- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 33
- 39
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah arkadaşımla beraber gittik kan vermeye oda hamile aynı değerlere bakıldı onunda ama o ilaç kullanıyor acaba dedim tüpler mi karıştı o yüzden sordum ilaçsız düşer mi diyeCanım ben 4 yıldır ilaç kullanıyorum dün baktırdım değerlerime ilaç yeterli geliyor mu diye elhamdülillah iyi çıktı. Ama her ay bakılması gerekiyor hamilelik boyunca. İlaçsız düşüyor mu hiç bilmiyorum.Değerin iyi 1. Trimester için 0,05-3,7 aralığında olmalı zaten. Tabiki daha iyi bilgi alabilmen için doktorunla görüşmelisin
İnanırım. Bende çünkü sağ tarafımda sürekli kıpırdanmalar hissediyorum. Bence hissedebiliriz.hamileliğimin 10 haftası da bitti çok şükür. Az önce dizlerimin üzerinde oturuyordum karnımda hafif hareket hissettim aslında bu kadar erken hissedilmez biliyorum ama ben sanki bebeğimmiş gibi düşündüm. o tekmeleri nasıl da özlemişim. gerçi özellikle son ay içinize tekvandocu kaçmış gibi oluyorsunuz ama olsun :) bi sonraki randevuma 10 gün var günler geçmiyor sanki...
Doğum yapıcağımız tarihler aynı hayırlısı olsun inşallahDoktor bu şekilde Açıkladı canım normalde de zaten bulantıları çok olanların düşük riski daha az internette de yazıyor bu ama tabiki bulantısız sağlıklı geçiren de çok bende onlardan olmak isterdim inan insan hayattan soğuyor resmen
Şuanda bulantıdan uyku uyuyamıyorum.Bir ayağım lavaboda çok fenayım yatamadım ağzıma asitli su geliyor. Yastığımı yükselttim bu sefer de boynum ağrıyor dalamadım.Uyandım oyalanmaya çalışıyorum şuan10.cu haftanın içinde mide bulantısı kusma yaşayan anneler varmı acabaNe zaman Geçer bu bulantılar???
Bende o durumdayım şuan inşallah geçer bi an önce mide asidine 2 -3 yudum süt içmek iyi geliyor.Şuanda bulantıdan uyku uyuyamıyorum.Bir ayağım lavaboda çok fenayım yatamadım ağzıma asitli su geliyor. Yastığımı yükselttim bu sefer de boynum ağrıyor dalamadım.Uyandım oyalanmaya çalışıyorum şuan
Bakalım hangi kuzu erken gelecek ben Kızımı 36+5 de doğurdum bakalım bu nasıl olacak sağlıkla doğsunlar inşallahDoğum yapıcağımız tarihler aynı hayırlısı olsun inşallah
Canım benimde heterezigot dr sadece 100 mg coraspin verdi günlük iğne vermedi yeterli dedi genetik olduğu için çok sorun olmuyormuş bende iğne vermedi diye biraz tedirgin oldum ama heterezigotta coraspin bile yeterli geliyor bi sıkıntım yok şimdilik elhamdülillah.İçini ferah tut.Bende de heterozigot çıktı günde bi coraspin içiyorum. Günde 1 de claxen 4000 kullanıyorum. Yeterli geliyor mudur acaba?
Canım oda bende var :))kızlar her lavaboya gittiğimde açık sarı sümükümsü bir akıntı geliyor. Sizde de var mı bu akıntı? Kokusu fln yok.
Evet canim gitmiyorum artik..Hem evime uzak hemde o kadar yoğunlar ki gebelik kontrolünde orda olmak istemedim.Sen gidiyomusunAynen böyle düşündüm iste bende Allah korusun birsey çıksa aldırmayı düşünemem 2 li testi yaparim en olmassa o zaten rutin yapilan birsey.sen ne yaptin fulya bahceciye gitmiyorsun galiba
Kesinlikle öyle düşunuyorum..Maddi gucum mecbur olsa var ama ne bileyim bu kadarda testler icinde boğulmak istemiyorumMaddi gücünüz varsa yaptırın ama ne bileyim sonucu Allah korusun olumsuz olursa vazgececek misin bebeginden! Allah tastamam sağlıklı sıhhatli dogmalarini nasip etsin. Benim de tüp yaş 36 kesin bana da derler.
Evet canim tup bebek...Transferden sonra her hafta vurundum düne kadar dün bitti artık..sadece jel kullanıcam bi kaç hafta dahaTüp bebek miydi senin de kaç tane verdi doktorun
Bana 12. Haftayı tamamladığında artık kullanma dedi. Önümüzdeki haftasonu bırakıcam. Buarada yandırınca jeli devlet ödüyor. Ilk tedavimde bana hiç yazıyım devlet öder dememişti doktor parayla almıştım hep. Şimdi bittikce yazdırıp alıyorum.Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar crinone jel kullanıyorsanız eğer doktor kaçıncı haftada bırakmanızı söyledi
Ben hep yazdırarak almıştım. Doktorum bana 8.hafta bitince bırak dedi yarın son günüm yani.genelde herkes 3.aya kadar kullanmış. Bana biraz erken biraktiriyor gibi geldiBana 12. Haftayı tamamladığında artık kullanma dedi. Önümüzdeki haftasonu bırakıcam. Buarada yandırınca jeli devlet ödüyor. Ilk tedavimde bana hiç yazıyım devlet öder dememişti doktor parayla almıştım hep. Şimdi bittikce yazdırıp alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?