- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Testle ilgili sana tamamen katılıyorum canim. Ama içim hiç rahat değil. Tek olmayan belirti kilo alımında sıkıntı yaşamamış olmamız. 900 gr almış son kontrolde. Oncekilerd3 hep 1 er kiloydu. Oturup kilo kaybını mi bekliycem yoksa hergun beliren kizarikliklari mi diyorum? Bir yandan takintili anne olmak da ist3miyotum. Egzama bile demedi bize. Hassas bebek dedi o kadar.kaldi ki tahmin edersin zaten aşırı hassas hareket ediyoruz. Daha ne yapayım şaştım? Su dün gece bir tik sıcaktı evet, dikkat ederim bundan sonra.Alerji testi de herzaman doğru yanıt vermeyebiliyomuş küçük oldukları için negatif çıkabiliyomuş.Banyodan sonra benimkide çok kötü oluyodu mustela sürüyodum banyo suyunun sıcaklığını hafif düşürdüm artık daha az kızarıklık oluyo üşütmeden bide öyle dene istersen çünkü sıcak egzamayı arttırıyo
Benim yazacak bir şeyim olmadı canım, sessizce takipteyim.
İzmirde başkent üniversitesi hastanesinde bebeğinize allerji testi yaptırabilirsiniz.bi ara benim doktorum oğlumda allerjisem şüphelenmişti oraya yönlendirmişti ama gerek kalmadığı için gitmedim ben.Sanirim siz de izmirde yasiyorsunuz nasil randevu aldiniz biz hic bir yerden alamadik hepsi doluymus
Ya 182 yi aradik izmirin butun hastanelerin de alerji bolumune randevu veremiyoruz hepsi dolu dediİzmirde başkent üniversitesi hastanesinde bebeğinize allerji testi yaptırabilirsiniz.bi ara benim doktorum oğlumda allerjisem şüphelenmişti oraya yönlendirmişti ama gerek kalmadığı için gitmedim ben.
Bence o devlettekilerdir.bu özel ama SGK anlaşmalı hastane hatta bugün arıyorsun yarına randevu veriyorlar.istersen direk başkent üniversitesi hastanesini arayıp bilgi alabilirsin test 300 tl gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsamYa 182 yi aradik izmirin butun hastanelerin de alerji bolumune randevu veremiyoruz hepsi dolu dedi
Sanirim siz de izmirde yasiyorsunuz nasil randevu aldiniz biz hic bir yerden alamadik hepsi doluymus
Mustela en hassas ciltleri kullanıyoruz biz canim. Iyice killandim sen boyle soyleyince. Az once actim altini yoktu hicbirsey. En iyisi test yaptırmak olacak sanırım
Merhaba kızlar ben memlekete gelmiştim burda çok iyi bir doktora çıktım iki haftadan az süren kızarıklıklarda başka belirti yoksa alerji testi yapmıyoruz dedi yüzündeki kızarıklıklar için atopik dermatit , vücudundaki egzama tarzı kuruluklar İçin seboreik dermatit dedi sürtünmeden fln olurmuş kilosu da 6700 gayet iyi dedi yüzdeki kızarıklık başta çıkınca Konak oluyormus konakların sebebi aynıymış.. o bir anda gelip giden kızarıklıklar ise ütiker kurdeşan onlar bir iki saat içerisinden tamamen kaybolur yediklerine dikkat et emzirmeden 4-5 saat önce ne yedin yaz dedi... mukuslu kaka olabilir dedi onu belirtiden bile saymıyorlar ... çişi koyu renkli ya da yaparken ağlıyor mu diye sordu hayır dedim bir sorun yok dedi... ben yine de her ihtimale karşı süt ürünleri tüketmemeye devam edeceğimTestle ilgili sana tamamen katılıyorum canim. Ama içim hiç rahat değil. Tek olmayan belirti kilo alımında sıkıntı yaşamamış olmamız. 900 gr almış son kontrolde. Oncekilerd3 hep 1 er kiloydu. Oturup kilo kaybını mi bekliycem yoksa hergun beliren kizarikliklari mi diyorum? Bir yandan takintili anne olmak da ist3miyotum. Egzama bile demedi bize. Hassas bebek dedi o kadar.kaldi ki tahmin edersin zaten aşırı hassas hareket ediyoruz. Daha ne yapayım şaştım? Su dün gece bir tik sıcaktı evet, dikkat ederim bundan sonra.
