2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar internette 8.yada 9. Haftada ultrasonda bebeğin el ve ayak hareketleri görülür yazıyor.aranizda goren var mi
Ben en son 9. Haftada gördüm kalbini dinlicem diye ekrana bakmayi akil edemiyorum bi turlu. Baksamda bos bakiyorum aklim baska yerde oldugundan.

benimde ekşime ve bulantı war devamlı sigarayı da bugün itibari ile bırakmış bulunmaktayım inşallah dönüşü olmadan bitirecem bu olayı
ay canım bırak tabii, ben bebek düşünmeye başlayınca baya azaltmıştım günde 1 2 taneydi en fazla. şuan binde bir yanımda biri içerse 1 2 duman çekiyorum okadar. hatta çoğu zaman arkadaşlarımla bile buluşmuyorum sigara içerlerde kendime engel olamam diye

Elektrik süpürgesi ve ütü bana bakıyor. ben de battaniye altından onlara. off off bugün de temizlik yapmasam evim evlikten çıkacak...

Valla bende 1 haftadır öyleydim ev bana ben eve bakıyodum dün 4 saatte otur kalk anca temizledim bi evi. halsizlik mide yanması var.bide evvelki gün ne oldu anlamadım şiddetli kusma ve baş ağrısıyla hastaneye gittim serum taktılar.onun üstüne biraz dün gözüm açıldı.Bide mide yanması olan varsa çiğ badem yesin yanma başlayınca ben dün öyle yaptım fayda etti.

Ben normaldede olsa çiğ badem yeyince öğürmeye başlıyorum. bende sade sodayla çözüm buldum ama o da en fazla yarım saat fayda ediyo

selam kızlar bende geldim aranıza şuan 7+2 gebeliğim geçen hafta kontrole gittiğimde miniğimin kalp atışlarını duydum 10 gün sonra yeniden çağırdı. nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik
Canım bende şuan 6+6 gebeliğim geçen perşembe kalp atışı için gittim doktor çok az duydu baya uğraştı ya duymak için sadece ekranda kalp atışını gördüm sen net bi şekilde duydun mu

Hayırlı olsun canım emziriyor musun sende?
saol canım seninde hayırlı olsun evet emziriyorum tam gaz çarşamba Dr umla randevum var ilk kez gidicem merak ediyorum ne diyecek emzirme işine kızım bana bağımlı yemek yemiyor sabah a kadar emmek istiyor tabi bende derman yok ruh gibiyım. Sanırım sende emziriyosun ne kadarlık bebeğin

@Gunesin_Annesi
Sat 17.02.2018
Muhtemel dogum 25.11.2018
Yas 27
Ankara
hayırlı olsun canım bende ankarada doğum yapıcam sen nereye takiplisin

@Gunesin_Annesi
bende yapıyım bari
Sat: 17.02.2018
muhtemel doğum tarihi: 24.11.2018
istanbul
hayırlı olsun canım

Ben normaldede olsa çiğ badem yeyince öğürmeye başlıyorum. bende sade sodayla çözüm buldum ama o da en fazla yarım saat fayda ediyo
çiğ badem gebelikte çok faydalı ben bol bol yemistim geçen sene çiğ badem çiğ fındık. Sade Soda bende inanılmaz gaz yapıyor icemiyorum

Canım bende şuan 6+6 gebeliğim geçen perşembe kalp atışı için gittim doktor çok az duydu baya uğraştı ya duymak için sadece ekranda kalp atışını gördüm sen net bi şekilde duydun mu
haftası küçük olduğu için ugrasmasi normal canım korkma küçük haftalarda ses pek dinletmezler bebeğe zararı oluyormus kalp atışlarıni dışarı verdiginde. Benim geçen sene 6. Haftada kalp atışı bakılacaktı vajinal muayene oldum oyüzden çok netti. Bunda karindan direk baktı ben öğrendiğimde 7 haftalik olmuştu zaten bebeğim :)

Evet cnm tabiki dinledik biz kalp atışlarını ben tam 7.haftaya girmiştim o zaman 6.haftada gittiğimde duyamamıştık

Bende geçen hafta çarşamba gittiğimde 6+2 dim.cnm çok zorda olsa çok az duyuldu bu çarşamba yine gideceğim duymak icin

bakalım aklıma geldıkce dıorum bebegım ıcın bıtmıstır dıe rabbım yardımcım olsun

Ben de seninle aynıyım.Hamileliğin bu kadar zor olacağını hiçç tahmin etmiyordum.. Hamileyken yaşanan tüm belirtileri yaşıyorum şu anda. Sürekli yatıyorum çünkü kanamam var, midem bulanıyor, öğürüyorum, kusuyorum, başım ağrıdan çatlıyor, geçen gün baş ağrısından baygınlık geçirdim. Başıma sıkı sıkı eşarp sarıyorum ki alnımı bastırsın.. Bir de ağzımda hiç geçmeyen bir metal tadı.. Burnum da şırıl şırıl kanıyor. Bir de üzerine dün grip oldum. Boğazım şişti, burnum tıkalı akıyor, sesim gitti. İlaç da alamıyorum, öyle put gibi yatıyorum evde.. kendim birşey de hazırlayamıyorum, dolabı açtığım an kokusundan öğürmeye başlıyorum. Az önce midem bulandığı için gofret tarzı bişi aradım, evde kalmamış. Almaya da inemiyorum. Şu aralar kanamadan dolayı raporluyum, eşimin akşam eve gelişini bekliyorum. Gerçekten artık sabrım tükenmeye başladı.. Ruh halim hiç iyi değil, sinirliyim çok. Çünkü böyle olmayı seven bir yapıda biri asla değilim.

Canım bu arada benimde karından hiç duymadı alttan baktı sonra dediğim gibi erknda tek gördüm kalp atışını inşallah kaç güne bende net duyarım insan ister istemez endişeleniyor

Allah yardımcın olsun. çok üzüldüm. annen ablan falan yok mu bi sure sana bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…