2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun canım kolay bir şekilde atlatırsın inşallah

En azından kurtulacağım, diye düşün. Bir süre sonra rahatlayacaksın ne güzel. Dikişlerine dikkat et yeni doğum yapmış gibi. Benim ilk doğumda uçtan bir yer kaynamıştı. Hiç uyuşturmadan kaynayan yeri kesti. Doğum neydi ki o acının yanında. İnşallah çabuk iyileşir ağrılarından kurtulursun.

Ayy maşallah çok sevindim canım.

Kızımın yüzünde küçük fısırtılar vardı dün bugün de böyle uyandık. Vücudunda yok. Sadece yüzünde. Akşam doktoruna gideceğiz de, endişelendim böyle bişey yaşayan oldu mu?
Evet benim kızımın yüzünde çok oldu özellikle yanaklarından başlayan kulak yanından başlayıp yayılıyor doktorum locoderm diye bir krem verdi kortizonlu bir günde kurutuyor çok kullanmak istemiyorum ama kaşınıyor sanırım kaşıyor o yüzden kullanıyorım ... atopik dermatit maalesef... bundan dolayı ve vücudundaki egzama seboroid dermatit diyorlar ona da süt alerjisinden şüpheleniyor Kestim süt ürünlerini artık pek çıkmıyor ama tamamen kesildi de diyemem

Kızlar size bir sey dznismak istiyorum benim kizim cogunlukla nama iciyor arada anne sutu aliyordu cok emmeyince sutum cok azaldi simdi hic emmek istemiyor ama ben sutumun bitmesini istemiyorum acrba sut sagma makinasi alsam tekrardan sutum artarmi

Evet ama 2-3 saatte bir her memeyi 5-10 dk sağ ilk başta pek çıkmaz üzülme

Tek tek alıntılayamadım herkese teşekkür ederim
Demek sende de oldu. İlk seni duydum az yaşanıyor galiba.
Benimki mercimeği geçmiş nohut olmuş
Keşke kendiliğinden geçseydi ama giderek büyüyor alınacak dedi doktor yarın konuşacağım bakalım

Bende o donem cok gittim doktora mudahale etmediler kendiliginden iyilesir dediler. Hatta bi doktor ben daha hic yeniden dikildigine rastlamadım dedi 55-60 yasinda falandı adam.Belki de icerdeki dikisleri duzgun yapmadiklari icin meme yaptı. Hala bile gerginlik hissediyorum bacağımı fazla açtığımda falan. Ama şükür geçti inşallah seninki de cabuk iyileşir.

Oh çok iyi olmuş biraz kendine gelirsin canım :)
Yusuf paşa 3 gündür çok huysuz sürekli ağlak. Dünden beridir de ishal gibi, gece kaka yapmayan çocuk gece 3 kere kaka yaptı. Bu saate kadar 5. Kakası ve az az kusuyo. Takip ediyorum bakalım nekadr devam edecek duruma göre yarın doktora götürmeyi düşünüyorum
Canım çok geçmiş olsun inşallah acısız ağrısız geçirirsin bu süreci.
Kuzunun mama ve biberona alışmasına çok çok çok sevindim. Artık doktor amcalarının ve teyzelerinin istediği kadr kilo alsın da rahat bıraksınlar senide :)

Sizin de diş geliyor büyük ihtimalle bizim bebiş te huzursuz ağlayarak uyuyor aglayarak geri uyanıyor. Ayrıca ishal gibi diski rengi de yesil ve surekli eli agzinda

Bugün yüklediğim fotoğraf üzerine kızımın yüzünü göstermeye doktoruna gittik 2 gün önce ateş ve ishal durumu olmuştu onunla bağlantılı olduğunu, ince ve bol giydirmemi, evin sein tutmamı, günde en az 2 gün duş yaptırmamı söyledi.

Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir hastalık değildir

Geçmiş olsun canım, sıcaktan filan mı döküntü olmuş yani cildinde?

Çok geçmiş olsun canım bende bundan korkuyorum benim de canım hala acıyor eşimle kardeş gibi yaşıyoruz ve doktora gitmeye korkuyorum :/

Geçmiş olsun canım siz nerde hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz.

İhmal etme git canım
Bi sorun varsa da bi an önce çözersin

Cesaretimi topladığım ilk fırsatta gitcem bakalım. Tekrar çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…