- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 34
Evet canım yanaklardan egzama ile başladı sonra tüm vücuda yayıldı kızarıklık egzama... kızarıklık geçiyor ama 1 saat içinde kuru kuru kalıyor kakada mukus var kan yok bazen kusma da oluyor nadir ama
Ben de ilk reglimi 8 martta oldum bebeğim 3 ay 25 günlükken. Ama normal olduğum gibi değildi. Günlük ped yeterli oldu,çok azdı, 3 gün kadar sürdü,normalde 7 gün sürer benim reglim ve bayağı yoğun olur. Yavaş yavaş düzene girer sanirim. Ben daha beklemiyodum aslında, ilk doğumumda ,kızım 5 aylıkken olmuştum.Kizlar aranizda adet olmayaniniz var mi? Ben hala olmadim da bebegim dort aylik oldu
Ben de ilk reglimi 8 martta oldum bebeğim 3 ay 25 günlükken. Ama normal olduğum gibi değildi. Günlük ped yeterli oldu,çok azdı, 3 gün kadar sürdü,normalde 7 gün sürer benim reglim ve bayağı yoğun olur. Yavaş yavaş düzene girer sanirim. Ben daha beklemiyodum aslında, ilk doğumumda ,kızım 5 aylıkken olmuştum.Kizlar aranizda adet olmayaniniz var mi? Ben hala olmadim da bebegim dort aylik oldu
Ben de ilk reglimi 8 martta oldum bebeğim 3 ay 25 günlükken. Ama normal olduğum gibi değildi. Günlük ped yeterli oldu,çok azdı, 3 gün kadar sürdü,normalde 7 gün sürer benim reglim ve bayağı yoğun olur. Yavaş yavaş düzene girer sanirim. Ben daha beklemiyodum aslında, ilk doğumumda ,kızım 5 aylıkken olmuştum.
Ben olmadım CNm 2-3 gün önce oluyorum sandım ama lekelenme tarzı bişi oldu bı daha da gerisi gelmedi
Uni baby yeni doğan kullanıyorum. Çok memnunum.Kızlar ıslak mendil ne kullanıyosunuz?
Bizim 7. Ayda dozları yapmaya başlayacakmış doktor.Kızlar bebekleriniz menenjit aşısını ne zaman oldu yada olacak? 3.ay mı 4.ay mı?
Aynen canım ya böyle kötü oldu gerçektenCanım sitenin bu yeni hali takip etmeyi zorlaştırıyor. Ben yeni mesaj gelmedi sanıyorum bakıyorum kaç sayfa mesaj var
İyiyiz şükür canım. 2 gündür iyi atağa girdik gece gündüz baya zorluyo paşa. Ya kocaman oldular gerçekten zaman hiç bi zaman bu kadar çabuk akmamıştıBenim yazacak bir şeyim olmadı canım, sessizce takipteyim.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? 9 gün sonra 4 aylık oluyor bizimkiler
Evet ya.. İki gün önce doğdular sankiAynen canım ya böyle kötü oldu gerçekten
İyiyiz şükür canım. 2 gündür iyi atağa girdik gece gündüz baya zorluyo paşa. Ya kocaman oldular gerçekten zaman hiç bi zaman bu kadar çabuk akmamıştı
Bize de 7. Ay demişti doktorumuzBizim 7. Ayda dozları yapmaya başlayacakmış doktor.
Kizlar aranizda adet olmayaniniz var mi? Ben hala olmadim da bebegim dort aylik oldu
3 aylikken bexaconun ilk dozu yapildi. 5. Ayda 2.doz 13. Ayda 3. Doz yapilacak. Menectra 9 ve 11. Ayda 2 doz yapilacak.Kızlar bebekleriniz menenjit aşısını ne zaman oldu yada olacak? 3.ay mı 4.ay mı?
Ben de daha olmadım. İlk oğlumda da 5-6 aylıkken olmuştum onun için içim rahat. Fakat artık bekliyorum geçenlerde adet sancısı gibi ağrı oldu başlayacak sandım hala gelen giden yok :)Kizlar aranizda adet olmayaniniz var mi? Ben hala olmadim da bebegim dort aylik oldu
Islak mendil kullanmıyorum doğduğundan beri. Kaynamış soğumuş su ve pamukla temizliyorum. Ek gıdaya başlayıp pamuk temizleyemez hale gelene kadar da devam ederim.sonrası için de unibaby yenidoğan ve sleepy yenidoğan var elimde. Bir de unibaby nin sensitive olanından bir koli aldım ebebek indiriminden.o da Yenidoğanla aynı içeriğe sahip Petek dokulu ve kutusu kapaklı kullanımı daha kolay olur bence.Kızlar ıslak mendil ne kullanıyosunuz?
Rotayla aynı zamanda mı oldu? Bi de nimenriz yaptırınca sonra bexaco da mı yaptırmak gerek yenisi o yaIlk cocugumda 9. Ayda oldum. Bunda daha olmadim.
3 aylikken bexaconun ilk dozu yapildi. 5. Ayda 2.doz 13. Ayda 3. Doz yapilacak. Menectra 9 ve 11. Ayda 2 doz yapilacak.
Maşallah canım kolayca atlatmışsınız. Biz daha olmadık Salı günü aşı. Ama uyuması bence güzel ya ben çok mutlu olurdum şahsen uyusaDun kizima 4. Ay asilari yapildi. Ates olmadi ancak dunden beri cok uyuyor. Uyandiginda keyifli oluyor. Boyle bi durum yasayan varmi. Onun disinda 6800 gr 63 cm olmus bu ay 700 gr almis
Unibaby sensitive den ben memjun kalmamıştım dokusu yenidoğana göre sert birazBen de daha olmadım. İlk oğlumda da 5-6 aylıkken olmuştum onun için içim rahat. Fakat artık bekliyorum geçenlerde adet sancısı gibi ağrı oldu başlayacak sandım hala gelen giden yok :)
Islak mendil kullanmıyorum doğduğundan beri. Kaynamış soğumuş su ve pamukla temizliyorum. Ek gıdaya başlayıp pamuk temizleyemez hale gelene kadar da devam ederim.sonrası için de unibaby yenidoğan ve sleepy yenidoğan var elimde. Bir de unibaby nin sensitive olanından bir koli aldım ebebek indiriminden.o da Yenidoğanla aynı içeriğe sahip Petek dokulu ve kutusu kapaklı kullanımı daha kolay olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?