Canım benimde kese etrafında kanama var progestani fitil gibi mi kullanıyorsun iciyomusun bende korkuyorum kanama alanı azalmayacak diyeAmin allah razı olsun canım benim cümlemize inşallah suan kimse halınden memnun değil kimse bunu yıyorum sunuda yıyorum onuda yıyorum diyemıyo malesef herkes aynı durumda ınsallah 16. Hafta(max) itibariyle herkes sağlığına kavussunda durduramıyorum hep yiyorumlarla dolsun buralar. Biz cuma gunu 8 haftalık olucaz kalp atıs vs duyuldu . Kese etrafında kanama vardı azalmış progestana devam edıyorum. Başka da bişey yok halıme tabıkıde sukur edıyorum oğlumda ben sımdı bu haftalarda sürünüyordum günde 5/10 arası kusuyodum. 8. Hafta ıtıbarıylede ailemin yanına gecmıs 2,5 ay kadar felaket günler yaşamıstım. Döndüğümde hrsey nispeten daha ıyıdı en azından o hallerim bitmiş yatak döşekten kurtulmuş ılaclada olda yıyordum. Bakalım ne zaman bırakcak yakamızı... herkese hayırlı hamilelikler diliyor ve halime yeniden şükür diyorum .
Fıtıl olarak alıyorum cnmCanım benimde kese etrafında kanama var progestani fitil gibi mi kullanıyorsun iciyomusun bende korkuyorum kanama alanı azalmayacak diye
Çok itebiliyomusun ya ben korkuyorum itemiyorum yarısi geri cikiyo akiyoFıtıl olarak alıyorum cnm
Ne guzel denk gelmiş:) aslinda sat 12 subat ama gec yumurtlamadan dolayi 5 gun attim 3 yada4 martti yumurtlamam muhtemelen seninki de o zamanlardi:) bebisini saglikla kucagina al insallahbatımız da satımız da aynı günnn bnmde yaşım 27 vedeeeeee
sorma kuzummafettiler beni malesef ama ben cok sukur bebegim su an saglikliYa bu doktorlar doktor değil zateninsanın hevesini sevincini kursağında bırakmak için okutulmuş duygusuz cahiller kimbilir o dönemde neler yaşadın çok iyi anlıyorum tabikide düşük tehliken olur o kadar üzüntüden kaygıdan sonra sen bakma onlara kahverengi lekelenme sorun değil kırmızı sıkıntı içini rahatlat stres yapma canım bol bol dua et sen Allah’ın izniyle kucağına almak nasip olsun inşallah bende çok geriliyorum zehir oldu şu son haftalar banada herşeyi dediler maşallah demedikleri bişey kalmadı seninki geç döllenmedenmi öyle söylenmiş açıklama yaptımı doktor
Benim carsamba randevum var o gun 10 hafta 2 gunluk olacak. Eğer bebek hala benimle ise 1hafta sonra bana da ister. Serçe parmağı burun kemigi ve ense kalınlığı gundem olacak o gün. Sor mutlaka. Ense 1.4e kadar normaldi sanirim üzerinde ise ek tahlil ya da amniyosentez ister insallah kimse icin gerek olmasınArkadaşlar ikili testi yaptıran var mı? perşembe yapılacak inşallah iyi sonuçlar alırız biraz heyecanlıyım
Bu arada aramızda 3 gun var doktorunuz erken istemis benim ilk gebegimde tam 12 haftada yapmisti ikili testiArkadaşlar ikili testi yaptıran var mı? perşembe yapılacak inşallah iyi sonuçlar alırız biraz heyecanlıyım
Maşallah canım ya çok sevindim ben bugün ümitsiz bi şekilde kontrole gittim bide ne görelim benim minnak 3.7 mm bana göz kırpıyo dondum kaldım meğer geç döllenme olmuş 6.1 henüz hala şaşkınım milyonda bir bile şansın yok derken doktor bu olan bi müciZeydi Mevlam neyler neylerse güzel eylersorma kuzummafettiler beni malesef ama ben cok sukur bebegim su an saglikli
doktor beni simdi iki hafta sonrasina bagardi ama cok sukursagligimix yerinde diye
benim icim icimi yiyo simdi bebegim nasil diye
senin nasil gidiyor canim
