2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçiyor canım benim 2 hafta sürdü geçti.

evt canım teşekkür ederim benden daha doğru ifade etmişsin benim durumu :)

doktor kızacak ya korkuyorum cuma gideceğiz.
eczaneye sordum bebelac ın varmış reflü maması ama aptamile tadı çok yakınmış
onu içmediyse bebelac da içmez dedi
bir de daha organik bi ürün varmış. ever... gibi bişeydi.
onu genelde sevmiyorlar ama çoğu aptamili daha tatlı olduğu için kabul ediyor dedi. alıp diğerlerini de mi deneyeyim bilmiyorum ki.
ağzına şırınga ile sıktım öğürüp kustu

saçma sapan bir durumdayım
sütümün fazlasını sağıyorum bile, kızım da içip duruyor günde 10 kere emiyor en az, doymasa günde 6-7 bez değiştirecek kadar çiş kaka yapmaz herhalde? 1 aydır mukus azıcık, kan yok, kakası hardal sarısı
alerji belirtisi yok gibi.
gaz problemi yok, gece toplam 12 saat uyur. tahliller temiz
eee sorun ne ya??????

Canım başka doktora gittiniz mi? çünkü aç olsa ağlamaz mı, gayet mutlu neşeli diyorsun .bir de boyu kaç cm uzadı, boy uzaması ile kilo alımı birlikte değerlendirilmeli demişti bizim doktor.

Canım başka doktora gittiniz mi? çünkü aç olsa ağlamaz mı, gayet mutlu neşeli diyorsun .bir de boyu kaç cm uzadı, boy uzaması ile kilo alımı birlikte değerlendirilmeli demişti bizim doktor.
bu 5. doktor
ayrıca metabolizma bölümüne de götürdük uzman normal buldu ama o zaman 2,5 aylıktı. giderek azaldı kilo alımı. yine de kolları bacakları ince olsa da karı bölgesi ve basen kısmı etli etli
hani çiroz gibi değil
boyu 3. ayda 57 cmdi. olsa olsa 59 olmuştur daha fazla uzadığını sanmam.

4. Ay aşımızı olduk bugün 7150 gra
ve 4. aya 7 gün kaldı 270 gram almış sadece. toplam 400 ü geçmez bu ay.
Evet alt sınırlarda almış ama bence anne baba ufaksa olabilir sonuçta sen tüm önlemleri almışsın gerekli tetkikler yapılmış o yüzden çok da sıkıntı etme kendine o da çıtı pıtı bir kız olucak belli ki

Bizde dün 4.ay aşımızı olduk çok şükür ateşsiz atlattık 7150 gram 64 cm olmuşuz giderek azalıyor kilo alımımız bizde ilk 1 ikinci ay 1 3.ay biraz geç gittik hastaydı 840 4.ay 310 almışız ama 840 İn bir haftası bu 310 grama ait aslında artık kilo alımları azalıyor hareketlendikçe

Bizde dün 4.ay aşımızı olduk çok şükür ateşsiz atlattık 7150 gram 64 cm olmuşuz giderek azalıyor kilo alımımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…