2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

teşekkür ederin fikirler için. alerjiden şüphelenildiğinde onun doktoruna da gittik. kaka tahlili yapıldı. alerjiyi düşündürecek bir şey bulamadılar. bi kusma var işte. kilo da kilo diye tutturdular ama çocuk zayıf da değil aslında. boyu kilosu orantılı. neyse bakalım mamaya akşam başlıycaz

Bizde gecen hafta farkli bi doktora gitmistik.oda cok zayif bu cocuk demisti.alerjik mamalardan baslayin demisti.550 gr cikti.bu hafta kendi doktorumuza gitmistik 650 gr almis.kendi doktorumuz suan icin kilosu yeterli,kilo alimi iyi dedi.ama mamaya basla vs demedi.5,5 aylik 6 kilo 250 gr.senin kac aylik kac kilo

Merhaba canim bnde snnle ayni seyleri dusunuorum 4.ayda kan ilaci veriorlar baslama sakinda burdaki arkadaslarada diyorum asla baslamayin test yapilmadan neye dayanarak veriyorlar bu ilaclari anlamiorm bnde saglik ocaginim verdigi d vitaminini 1 hafta ya kullandim ya kullanmadim kizimda karin agrisi ve gaz yapti hemen doktorumuza soyledim degistirelim dedi ve baska aldik cok sukur hoc bir problemimiz kalmadi bu ayda kan ilaci verecekler biliorum ama asla almayacagim ve kullanmayacagim once tahlil yapilmasi gerekio sonra baslanmasi lazm

4 aylık olacak 3 gün sonra
doğum kilosu 3250
güncel kilosu 5180

Kızlar süt alerjisi var mı diye katı bi diyete girdim ancak ekmek konusunda tereddütlüyüm. Siz napıyosunuz ekmeği kendiniz mi yapıyosunuz. Bir de kaç gün yaptınız bana doktor 10 gün yap bakalım dedi

Kızlar süt alerjisi var mı diye katı bi diyete girdim ancak ekmek konusunda tereddütlüyüm. Siz napıyosunuz ekmeği kendiniz mi yapıyosunuz. Bir de kaç gün yaptınız bana doktor 10 gün yap bakalım dedi
Ben de diyet yapali 10 gun oldu ama ekmek yiyiyorum onu da yemezsem ne yyicem gerci daha doktora gitmedik ben mamada veriyorum eger alerji varsa mamayi da degistirmem lazim

Ben de diyet yapali 10 gun oldu ama ekmek yiyiyorum onu da yemezsem ne yyicem gerci daha doktora gitmedik ben mamada veriyorum eger alerji varsa mamayi da degistirmem lazim
Valla canım ne bileyim bazıları süt koyuyor mayalarken, ama sanmıyorum fırınların ekstra masrafa girip sütle yapacağını da yine de içim rahat etmedi. Her şeyi kestik biz bakalım ne olacak. Mama da veriyordum verme dedi. Eser miktarda bile olsa yeme o şeyi dedi. Bi de yumurta 2 günde 1.evet mama da değişmeli

Sutle yaptiklarini sanmiyorum cok masrafli olur diye dusuniyorum ben de yumurta yiyiyorum ya bir turlu randevu alamadik ki alerji doktoruna sizin ne gibi brlirtiler var bozde atopik dermatit var birde arada yesil kaka yapiyor baskada bir belirti yok insallahhh alerji degildir ana eger alerji degilse egzamasi neden gecmiyor anlamadim

Bizim ki hala yapmadı canım bugün 5. Gün oldu huysuzlugu yok diye doktora gitmiyorum şimdilik sizinki nasıl oldu. Ben zeytin yağı dekanlar iciriyorum ama yok yapmıyor
Canım bizimki bu gün yaptı normale göre daha koyuydu uzun masaj sonrası yaptı müdahele etmedik insallah tekrar düzene girer bizdede huzursuzluk yoktu ama yaptıktan sonra rahatlayıp 3 saat uyudu

Benimkinin bir dizinde egzama başladı. Kanlı kaka geldi ara ara. Çizgi ve noktalar şeklinde. Birde benim ailemde alerji öyküsü var. Genetikte olabilir dedi dr. Bu diyetten sonra bakacağız yolumuza dedi. Kaka tahlili yapıldı, gizli kan çıkmadı. Bu güzel dedi. En son 27şubatta geldi kanlı kaka bidaha gelmedi. Rota aşısından da şüpheleniyor. Mustela nın kremini verdi onu kullanıyorum

Anladim canim cok gecmis olsun bakalim bizim de alerjimi kanli kaka hic yapmadi ama dedigim gibi egzemamiz var allahim hepimizin yavrularina saglik versin

Canım bizimki bu gün yaptı normale göre daha koyuydu uzun masaj sonrası yaptı müdahele etmedik insallah tekrar düzene girer bizdede huzursuzluk yoktu ama yaptıktan sonra rahatlayıp 3 saat uyudu
Bizimkide yaptı şükür rengi dahasariydi geçmiş olsun umarım bidaha olmaz

Kızlar bugün 4. Ay aşılarımızı yaptırdık kizim 600 gr almış bu ay hemşiremiz gayet iyi dedi bana az gelsede.. her ay 1 kg aliyordu boyu 67cm olmus kafa çevresi 40.5 cm herşey yolunda çok şükür kan ilacı başlamak içinde tahlilleri yaptırdıktan sonra dr. Gerek görürse dedi kakakada hafif mukus da üşüyünce olur dedi

Maşallah canım. Kilo alımı bu aylarda düşüşe geçiyor güzel kilo almış.

İyi akşamlar kızlar geçen hafta pazar süt ürünleri ve yumurta diyetine başlamıştım bir kaç gün öncesine kadar herşey normale dönmüş gibiydi kakadaki mukus bile gitmişti ... dün akşam şehriyeli pilav Yemiş bulundum 4-5 kaşık kadar bu akşam bebeğimin yüzünde yine pütürlü kırmızılıktan çıktı ... yumurtadan şüphelenmeli miyim ? Süt ürünleri ve yumurta ikisi ayni anda olabilir mi ?

Benim kızimda bu ay 500 Gr aldı CNm ve aynı şekilde 2 saatte bir 5 dk falan emiyor dediğin gibi ön süt kilo aldırmıyor mu o zaman acaba?

Benim kızimda bu ay 500 Gr aldı CNm ve aynı şekilde 2 saatte bir 5 dk falan emiyor dediğin gibi ön süt kilo aldırmıyor mu o zaman acaba?
Merhaba canım
Onu düşündüm de ben en başından beri kızım öyle almasa başından beri almaZdı diye düşünüyorum ... hala aynı en fazla 5 dakika emiyor fazlası kesinlikle Yok ... ben alerjiden dolayı olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…