2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çiğ yiyemiyorum ben bademi sadece. yoksa şu bimde satılan bademlerden yiyebiliyorum sadece normalde soda bende şişkinlik yapıyodu ama şuan onu bile farkedemiyorum boğazımdaki şu acılık gitsin yeter diyorum
bakalım aklıma geldıkce dıorum bebegım ıcın bıtmıstır dıe rabbım yardımcım olsun
amin canım inşallah rabbim yardım eder. kendi zevkinden çok bebişini düşün

Allah yardımcın olsun. çok üzüldüm. annen ablan falan yok mu bi sure sana bakacak
Sağol canım.. Annem geldi 3-4 gün kalıp döndü ama. KArdeşim ve babam evde olduğu için onlarla da ilgilenmesi lazım. Ben Eskişehirde oturuyorum, annemler istanbulda. Babam da hasta bayağı, bırakamıyor annem pek onu. Kayınvalidem gelirdi ama onun da geçen hafta babası vefat etti. Kadının hiç hali yok çıkıp gelmeye. Ya sabır, ya Allah..

Canım evet emziriyorum 20 aylık bebeğim ama meme delisi. Az önce kalp atışını duydum buarada çokta hastayım serum veriyorlar. Ağzımı açamıyorum bademciğim çok kötü şişti. Senin yanında sana yardım edebilecek biri var mı ben tek başıma bakıcam

Merhaba kızlar bende kasım annesi olacağım inşallah şimdilik 8+1 iz. Daha önceden 2 kaybım var. Coraspin ve claxen kullanıyorum. Bugün kontrolum vardı herşey yolunda. Sadece bulantımiz fenalarda. O da gecer inşallah. Herkesin bebeğini Allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.

Merhaba kızlar..Bugün 8+3 günlük bebişimi gördüm.. 1.9 cm boyutunda epey büyümüş :)
Sizlere bir sorum olacak, muayenelerinizi doktorunuz vajinal ultrason ile mi yapıyor yoksa karından mı?
Ben 1. muayenemde yaşlı bir doktora gittim 6 haftalıkken alttan muayene etti, 7. haftamda karından başka bir doktor gördü ama diğer doktorum 3 aya kadar alttan bakmak istiyor. Üstelik açıkça bugün karından bebişim gözükmüşken..
Alttan muayene düşük tehlikesi oluşturuyor diye duydum..
Sizler nasıl muayene oluyorsunuz merak ettim ?

canım benim rahimim dönük olduğu için karından hiç bir zaman göremedi doktorum her gittiğimde alttan muayene eder

Canım sorarsan bana da haber ver önüne geçmek için yapilabilecek bişey varmıymış diye

merhaba benim de 3 kaybım var bu 4. şuan clexan kullanıyordum 0.6 ilacım değişti oksapar 0.6 kullanıyorum ecopirin ile birlikte dha önceki gebeliklerimde hiç kalp atışı duyamamıştım bunda duydum ilk defa rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hepimize

Bugün 7+5 im..kalp atışını duymak için doktor randevumuza gittik..üstten baktı..kese yassılaşmış, sosis gibi uzamış, yüzük de fazlaca büyümüş dedi..kalp atışı da duyulmadı..alttan baktı yine de bir ümit..ancak yine aynı sonuç..Yüzde 1-2 ihtimalle haftaya bugünü bekleyelim dedi..yoksa kürtaj yapacakmış..üzüntümü anlatamam..hep negatif sonuçlanan 3 tüp bebek maceramızdan sonra bebeğimiz kendiliğinden geldi derken şimdi bu durum bizi yıktı..yok mu benzer şeyler yaşayıp olumlu ilerleyen..lütfen bana umut ışığı olun..

Amin inşallah Canım ben ilk gebeligimde duymuştum fakat 7 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 2.sini kese gördüm ama hemen düşük oldu.

Bugün ruhsal olarak çok kötü bir haldeyim. Annemlerde kalıyorum 1 haftadır. Eşim çalışıyor. Onun ailesi geldi evde kalıyolar. Eşim grip olmuş. Annem ameliyat oldu 2 hafta önce. Kpss çalışmam lazım çalışamıyorum. Midem bulanıyor başım dönüyor. Gözümde benekler uçuşuyor. Ben niye bu haldeyim diyorum. Annem tavırlı gibi bana. Eşime sitem ettim. Çok yalnız hissediyorum. Ve işe yaramaz hissediyorum. Kpssden nefret ediyorum. Hamileliğin böyle geçeceğini düşünmemiştim çünkü aile geçmişinde böyle geçiren yok. Neden ben ya? İşim olsa zaten nasıl çalışcaktım diyorum sonra da işsizim diye aşırı üzülüyorum. Yemeklerden nefret ediyorum. Ağlamak istiyorum bağıra çağıra. Öğretmenim bu arada. 85le atanamamış bir öğretmen.

Benim hiç vajinal bakmadı. Bebeği rahatsız etmeye hiç gerek yok dedi. Vajinal tehlikeli bi durum varsa genelde bakıyorlar diye biliyorum. Çünkü daha önceki gebeliklerimde vajinal oldu hep tehlikeliydi kalp atışı yoktu. Senin herşey normal anladığım kadarıyla neden böle bi isteği var doktorunun anlamadım

A
Allah yardımcın olsun inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Üzülme en doğrusunu Allah bilir.

Bende yıllık izne çıktım midem bulanıyor diye yarın baslicam nası baslicam bilemiyorum Cok Zor geliyor. Yine de evdesin öyle düşün.. Biraz hormonlar dan kötü olmuşsun galiba geçer inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

kar-emel canım hakkınızda hayırlısı olsun. Tek doktorla karar vermeyin lütfen. İnşallah güzel haberlerle gelirsin...

Amin inşallah Canım ben ilk gebeligimde duymuştum fakat 7 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 2.sini kese gördüm ama hemen düşük oldu.
benim ilki kendiliğinden düşmüştü ikinci hiç kalp atışı yoktu gelişmedi beni zehirlemeye başlamıştı kürtaj oldum üçüncü gelişimi durdu kndi kndine ilaçları kesince düştü ilk kez bunda duydum cok korkuyorum bunu da kaybetmek ıstemıorum

Amin Allah yardımcınız olsun.

Aynen bir sorun olsa tamam alttan bakılsın diyeceğim ama birşey yokken 3 aya kadar bakılma zorunluluğu tuhaf geldi, sizlere de sorayım dedim acaba tek ben miyim diye :)

Allah yardım etsin ama inan bende öğretmenim ve şuan çalışırken o bulantılar o kadar zorki çoğu zaman Koşarak dersten çıkıyorum lavaboya bence şuan sadece Bebeğini düşün ve şuan için çalışmamanın daha iyi olduğunu unutma elbette atanırsın kuzu doğsun sağlıkla en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…