2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar düşük tehlikem varmış. Progestan iğne vuruldum hap verdi bir de doktor yine progestan. 1 hafta da rapor yazdı. Dinleniyorum ben de geldim eve drekt yattım. Ama baktım az önce de lekelenmem yok. İnşşalah başka bişi olmaz.. bu arada geçen kontrolümde takvimle uyumluydu gelişim, bugunkü kontrolde 8+4 olmama rağmen 7+6 çıktı.. gerçi doktor 10 gne kadar normal dedi.. beslenemedim kusmalarımdan dolayı ondan mı dedim acaba:/

Canım Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah stres yapıp daha çok tehlikeye atma dua et ve bol bol dinlen

dikkatli ol canım, Rabbim hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin inşallah

Biz 5buçuk haftalıkken keseyi görmüştük canım, ama kalp atışını duymamıştık, bu hafta nasibimizde ne varsa onu göreceğiz inşallah
. Yanı görmeyebilirim keseyi hayırlısı bakalım hayırlısı ile kucağımıza alırız insallah Meleklerimizi

canım yok bebek... doktor kürtaj dedi. cuma olacağım . çok uğraştı hatta cuma son kez ultrason ayrıca radyolojıye göndereceğim, bir de o baksın ama aç hgel dedi. şuan boş herşey bomboş

canim valla kabizlik sorunu hamilrlikten once vardi simdi yok hcbseyde yapmadim yap sabahlari ac karna 3 4 tane gun gun kurusu kayisi ye bide ustune ilik su ic cok guzel cikariyor tuvalete kabizim diyede ikinma sakin bak

canım yok bebek... doktor kürtaj dedi. cuma olacağım . çok uğraştı hatta cuma son kez ultrason ayrıca radyolojıye göndereceğim, bir de o baksın ama aç hgel dedi. şuan boş herşey bomboş
üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş demekki, rabbim tekrarını nasip etsin inşallah. ne denir ki bu durumda bilemedim

canim 1 muz ye hergun bebegi cok guzel buyutuyor bende 2 gundur yiyemiyorum bulanti kusmadan dolayi dma yemege calisiyorum

kese kac mm canım kese 25 mm se bebek gozukmezse tamam doktor haklı canım kese kac mlm dedı sana

canim valla kabizlik sorunu hamilrlikten once vardi simdi yok hcbseyde yapmadim yap sabahlari ac karna 3 4 tane gun gun kurusu kayisi ye bide ustune ilik su ic cok guzel cikariyor tuvalete kabizim diyede ikinma sakin bak
bende aynısını yapıcam zaten dusuk tehlıkem var ıkındım bıraz hemen kahve rengı leke kırmızıya donmus az catlıcamda orta yerımden aksam hemen kaysı alım valla su da ıctım corbada ama yok fayda yok sınırımden aglıcam valla

bu gun kurusu kaysı koyu kaysımı canım

hanilelikte oluyor canim genelde bide kayisi dene bakalum insaallah faydali olur yaa olmazsa gittiginde doktoruna sorarsin bi naoabilirim diye

Lcw nin sutyenleri çok rahat oluyo normali bile hiç rahatsız etmiyo ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…