2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bol bol dua et canım,Allah yardımcın olsun.

Sabret inan herşey güzel olacak,Allah’a güven bu zor günler geçecek inş. atanacaksın ve bebeğini sağlıkla büyüteceksin.hatta çocuğun atandığın okulun bahçesinde öğrencilerinle oyun oynayacak.

Aynen bir sorun olsa tamam alttan bakılsın diyeceğim ama birşey yokken 3 aya kadar bakılma zorunluluğu tuhaf geldi, sizlere de sorayım dedim acaba tek ben miyim diye :)
Karından net görüntü ve kalp atışı alınca tercih etmiyorlar. keseyi inceleme ve takip karından daha kolay, kesenin ve fetusun ölçümünde daha doğru bilgi veriyor demişti doktorum.Ama sorun kanama vs. Varsa o başka. Özellikle 9. Haftadan sonra karın daha kkolaymış. Hem doktor hemgebe için. Ama servikal yetmezlik vs. İçinse bilemem. Tabi ona ne zaman bakılıyor onu da bilemedim

Aynen bir sorun olsa tamam alttan bakılsın diyeceğim ama birşey yokken 3 aya kadar bakılma zorunluluğu tuhaf geldi, sizlere de sorayım dedim acaba tek ben miyim diye :)
Bu ikinci hamileliğim birincide doğuma kadar hiç alttan muayene olmadım bundada 10haftalık henüz olmadım bana zorunlu değilse Saçma geldi alttan bakılması herşey normalken alttan bakan ilk kez duydum

Çok teşekkürler. Amin. Bu yıl hiç güzel çalışamadım atanmam çok zor. Allah size sabır ve kolaylık versin.
İnşallah öyle olur bir gün. Çok teşekkür ederim.

Canım sakin ol gececek bugünler 5 6 haftaya bu asama insallah gececek. Ben de ogretmenim kayıplarımin korkusundan açıklamadım kimseye bulanti icinde sınıftayım kimse bilmiyor herkes hastayim falan sanıyor. Umarim kpss iyi gecer senin icin. Bransin ne bu arada?

Bebisin hayırlı olsun oncelikle..Ben ilk muayeneme 5 haftalıkken gitmiştim önce karından bakmayı denedi kese göründü ama gaz sebebiyle cok net görunemedi bastırmam gerekecek yoksa dedi alttan baktı...Kalp atışı icin gidincede aynı problem oldu vajinal muayenede duydum..Ben bebegime tup bebekle kavustum bu sureçte o kadar cok muayene oldum ki artık cok alıştım bu duruma..Hele ben ilk bi kaç muayenemde ağlamış biriyim..Her neyse vajinal muayene kendini rahat hissetmiyorsan kotü tabi ama bebeğe hiç bir zararı yok eger korkun buysa...2 gün sonra yine doktor randevum var artık normal bakar diye tahmin ediyorum yoksa bende sıkıldım

Canim bu benim 6.gebeligim. 4 kaybim var 1 de sağlam kuzum. Hicbirinde vajinal bakılmadı .hepsinde ilk muayenem 6. Haftada ya da 5 haftada oldu hep karından yapıldı

Canım sorarsan bana da haber ver önüne geçmek için yapilabilecek bişey varmıymış diye
Canım doktordan geldim şimdi bebeğimi gördüm çok şükür iyi büyümeye devam ediyor. Kalçamdaki sıkıntıyı muayene sırasındaki yaşadım doktor şahit oldu erken başlamış dedi.ağrıdan bebeğime bile bakamadım doğru dürüst Sinirlere gelen bası sonucu oluşurmuş. Hemen yarın nöroloji ile görüş dedi. Bakalım o ne diyecek yarın yazarım sonucu. Rabbim kimseye yaşatmasın bazen dayanamıycam zannediyorum bu ağrıya.

İnşallah. Çok teşekkürler. Sen de hemencecik atlatırsın ve bebeğini kucağına sağlıkla alırsın inşallah. Sınava güzelce çalışamadım maalesef bu yıl. 7,5 aylık evliyim uyum süreci vs derken. Bilişim teknolojileri benim branşım.