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin bazı dr lar da insanı hayattan soğutuyorMaşallah canım ya çok sevindim ben bugün ümitsiz bi şekilde kontrole gittim bide ne görelim benim minnak 3.7 mm bana göz kırpıyo dondum kaldım meğer geç döllenme olmuş 6.1 henüz hala şaşkınım milyonda bir bile şansın yok derken doktor bu olan bi müciZeydi Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım bebiş 5 mm olana kadar kalp atımı duyulması gerekliymiş inşallah Onuda duyarız
Canım benim doktorum hiç alttan bakmadı öyle bir talebi de olmadıAynen bir sorun olsa tamam alttan bakılsın diyeceğim ama birşey yokken 3 aya kadar bakılma zorunluluğu tuhaf geldi, sizlere de sorayım dedim acaba tek ben miyim diye :)
Resmen kendimi okudum ya, ben de kpss madurlarindanim. Çalışmayı bırak kitapların olduğu odaya bile girmiyorum uzun zamandır. Halsizlik, yemekten tiksinme, ağlama krizleri.. dün hirkamin kemerini takamıyorum diye ağladım resmen. İnşallah 16.haftaya kadar biseyimiz kalmaz. Benim kayınpederim şart koydu evlenirken ya öğretmenlik yapar ya da çalışmaz diye. Resmen gözümün önünde uçuyor bir yıl. Elimden de bişey gelmiyor. Annem baskı yapıyor günde 1 saat çalışan diye. Yetmeyeceğini anlatamıyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim ki.Bugün ruhsal olarak çok kötü bir haldeyim. Annemlerde kalıyorum 1 haftadır. Eşim çalışıyor. Onun ailesi geldi evde kalıyolar. Eşim grip olmuş. Annem ameliyat oldu 2 hafta önce. Kpss çalışmam lazım çalışamıyorum. Midem bulanıyor başım dönüyor. Gözümde benekler uçuşuyor. Ben niye bu haldeyim diyorum. Annem tavırlı gibi bana. Eşime sitem ettim. Çok yalnız hissediyorum. Ve işe yaramaz hissediyorum. Kpssden nefret ediyorum. Hamileliğin böyle geçeceğini düşünmemiştim çünkü aile geçmişinde böyle geçiren yok. Neden ben ya? İşim olsa zaten nasıl çalışcaktım diyorum sonra da işsizim diye aşırı üzülüyorum. Yemeklerden nefret ediyorum. Ağlamak istiyorum bağıra çağıra. Öğretmenim bu arada. 85le atanamamış bir öğretmen.
Canim oncelikle cok gecmis olsun Allah bu bebegini bagislasin sana saglicakla insallah. Ben biseyi anlamadim kalp atisini bile duymadigin bebek seni nasil zehirliyomuski. Cunku bende 8. Haftamdayken kalbi durmustu bana bisey olmadi. Doktorumda 12 haftadan onceki gebeliklerin zehirlemedigini soyledi. sende baska bi durummu vardi acababenim ilki kendiliğinden düşmüştü ikinci hiç kalp atışı yoktu gelişmedi beni zehirlemeye başlamıştı kürtaj oldum üçüncü gelişimi durdu kndi kndine ilaçları kesince düştü ilk kez bunda duydum cok korkuyorum bunu da kaybetmek ıstemıorum
Pardon da kayinpederiniz kim oluyor acaba? Siz ogretmensiniz aydın insansınız.Bilgi ilr donanmak ve donatmak icin varsınız mesleğinizi yapmak sizin tercihinizdir. Kimi ne igilendirir.Büyük bir saygısızlık buResmen kendimi okudum ya, ben de kpss madurlarindanim. Çalışmayı bırak kitapların olduğu odaya bile girmiyorum uzun zamandır. Halsizlik, yemekten tiksinme, ağlama krizleri.. dün hirkamin kemerini takamıyorum diye ağladım resmen. İnşallah 16.haftaya kadar biseyimiz kalmaz. Benim kayınpederim şart koydu evlenirken ya öğretmenlik yapar ya da çalışmaz diye. Resmen gözümün önünde uçuyor bir yıl. Elimden de bişey gelmiyor. Annem baskı yapıyor günde 1 saat çalışan diye. Yetmeyeceğini anlatamıyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim ki.
Arkadaşlar ikili testi yaptıran var mı? perşembe yapılacak inşallah iyi sonuçlar alırız biraz heyecanlıyım
bedenim işte ama ruhum hala uyuyorrGünaydın kizlar su sabahları ise kalkmak ne zor geliyor resmen kaziyarak kalkıyorum kendimi yataktan
Aynen oylebedenim işte ama ruhum hala uyuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?