Cok tesekkur ederim esime soyluyeyimBence o devlettekilerdir.bu özel ama SGK anlaşmalı hastane hatta bugün arıyorsun yarına randevu veriyorlar.istersen direk başkent üniversitesi hastanesini arayıp bilgi alabilirsin test 300 tl gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam
Cok sevindim canim yani alerji degil sizdeki umarim bizimde alerji degildir ama yuzundeki egzema gecmiyor bakalim bir gidebilsek doktora iyi olurMerhaba kızlar ben memlekete gelmiştim burda çok iyi bir doktora çıktım iki haftadan az süren kızarıklıklarda başka belirti yoksa alerji testi yapmıyoruz dedi yüzündeki kızarıklıklar için atopik dermatit , vücudundaki egzama tarzı kuruluklar İçin seboreik dermatit dedi sürtünmeden fln olurmuş kilosu da 6700 gayet iyi dedi yüzdeki kızarıklık başta çıkınca Konak oluyormus konakların sebebi aynıymış.. o bir anda gelip giden kızarıklıklar ise ütiker kurdeşan onlar bir iki saat içerisinden tamamen kaybolur yediklerine dikkat et emzirmeden 4-5 saat önce ne yedin yaz dedi... mukuslu kaka olabilir dedi onu belirtiden bile saymıyorlar ... çişi koyu renkli ya da yaparken ağlıyor mu diye sordu hayır dedim bir sorun yok dedi... ben yine de her ihtimale karşı süt ürünleri tüketmemeye devam edeceğim
Belirtilerimiz aynıydı valla çok rahatladım ben bugün umarım siz de güzel haberler alırsınızCok sevindim canim yani alerji degil sizdeki umarim bizimde alerji degildir ama yuzundeki egzema gecmiyor bakalim bir gidebilsek doktora iyi olur
Insallahhh canim bizim de degildir evet belirtilerimiz ayniydi ama bir turlu randevu alamiyiruz gidersem tabiki paylasirimBelirtilerimiz aynıydı valla çok rahatladım ben bugün umarım siz de güzel haberler alırsınızDoktor ne derse burda da paylaşabilir misiniz bilmek isterim
Öksürük varsa doktora gidin bence canım. Ciğerlere inmesin Allah korusunİyi akşamlar kızlar hava değişimi
Çarptı heralde beni tabi bebeğimi de öksürüyor, hapşırıyor , gözleri ve burnu akmaya başladı bol bol emzirmek ve serum fizyolojik kullanmaktan başka önerisi olan var mı ? 3 ay 17 günlük bebeğim bu arada
Dikkat ediyorum canım ona, öksürük geçti gibi takipteyim burnu tıkanıyor gözleri akıyorÖksürük varsa doktora gidin bence canım. Ciğerlere inmesin Allah korusun
Malesef ben bilmiyorum canım, çok geçmiş olsun...Dikkat ediyorum canım ona, öksürük geçti gibi takipteyim burnu tıkanıyor gözleri akıyorbaş ucuna soğan kesip koydum bol bol emdi uyudu ... sanki ayakların altına limon sürmek gibi bişe hatırlıyorum kaç aylıktan başlıyordu o biliyor musunuz ?
Canım tulumun kalıbını nerden indirdin bana link atabilirmisin
Ben olmadım CNm 2-3 gün önce oluyorum sandım ama lekelenme tarzı bişi oldu bı daha da gerisi gelmediKizlar aranizda adet olmayaniniz var mi? Ben hala olmadim da bebegim dort aylik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?