- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 33
Benimkide öyleydi koltuk altındanda bi ölç sadece kafaysa benimkine diş dedi doktorKızlar iki gündür çok huzursuz bebeğim akşam 8den 10 a kadar fln uykusu var uyuyamıyor mızmız emmiyor bişe dikkatimi çekti kafası çok sıcak ateşi Yook ama diş olabilir mi 3 ay 10 günlük
Kimi bebek hazırlıklara erken başlıyomuş benimki 3ay 5 günlük aynı şikayetlerimiz vardı doktor diş dediBenim bebeğimin de kafası 1 haftadır sıcak. 3 ay 22 günlük benim kızım da. Diş için erken diye düşünüyorum. Haftaya doktor randevumuz var soracağım.
Hangi marka kangurun cnmMerhaba ben de yeni geçtim slingten kanguruya bebeğim şu an 7.5 kg ama kullandığım kanguru 3.5 kgdan itibaren kullanılıyor aslında. Evde sling devam ediyorum ama artık kangurumuzu takıp bu güzel havalarda yürüyüş yapabiliyoruz çok konforlu oldu açıkçası hem benim için hem de kızım için
Ben de aynı sorundan muzdaribim, sadece geceleri uykusundan emince kusmuyor, 4 aylık oldu 600g almış , Dr normal dedi,bebek reflüsündendir keyfi de yerin de kilo da almış sıkıntı yok dediKusmaya çözüm bulan var mi arkadaşlar benim bebek çok kusuyor bu ay ki kontrolünde çok az kg almış dedi doktor 400 gr almış moralim bozuldu
Aynen bizde aynı durumdayız çiş yapiyo gaz çıkarıyo kaka yokKızlar merhaba bebeğim bugüne kadar gayet düzenli kaka yapıyordu ama 4gundur yapmıyor gaz çıkarıyor çiş yapıyor ama kaka yapmıyor doktora gitmedim aynı durumu yaşayan var mi
Kangurunun türüne göre değişiyor ama dizden dize destekliyorsa şu an geçebilirsin rahatlıkla. Şu an bebeğin Kaç kg?melekistiyorum pruine benim kanguru Yenidoğandan itibaren kullanmak için aparat var ama onunla rahat edemedi kızım o yüzden hala sling kullanıyoruzda, Yenidoğan aparatsız kullanmaya başlayabilir miyim diye merak ettim..
Boba x Canım benimkisiHangi marka kangurun cnm
Tam 6kg..bir deniyeyim evde bakalım, rahat edecek miKangurunun türüne göre değişiyor ama dizden dize destekliyorsa şu an geçebilirsin rahatlıkla. Şu an bebeğin Kaç kg?
Benimki de cok kusuyor her beslenmede muhakkak kusuyor eger yedigi gibi uyuduysa uyandiginda kusuyorKusmaya çözüm bulan var mi arkadaşlar benim bebek çok kusuyor bu ay ki kontrolünde çok az kg almış dedi doktor 400 gr almış moralim bozuldu
Kangurunun ne olduğunu yazarsan ben özelliklerine de bakayım Canım istersenTam 6kg..bir deniyeyim evde bakalım, rahat edecek mi
İlkay baby kanguru. Ben baktım siteye ama 3 aydir sadece, eğer 7 kg sınırı varsa daha 2 ay beklememiz lazım daKangurunun ne olduğunu yazarsan ben özelliklerine de bakayım Canım istersen
Peki doktora gittiniz mi siz canım kaç gün kakasını yapamadiAynen bizde aynı durumdayız çiş yapiyo gaz çıkarıyo kaka yok
Hayır henüz gitmedik bugün 3. Gun hergun düzenli yapardı masaj yapıyorum uzun uzun ama tık yokPeki doktora gittiniz mi siz canım kaç gün kakasını yapamadi
Yine kontrol et canım bir kaç gün daha. Kilo almazsa başlarsın. Bazen süt çok olsa da kilo aldırmıyor ama illa ki yarıyor. Başlarsan canım memeni iyice emzirmeden verme nacizane öneride bulunayım.İyi geceler herkese kızlar doktora gittik bu akşam çok ağladı ağlarken tartıya koydu heryeri oynuyordu 100 gram almış 10 günde mamaya başlayalım dedi sağlık ocağı ölçümleri de normal çıkıyor ben sütüm yetiyor diye düşünüyorum bir akşam sorun yaşadım onun dışında sorun yaşamadım kendimden şüphe ettiriyor bebeğim doymasa aç olsa ağlamaz mı ben anlamaz mıyım ya ?
Kusmaya çözüm bulan var mi arkadaşlar benim bebek çok kusuyor bu ay ki kontrolünde çok az kg almış dedi doktor 400 gr almış moralim bozuldu
Kızlar benimkide aynı çözüm bulabilen yazsın nolurBenimki de cok kusuyor her beslenmede muhakkak kusuyor eger yedigi gibi uyuduysa uyandiginda kusuyor
selam canım kanguruna göre değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?