştığım dr medicana Prof uydu oda gerek yok dedi sanırım bir dr daha sorup bu konuyu kapatacağımBenim Dr um op. Dr. İlk gittiğimde coraspin içiyordum zaten 4 aydır devam et kalp atışını gördüğümüzde iğneyle baslicaz dedi. 6 haftalık gittiğimizde kalp atışlarını görünce hemen yazdı. Günde 1 oluyorum bende yeterli diye düşünüyordum demekki söze vermediyse çok önemli bi bulgu degil anlamadım. Dr dan Dr a değişiyor işte ne bilim
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah arkadaşımla beraber gittik kan vermeye oda hamile aynı değerlere bakıldı onunda ama o ilaç kullanıyor acaba dedim tüpler mi karıştı o yüzden sordum ilaçsız düşer mi diye
Bulantilar yine başladı hiç belli olmuyor işte 2 gündür yoktu bişey oldu diye korktum. Öyle olmuyormuş.Kizlar sukurki yanliz degilim sabahtanda yazdim ama mesajim dusmemis benimde 2 3 gundur bulantilarim baya baya hafifledi gogsum dun deli gibi agriyodu bugun kesildi kasik agrim coktu 10 gundur dalan rahatim korkuyorum valla bisey oldu diye ama bugun biraz yordum kendimi ise guce dalmisim eski halime donunce bir kasik agrisi girdi dedim tamam bebisim hatorlatti kendini bana 20 sinde devletten randevu aldim ikinci bi dr edinmek herzamn iyidir dusuncesiyle oglumdada ayni ozel ve devlette gitmistim icim rahat ediyo simdide ole yapicam bakalim bebegimin durumu neymis
Bende sıkıldım artık jel işinden. Sen hala tüp bebek merkezine mi devam ediyorsun. Ben normal gebe izleme gidiyorum artık.Aslında bırakmayı çok istiyorum artık bu jeli .ama erken bırakınca bir yandan da korkuyorum.bundan sonra başka bir doktora gitcem ona sorcam kullanıp kullanmayacagimi
Ne alaka baska bi eczaneye daha sor bence. Ben kac sefer aile hekimine yazdırdım aldım hic te sıkıntı çıkmadı.Hiç sormadım ama genelde ilk 3 ay kullanılır deniyor. Ben de 2 kez kullanıyorum günde. Nisana kadar aile hakimine yazdirdim ama artık eczane kabul etmiyor kadın doğuma yazdirmaliymisiz.
Ozamn canim bugünleerimin kıymetini bilim yavrumu besliyim besleyebildigim kadarBulantilar yine başladı hiç belli olmuyor işte 2 gündür yoktu bişey oldu diye korktum. Öyle olmuyormuş.
14 aylıkBebeğin kaç aylık canım?
Aynen öyle canım mide bulanmiyorken kıymet bilmek lazımmışOzamn canim bugünleerimin kıymetini bilim yavrumu besliyim besleyebildigim kadar
Benim kayınvalidem bulutların üstünde erkek bebek görmüş kucağına vermişler kıvırcık saçlı o zamanlar ultrason yok tabi demiş rüyamda gördüm erkek olacak erkek olmus... Böyle rüyalara inanırım yani olabilir tatlım rüyan çıkabilirMerhaba kızlar , bende allah nasip ederse kasım annesi oluyorum9.11.18 . Size bişey sormak istedim , anne olanlar belki cevaplayabilecek,
Ben Rüyamda , babanemin bana gelip yatakda olan bebeğimin pampersını açıp dediki “al kizim bak altına senin kızın olacak kızın gerçektende bebeğin mumuşunu gördüm
Benim aslında hamile oldugumdan beri içimde hep erkek hissi var, ve kuvvetlidir .
Cok et yerim , yumurta, yoğurt süt , hiç bişeyden tiksinmem önüme ne gelirse yerim . Yüzümde hiç bi sivilcem olmadı , hiç migde bulantım çıkarmamda.
Şimdi benim sorum , sizler usg den önce cinsiyeti hiddetiniz mi- ve ne oldu
Rüyanızda hangi cinsiyeti gördünüz ve neyiniz oldu.
Uzun oldu azıcık cok özürama ilk hamileligim cok heycanli bi Dönem . Hepinizi kucakliyorum , Allaha Emanet.
Tüp bebek doktorum 10. Hafta dedi simdi gittigim doktor bence 12. Haftaya kadar kullan dedi..Bende kullanmayi düsunurum sadece sabahları tek kullanıyorumTüp bebekle hamile kalan arkadaşlar crinone jel kullanıyorsanız eğer doktor kaçıncı haftada bırakmanızı söyledi
Ilk kontrol tüp bebek merkezindeydi.pazartesi günü de normal jinekologa gitcem ilk kezBende sıkıldım artık jel işinden. Sen hala tüp bebek merkezine mi devam ediyorsun. Ben normal gebe izleme gidiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?