Canım Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah stres yapıp daha çok tehlikeye atma dua et ve bol bol dinlenKızlar düşük tehlikem varmış. Progestan iğne vuruldum hap verdi bir de doktor yine progestan. 1 hafta da rapor yazdı. Dinleniyorum ben de geldim eve drekt yattım. Ama baktım az önce de lekelenmem yok. İnşşalah başka bişi olmaz.. bu arada geçen kontrolümde takvimle uyumluydu gelişim, bugunkü kontrolde 8+4 olmama rağmen 7+6 çıktı.. gerçi doktor 10 gne kadar normal dedi.. beslenemedim kusmalarımdan dolayı ondan mı dedim acaba:/
dikkatli ol canım, Rabbim hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar düşük tehlikem varmış. Progestan iğne vuruldum hap verdi bir de doktor yine progestan. 1 hafta da rapor yazdı. Dinleniyorum ben de geldim eve drekt yattım. Ama baktım az önce de lekelenmem yok. İnşşalah başka bişi olmaz.. bu arada geçen kontrolümde takvimle uyumluydu gelişim, bugunkü kontrolde 8+4 olmama rağmen 7+6 çıktı.. gerçi doktor 10 gne kadar normal dedi.. beslenemedim kusmalarımdan dolayı ondan mı dedim acaba:/
Ben biraz bekleyip ultrasona girdim. 6 hafta 2 günlükken kese 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duydum canım. İlkini kusmaktan acile gittiğimde öğrendim yoksa kendi doktorum 2. Gittiğim zamankiydi ilk 6 hafta 5 günlükken gidecektim yani normalinde. Siz de göremezseniz beklemek gerekecek demek ki.
. Yanı görmeyebilirim keseyi hayırlısı bakalım hayırlısı ile kucağımıza alırız insallah MeleklerimiziBiz 5buçuk haftalıkken keseyi görmüştük canım, ama kalp atışını duymamıştık, bu hafta nasibimizde ne varsa onu göreceğiz inşallah
canım yok bebek... doktor kürtaj dedi. cuma olacağım . çok uğraştı hatta cuma son kez ultrason ayrıca radyolojıye göndereceğim, bir de o baksın ama aç hgel dedi. şuan boş herşey bomboşcanım benımde hep aynı saatler agrırdı adet agrısı gıbı sabah tan 2 ye kadar
aksam 7 den 10 kadar adet baslangıcı gıbı bır agrım olurdu normal bunlar bebek gozukmezse sıkma canını bosuna 8 haftaya kadar bebek kendını gosterebılır canım
inşallah canım. Yanı görmeyebilirim keseyi hayırlısı bakalım hayırlısı ile kucağımıza alırız insallah Meleklerimizi
canim valla kabizlik sorunu hamilrlikten once vardi simdi yok hcbseyde yapmadim yap sabahlari ac karna 3 4 tane gun gun kurusu kayisi ye bide ustune ilik su ic cok guzel cikariyor tuvalete kabizim diyede ikinma sakin bakbence almalısın bana annem hedıye almıs acıkcası bende daha hamılelıkle ılgılı pek bısey almadım hamılelık pantolonu sımdı buyukte olsa acıkcası gıyıyorum bana cok rahat gelıyor
kabız lıık sorunun varsa nasıl basa cıkıyosun ben cıldırmak uzareyım bu konuda
üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş demekki, rabbim tekrarını nasip etsin inşallah. ne denir ki bu durumda bilemedimcanım yok bebek... doktor kürtaj dedi. cuma olacağım . çok uğraştı hatta cuma son kez ultrason ayrıca radyolojıye göndereceğim, bir de o baksın ama aç hgel dedi. şuan boş herşey bomboş
