2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim bulantılarım nadiren oluyor ama hormonlarımda test sonuclarimda gayet iyi.Bunyeyle alakali bir durum.Ablam 3 ay hastanede yatti annem kusmaktan asiri derecede kilo vermis ama ben boyle bisey yaşamıyorum.Allah tez zamanda kurtarsın bulantilarinizdan.

bende ilk vajinadan kalp atisini duymustum sonra 7.haftada karindan gorundu canim muz ye bol bol bebek buyutuyor diyorlar :)
Inşallah bende senin gibi ulsayon kağıdında bebeğimin resimlerine bakarım :)
Söylediğin iyi oldu ya yeterki büyüsün gelişsin yerim ben herşeyi çok sağol

Hepimizin kandili ve Cuması mübarek olsun

Amin canım inşallah, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
darisi basina canim :)
valla ben doktora gitme fikrinden korkuyorum artık. Allahım esirgesin inşallah bu mübarek günde şu kanama alanı bilmem nesi herşeyi düzelsin

Tabi bende de kan pıhtılaşması çıktı mthfr c677t homozigot benim sabahları ecopirin kan sulandırıcı alıyorum akşamda clexan 0.6 mg iğne vuruluyorum. çok zor rabbim yardımcımız olsun benimde kucağıma aldığım hiç yok hiç birinin kalp atışlarını duymadım bi önceki gebeliğimde 0,4 clexan kullanmıştm günde iki seferdi bunda 0,6 kullanıyorum günde 1 sefer ve bunda kalp atışlarını ilk kez duydum çok şükür ama devamı gelir gelmez bilmiyorum rabbim içimizdeki korkuyu yok etsin

küçükköy asya hastanesi hakan seven

Maşallah seninkine
Benim de sata göre 7 hafta 5 günlük ama karından bebek görünmüyor sadece vajinal muayenede görünüyor
benimde bugün 7+6 benimde karından hiç bir zaman gözükmedi çünkü rahmim dönük benim alttan hep bakıldı doktorum kalp atışını geçen hafta vajinal muayenede gördü ve 10 gün sonra yani bu gelecek salıya randevu verdi dedi artık karından görebiliriz bebeği inşallah görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…