2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım benimde kese etrafında kanama var progestani fitil gibi mi kullanıyorsun iciyomusun bende korkuyorum kanama alanı azalmayacak diye

Bugun de gozlerim birden sulanmaya başladı.. Birden bire bir basınç oluyor sonra gozyaşı.. Bu da mı hamilelikten...

sorma kuzummafettiler beni malesef ama ben cok sukur bebegim su an saglikli
doktor beni simdi iki hafta sonrasina bagardi ama cok sukursagligimix yerinde diye
benim icim icimi yiyo simdi bebegim nasil diye
senin nasil gidiyor canim

Arkadaşlar ikili testi yaptıran var mı? perşembe yapılacak inşallah iyi sonuçlar alırız biraz heyecanlıyım
Benim carsamba randevum var o gun 10 hafta 2 gunluk olacak. Eğer bebek hala benimle ise 1hafta sonra bana da ister. Serçe parmağı burun kemigi ve ense kalınlığı gundem olacak o gün. Sor mutlaka. Ense 1.4e kadar normaldi sanirim üzerinde ise ek tahlil ya da amniyosentez ister insallah kimse icin gerek olmasın

sorma kuzummafettiler beni malesef ama ben cok sukur bebegim su an saglikli
doktor beni simdi iki hafta sonrasina bagardi ama cok sukursagligimix yerinde diye
benim icim icimi yiyo simdi bebegim nasil diye
senin nasil gidiyor canim
Maşallah canım ya çok sevindim ben bugün ümitsiz bi şekilde kontrole gittim bide ne görelim benim minnak 3.7 mm bana göz kırpıyo dondum kaldım meğer geç döllenme olmuş 6.1 henüz hala şaşkınım milyonda bir bile şansın yok derken doktor bu olan bi müciZeydi Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım bebiş 5 mm olana kadar kalp atımı duyulması gerekliymiş inşallah Onuda duyarız

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin bazı dr lar da insanı hayattan soğutuyor

Aynen bir sorun olsa tamam alttan bakılsın diyeceğim ama birşey yokken 3 aya kadar bakılma zorunluluğu tuhaf geldi, sizlere de sorayım dedim acaba tek ben miyim diye :)
Canım benim doktorum hiç alttan bakmadı öyle bir talebi de olmadı

Resmen kendimi okudum ya, ben de kpss madurlarindanim. Çalışmayı bırak kitapların olduğu odaya bile girmiyorum uzun zamandır. Halsizlik, yemekten tiksinme, ağlama krizleri.. dün hirkamin kemerini takamıyorum diye ağladım resmen. İnşallah 16.haftaya kadar biseyimiz kalmaz. Benim kayınpederim şart koydu evlenirken ya öğretmenlik yapar ya da çalışmaz diye. Resmen gözümün önünde uçuyor bir yıl. Elimden de bişey gelmiyor. Annem baskı yapıyor günde 1 saat çalışan diye. Yetmeyeceğini anlatamıyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim ki.

Canim oncelikle cok gecmis olsun Allah bu bebegini bagislasin sana saglicakla insallah. Ben biseyi anlamadim kalp atisini bile duymadigin bebek seni nasil zehirliyomuski. Cunku bende 8. Haftamdayken kalbi durmustu bana bisey olmadi. Doktorumda 12 haftadan onceki gebeliklerin zehirlemedigini soyledi. sende baska bi durummu vardi acaba

Pardon da kayinpederiniz kim oluyor acaba? Siz ogretmensiniz aydın insansınız.Bilgi ilr donanmak ve donatmak icin varsınız mesleğinizi yapmak sizin tercihinizdir. Kimi ne igilendirir.Büyük bir saygısızlık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…