canim 1 muz ye hergun bebegi cok guzel buyutuyor bende 2 gundur yiyemiyorum bulanti kusmadan dolayi dma yemege calisiyorumKızlar düşük tehlikem varmış. Progestan iğne vuruldum hap verdi bir de doktor yine progestan. 1 hafta da rapor yazdı. Dinleniyorum ben de geldim eve drekt yattım. Ama baktım az önce de lekelenmem yok. İnşşalah başka bişi olmaz.. bu arada geçen kontrolümde takvimle uyumluydu gelişim, bugunkü kontrolde 8+4 olmama rağmen 7+6 çıktı.. gerçi doktor 10 gne kadar normal dedi.. beslenemedim kusmalarımdan dolayı ondan mı dedim acaba:/
Bana bilgilendirici bisey demedi doktor umarım benim bebegimde yakalar zamanınıAynen canım
Aynen canım benimde geç döllenme olmuş ve hep iki hafta geride çıkıyordu. Doktor merak etme yakalar dedi. Ve bu hafta tam haftasında çıktı
ben karnımın kocaman olcagı gunlerı dort gozle beklıyomm valla ne yalan solımBenim de göbeğim çıktı 3 4 aylık gibi. Artık sağlayamıyorum kimseden
üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş demekki, rabbim tekrarını nasip etsin inşallah. ne denir ki bu durumda bilemedim
kese kac mm canım kese 25 mm se bebek gozukmezse tamam doktor haklı canım kese kac mlm dedı sanacanım yok bebek... doktor kürtaj dedi. cuma olacağım . çok uğraştı hatta cuma son kez ultrason ayrıca radyolojıye göndereceğim, bir de o baksın ama aç hgel dedi. şuan boş herşey bomboş
bende aynısını yapıcam zaten dusuk tehlıkem var ıkındım bıraz hemen kahve rengı leke kırmızıya donmus az catlıcamda orta yerımden aksam hemen kaysı alım valla su da ıctım corbada ama yok fayda yok sınırımden aglıcam vallacanim valla kabizlik sorunu hamilrlikten once vardi simdi yok hcbseyde yapmadim yap sabahlari ac karna 3 4 tane gun gun kurusu kayisi ye bide ustune ilik su ic cok guzel cikariyor tuvalete kabizim diyede ikinma sakin bak
bu gun kurusu kaysı koyu kaysımı canımCanım benimde hazımsızlık ve kabızlığı var doktor 3 4 adet doğal kurutulmuş (günkurusu) kayısıyı bir bardağa koyup üzerine sıcak su koy dedi sabaha kadar beklesin sabah midene ilk giren şey bu olsun dedi. Hem suyunu iç hem kayısıyı ye dedi. Birde kivi önerdi.
Sen kaç aylık hamilesin canım karnın ne zaman çıkmaya başladıben karnımın kocaman olcagı gunlerı dort gozle beklıyomm valla ne yalan solım
8 haftalık canım 2cı aya daha yenı gırdımSen kaç aylık hamilesin canım karnın ne zaman çıkmaya başladı
Benimde 6 haftalık canım ne zaman karnım büyür diyorum hep acaba :)8 haftalık canım 2cı aya daha yenı gırdım
hanilelikte oluyor canim genelde bide kayisi dene bakalum insaallah faydali olur yaa olmazsa gittiginde doktoruna sorarsin bi naoabilirim diyebende aynısını yapıcam zaten dusuk tehlıkem var ıkındım bıraz hemen kahve rengı leke kırmızıya donmus az catlıcamda orta yerımden aksam hemen kaysı alım valla su da ıctım corbada ama yok fayda yok sınırımden aglıcam valla
Lcw nin sutyenleri çok rahat oluyo normali bile hiç rahatsız etmiyo ben memnunumBenim evde önceden kullandığım sporda giyilenlerden vardı onlardan giyiyorum ve rahat ediyorum. Diğerleri cok sıkıyor. Dün de lcw hamile bölümünde gördüm kilot ve sütyen takım gibi yapmışlar ama ayrı ayrı satılıyordu o da spor ama dantel eklemişler. Şuan kullandıklarıma sığmadığım zaman da oyle bişey almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?