Inşallah sizde bebişinizin kalp atışını duyar buraya güzel haberlerinizi yazarsınız :)Himm doktor anormal birsey olsa söylerdi zaten ya kafana takma canım ne güzel duymussun sonuçta darısı basimiza :) biz de salı günü keseyi gördük ama taaa 3 hafta sonraya çağırdı kalp için
Benide bir hafta sonra çağırdı acaba başka yere de mi bende gitsem canımAy
Aynısı dün bende oldu cnm benim normalde 6+5ti ama 6+2 çıktı karından zorda olsa az bişi duyduk bende endiseleniyorum ama haftaya başka bı doktora gidip dinlemek istiyorum tekrar
Ben de aynı şekilde normal insan gibiyim bulantıyı bırakın tiksinme bile yok uyku hali filan hiçbişiy. Oğlumda yine uyku hali vardı. Ama şu an sağlıklıyız çok şükür. Bulantı olmaması gebelikten önce iyi beslendiğimizi vitaminlerimizin tam olduğunu filan gösteriyor. Öyle demişti doktorum.Bulanti olmasi veya olmamasinin saglikla bi alakasi oldugunu düsünmüyorum ki bulantiniz varsa saglikli gebeliktir diye veya bulantiniz yoksa saglikli gebesiniz diye bilimsel bir sey görmedim. Ben 10+4 gunlük gebeyim mide bulantim gogus hassasiyetim kasik agrim hic birseyim yok.Ama cok sukur bende bebegimde gayet saglikliyiz. Herkesin hamileligi farkli gecer. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Canım endişelenme seninle aynıyız benim de sadece atımını gördük dün haftaya 11 inde kontrol var onda sanirim duyacağız zaten en iyi 8.hafta diyorlar bunun için bence rahat olMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğin kalp atışı için doktor karından duyamadı alttan baktı duydu oda çok zor duydu ve çok yeni daha dedi 6+2lük bide sizce bu normal mi çok zor duyması beni biraz endişenelndirdi
Inşallah sizde bebişinizin kalp atışını duyar buraya güzel haberlerinizi yazarsınız :)
Kaç haftalık sizin
Seninki yine iyiymiş benimki 6 haftalık aslında ama doktor 3 haftalık diyor bi de değerim 4663Sat a göre 6+5 di doktora gittiğimde ama 5haftalik çıktı canım. İnsallah sağlıkla güzel haberlerle beraber olalım bebisleri kucağımıza alana dek :)
Bir hafta sonra çağırdıgsa bence başka yere gitmene gerek yok cnm benimki Mayıs'ta çağırdı o yüzden haftaya başka bı doktora kalbi iyi dinlemek için gitmek istiyorumBenide bir hafta sonra çağırdı acaba başka yere de mi bende gitsem canım
Cok geçmiş olsun. Ben daha 4 haftalıkken antibiyotik kullandım. Hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler var, a ve b grubu oluyor. Büyük ihtimalle bu gruplardan vermiştir. Karbonatlı su ile gargara yapıyorum boğaz ağrım için hafifletiyor biraz.Bende pazartesi günü duydum kalp atışını 6 haftalıktı.. kızlar kötü bir boğaz ağrısı ile savaşıyorm aranızda böyle olan var mı ‘? Doktora gittim antibiyotik verdi ama çok korkuyorum içmeye ilk bebeğim kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım 2 aylıktı içmeye korkuyorm aranızda böyle olup antibiyotik içen var mı
Ben de onu demek istedim bayana.Bulanti olmasi veya olmamasinin saglikla bi alakasi oldugunu düsünmüyorum ki bulantiniz varsa saglikli gebeliktir diye veya bulantiniz yoksa saglikli gebesiniz diye bilimsel bir sey görmedim. Ben 10+4 gunlük gebeyim mide bulantim gogus hassasiyetim kasik agrim hic birseyim yok.Ama cok sukur bende bebegimde gayet saglikliyiz. Herkesin hamileligi farkli gecer. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
12. Haftaya kadar doktor yasakladı ve kanamam vs hiç olmadığı halde. Riskli oluyor dedi.kızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim
Hamile olduğunu bilerek mi verdi antibiyotik. Bana parol bile kullanma dedi aile hekimi ilk 12 hafta çok önemli bebeğin organları gelişiyor dedi ben ilaç kullanmadan geçirdim hastalığı.Bende pazartesi günü duydum kalp atışını 6 haftalıktı.. kızlar kötü bir boğaz ağrısı ile savaşıyorm aranızda böyle olan var mı ‘? Doktora gittim antibiyotik verdi ama çok korkuyorum içmeye ilk bebeğim kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım 2 aylıktı içmeye korkuyorm aranızda böyle olup antibiyotik içen var mı
Seninki yine iyiymiş benimki 6 haftalık aslında ama doktor 3 haftalık diyor bi de değerim 4663
Hamile olduğunu bilerek mi verdi antibiyotik. Bana parol bile kullanma dedi aile hekimi ilk 12 hafta çok önemli bebeğin organları gelişiyor dedi ben ilaç kullanmadan geçirdim hastalığı.[/QUOTE
Evet bilerek verdi bana doktor kadın doğum doktoru 2 farklı kişite sordum ama benim boğaz ağrım hem çok dayanılmayack kadar hemde enfeksiyon dolu yaa hayırlısı olsun hakkımızda
Katılıyorum sana ya allah korusun bekletmek hiç doğru değil..Aypastam bu nasıl bir tavsiye? Siz doktordan daha mı iyi biliyorsunuz? Kendi düşmesin beklese 12-16 haftaya kadar bekleyecek. Ve acı çekecek. Doktorlar ne yazık ki baştan kesenin şeklinden yerleşim yerinden gebelik içi oluşumlardan ve hatta yolk sac ın iç renginden bile gebeliğin sağlıklı olup olmadığını anlıyorlar. Gebelik haftası büyüdükçe yapılan kürtajın riski artıyor. Belki sizin bekle canım aldırma yazısından sonra aldırmayıp 12 haftada düşğk yapacak ama yapışıklık olup bi daha hamile kalamayacak. Lütfen bilim dışı ve uzmanı olmadığımız alanlarda tavsiyeler vermeyelim.
Bana yasak dedi doktorum 12. Haftaya kadar ama benim daha önce kayıplarım var herkesin durumu farklı oluyor sanırım doktor bir şey demediyse olabilir mi bilmiyorum ki bu durumlarda yorum yapmak pek doğru değil sanırım herkes başka bir şey söylüyor.kızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim
Ya ne bilim kendisi de de makina pek iyi değil duyamıyorz falan dedi kalp atışınıBir hafta sonra çağırdıgsa bence başka yere gitmene gerek yok cnm benimki Mayıs'ta çağırdı o yüzden haftaya başka bı doktora kalbi iyi dinlemek için gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?