2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet ek gıda videolarına bakıyorum herkes yoğurtla başlamış mesela ne bilim bi üzülmedim değil hani benim bebeğim ne yiyecek diye :/ Ben deneye yanıla buldum süt ve süt ürünlerine alerjisi olduğunu ağzıma süremiyorum şimdi. Gerçi yoğurt yapmayabiliyor dene dediler bana ama emin de olamadim bir yiyip bakacağım artık. Inşallah sizinki alerji değildir:)

Ben de aynı fikirdeydim ama ufak çaplı bir araştırma yaptım ohoo onlara özel kurabiye kek tarifleri bile var canım Burdan paylaşırız bir sürü ek gıda çıkarırız kuzucuklara ilerleyen zamanlarda da
Ayy öyle mii o zaman gelsin sağlıcakla da o zaman bilgi alisverisinde bulunuruuzz

Canım çok geçmiş olsun iyi tarafından bak ya hiç farkedilmese ve iyice büyüseydi daha kötü olurdu, acı da son bulur inşallah dışın gibi olmaz hem belki tamamen iyileşir

Kızımın yüzünde küçük fısırtılar vardı dün bugün de böyle uyandık. Vücudunda yok. Sadece yüzünde. Akşam doktoruna gideceğiz de, endişelendim böyle bişey yaşayan oldu mu?
Canım alerji gibi duruyor benim alerjik kuzum da ilk öyle olmuştu sonra yananklardaki kızarıklık yaraya döndü ilerlemeden domtora bir göster istersen

Aa çok iyiymiş bir bakayım canım ilk defa duydu kitabı, acıkınca yer ve bu cocuk ac kitaplarını görüyorum her yerde başka kitapların olması da sevindirici çeşit olur hem bebislere de

Kızlar bugün tahıl bazlı pirinçli ek gıdayı denettirdik kuzuma. Şapşik şapşik emdi kaşığı

Şimdilik denedik ama inşallah yiyeceği zaman da tadını beğenip yer güzel güzel
Yaa videoya aldın dimiii:)) o ilk farklı tatla tanışma halleri acayip bir şey ya o kadar tatlı ki bebegimin sırf o halini görmek icin bile sabırsızlıkla bekliyorum o zamanları:)
Istahla hapur hupur yesin hem dee

Cok gecmis olsun cok zor gercekten ama rabbim kolayligini verir insallahhh bence de yogurdu bir dene bende denemeyi dusunuyorum eger alerji yaparsa vermeyiz olsun rabbim beterinden korusun bizde sebze corbalari veririz

Yaa videoya aldın dimiii:)) o ilk farklı tatla tanışma halleri acayip bir şey ya o kadar tatlı ki bebegimin sırf o halini görmek icin bile sabırsızlıkla bekliyorum o zamanları:)
Istahla hapur hupur yesin hem dee
İlk iki ayında formül süt içmişti ama bu ilk ek gıda olunca çektim videoya. Bir de kaşığı yakalamaya çalışıyor filan çok komikti

Sadece tattıracaktık aslında ama birazcık da olsa yedi. Biz de verdik yemek isteyince. Tükürdükten sonra devamını vermedik. Çok farklı bir duyguydu gerçekten

Fotoğrafını ekliyorum

Ay masallahhh rabbim nazarlardan korusun

Ayy tam boncuk maşallah. Rabbim esirgesin.

Kızlar kizim gece uykusuna başlamakta çok diretiyor uzun uzun oynuyoruz iyice uykusu geliyor yatağına koyduktan sonra sürekli ağlayarak uyanıyor yeniden uyutuyoruz 2 ye kadar böyle devam ediyor bir sıkıntısı mi var anlamadım gün içinde daha iyi uyuyup uyanıyor mutlu ama gece çok zor geciyo

Maaşallah subhanallah güzelliğe yaa

Maşallah boncuk gibi gözlere. Yarasın maması kilo alsın inşallah sağlıkla :*

Sizin de diş geliyor büyük ihtimalle bizim bebiş te huzursuz ağlayarak uyuyor aglayarak geri uyanıyor. Ayrıca ishal gibi diski rengi de yesil ve surekli eli agzinda
Aynen canım ya uyurken artık emmek istemiyor beni emzikle uyuyo hatta göğsümü ısırmaya.çalışıyo sanırım, bmde yanlış tutturdum falan sandım ama öylede değil. Emerken parmak sokmaya çalışıyo ağzına :) İnşallah diştir hastalık vs olmasında . Hatta bu saattede kaka yaptı gözleri kapalı ama uykuya dalamıyo. Hepsinin dişleri hemencecik çıksın ya
Oyyy maşallah ya nasıl güzel bi boncuk kız bu tadımınız hayırlı olsun canım :))

Canım iki gündür bizim bütün uykularımız öyle valla uykusu gelmesin diye dua ediyorum ben uyuyor ne uyumak istiyor ne de başka bişe yapmak istiyor sürekli kucakta bozuk keman sesi eşliğinde tüm evi geziyorız sürekli Geçici bir durum atak diye düşünmek istiyorum doğduğundan beri ilk defa bu kadar zorladı , ayakta duracak halim kalmıyor yemek yiyemiyorum

Canım maşallah ♠♥ Afiyet bal şeker şifa olsun kuzucuğa ben de yavaştan tattırayım istiyorum Emin'im o da yer şu an çok heyecanlı biz yerken öyle bir bakıyor ki yemeye utanıyorum Hazır gibi artık

Çok teşekkür ederiz teyzeleri

Maaşallah subhanallah güzelliğe yaa
Maşallah boncuk gibi gözlere. Yarasın maması kilo alsın inşallah sağlıkla :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…