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamnda iyileşirsiniz
Kaç haftalık sizin bebeğinizi gördünüz

Kızlar herkese iyi akşamlar bulantılar düşükler konusulmus ay ne buraya girmeye ne bişe yapmaya halim yok :/ hiç bulantısı azalan yok mu bıze umut olacak . Ben sürekli bişeyler yersem sorun yok yemezsem fenalar. Birde oğlumda 9 ay zofer diye bi ilaç kullandım ilk zamanlar tüm sonra bi ilacı 4 e bölüp içer olmuştum o bıle etki ediyodu. Psıkolojıkmı dıye ıcmedıgım gun kusuyodum akşama kadar o mınıcık halıyle ayakda tutuyodu benı. Allahım su 4 ay bıan once gecsın ıstıyorum :/ o kadar mutsuz o kadar keyifsiizm ki tek başıma olsa neyse ama 16 aylık oğlum var cocuk akşama kadar tek başına kalıyo çok üzülüyorum . Nolck bu halim bilmiyorum . Zaten oğlumun reklam çekim sonucunu beklıyorum sonra ailemin yanına gecıcem en azından cocugum yanlız kalmasın etrafında ılgıleneceği bırıleri olsun akşama kadar yatıyorum. Yemek fılan yaptıgım yok ewımın karsısında lokanta var anlastık orayla hergun arıyorum oglen getırıyo ıstedklerımı eve anca ole yıyorum yoksa mahvoluyorum akşamda esım oluyo zaten ordan burdan derken yıyorum bısey ama perisanlardayız. Yolculukta gozumde acayıp buyuyo nasıl gıdılcek edılcek bılmıyorum hıc kılımı kıpırdatmak ıstemıyorum o kdr tembelleştim dus almak bile zulum bide oğlum emio dahada halsız kalıyorum . Belki bu kadar açlık sebebi birazda ondan dıorum ailemin yanına gecınce bıraktırcm . Bide kalp atıslarım yukselıo gbı hssedıyorum boyle bı heycan giriyo ıcıme tuhaf bı hıs anlatamıyorum cok rahatsız edıyo benı . Dun onun yuzunden zor uyudum . Daha ne anlatım bu kadar :.(

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamnda iyileşirsiniz
Kaç haftalık sizin bebeğinizi gördünüz
Teşekkür ederim canım. 8+5 bugün. Geçen hafta kalbini duymuştum zaten doktorum düşüklerim olduğu için her hafta görmek istiyor o yüzden gittim. Çok şükür bir sıkıntısı yok bebeğimin

Teşekkür ederim canım. 8+5 bugün. Geçen hafta kalbini duymuştum zaten doktorum düşüklerim olduğu için her hafta görmek istiyor o yüzden gittim. Çok şükür bir sıkıntısı yok bebeğimin
Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin

ben de tup bebekle hamile kaldım benim.doktorum da 3 ay alttan bakiyor sadece su acıdan bakmanizi istiyorum. tüp bebekle zorla edinilmiş bir gebeliği tüp bebek doktoru alttan bakarak riske atar mi sizce? alttan bakmanin hicbir sakıncası yok

Yaaaa kıyamam yazdıklarını yasattirdın inan...Hiç bir tecrübem yok ki tavsiye verebileyimm Sadece adına dua ederim biran önce sağlıklı hallerine geri dönebilmen için...Allah yardımcin olsun insallah

Geçmiş olsun canim

Yaaaa kıyamam yazdıklarını yasattirdın inan...Hiç bir tecrübem yok ki tavsiye verebileyimm Sadece adına dua ederim biran önce sağlıklı hallerine geri dönebilmen için...Allah yardımcin olsun insallah
Amin allah razı olsun canım benim cümlemize inşallah suan kimse halınden memnun değil kimse bunu yıyorum sunuda yıyorum onuda yıyorum diyemıyo malesef herkes aynı durumda ınsallah 16. Hafta(max) itibariyle herkes sağlığına kavussunda durduramıyorum hep yiyorumlarla dolsun buralar. Biz cuma gunu 8 haftalık olucaz kalp atıs vs duyuldu . Kese etrafında kanama vardı azalmış progestana devam edıyorum. Başka da bişey yok halıme tabıkıde sukur edıyorum oğlumda ben sımdı bu haftalarda sürünüyordum günde 5/10 arası kusuyodum. 8. Hafta ıtıbarıylede ailemin yanına gecmıs 2,5 ay kadar felaket günler yaşamıstım. Döndüğümde hrsey nispeten daha ıyıdı en azından o hallerim bitmiş yatak döşekten kurtulmuş ılaclada olda yıyordum. Bakalım ne zaman bırakcak yakamızı... herkese hayırlı hamilelikler diliyor ve halime yeniden şükür diyorum .

85 cok iyi puan ama iste ülke şartları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…