2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Her gece 4 gibi başlıyor, sabah 8 civarı bitiyor. Aynı adet ağrısı. doktor olabilir, gel bakalım demişti gittiğimde, bebek henüz görülmemişti. (6+1 dim) az sonra tekrar gideceğim. çok endişeliyim.
canım benımde hep aynı saatler agrırdı adet agrısı gıbı sabah tan 2 ye kadar
aksam 7 den 10 kadar adet baslangıcı gıbı bır agrım olurdu normal bunlar bebek gozukmezse sıkma canını bosuna 8 haftaya kadar bebek kendını gosterebılır canım

ya kızlar cok sukur tam bugun 2 aya gırdık tam 8 hafta dayım Allah hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar almayı nasıp etsınde
benım gobek sıstı bıraz acaba cok mu erken sızlerden de gobek cıkan var mı acaba

Doğum sonrası Anne sütünü arttırdığını gebelik öncesi de yumurta çatlamasında yardımcı olduğunu biliyorum ama gebelikte ne faydası var ? Bilgilendirirseniz sevinirim
Canım kese suyunu arttırdığını duydum birde b12 için faydalı olduğunu bende tam bilmiyorum o yüzden sordum.

oy ne güzel canımm, bizde nasipse cumartesi günü gidicez inşallah duyulur

ayy rabbim hayırlara çıkarsın inşallahh benide bu aralar rüyasında gören gören kucağımda erkek bebiş varmış rabbim hayırlısını versin inşallahh

Ben n
Sporcu sudyeni de sıkar tatĺım hm de birde tchibo da çok rahat sutyenler var ben görmüş almıştım sana fotoğraf mı göndersem nasıl yapılır bilmiyorum ki
Ben nOrmalde de HMden giyerim ama cok acıtıyorlar.senin dediklerin gebelik icin mi?

Kızlar bende dün gittim kontrole ve çok şükür gümbür gümbür duydum bebeğimin kalbini. eşim videoya almış açıp açıp dinliyorum Ya Rabbi ne güzel bir duygu. bebeğim düne kadar hep iki hafta geriden geliyordu doktorum takılma o gelişip yakalar haftasını diyordu da inanmıyordum. Dün tam haftasında çıktı elhamdülillah bebek bu dönemde hızla büyüyüp yakalıyormuş haftasını yani kızlar korkulacak birşey yok inşallah.
Darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah herkez tadar bu güzel duyguyu.

Canım nasıl geridendi geç döllenme gibi mi benim ki 5 haftalık olması lazimken doktor 3 hafta falan dedi ya

benimde cikti gobegim pantalonlarim olmuyor artik tshirlerdende cirkin duruyor gobek biraz daha bekleyip hamilelik pant alicam ama daha erken diye dusunuyorum bdnde

Ne guzel bir duygudur. Darisi basimiza insallah. Saglikla devam etsin canim

Kızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz persembe günü görebilecekmiyim stres yapıyorum
Ben biraz bekleyip ultrasona girdim. 6 hafta 2 günlükken kese 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duydum canım. İlkini kusmaktan acile gittiğimde öğrendim yoksa kendi doktorum 2. Gittiğim zamankiydi ilk 6 hafta 5 günlükken gidecektim yani normalinde. Siz de göremezseniz beklemek gerekecek demek ki.

benimde cikti gobegim pantalonlarim olmuyor artik tshirlerdende cirkin duruyor gobek biraz daha bekleyip hamilelik pant alicam ama daha erken diye dusunuyorum bdnde
bence almalısın bana annem hedıye almıs acıkcası bende daha hamılelıkle ılgılı pek bısey almadım hamılelık pantolonu sımdı buyukte olsa acıkcası gıyıyorum bana cok rahat gelıyor
kabız lıık sorunun varsa nasıl basa cıkıyosun ben cıldırmak uzareyım bu konuda

Aynen canım
Canım nasıl geridendi geç döllenme gibi mi benim ki 5 haftalık olması lazimken doktor 3 hafta falan dedi ya
Aynen canım benimde geç döllenme olmuş ve hep iki hafta geride çıkıyordu. Doktor merak etme yakalar dedi. Ve bu hafta tam haftasında çıktı

Benim de göbeğim çıktı 3 4 aylık gibi. Artık sağlayamıyorum kimseden

Canım benimde hazımsızlık ve kabızlığı var doktor 3 4 adet doğal kurutulmuş (günkurusu) kayısıyı bir bardağa koyup üzerine sıcak su koy dedi sabaha kadar beklesin sabah midene ilk giren şey bu olsun dedi. Hem suyunu iç hem kayısıyı ye dedi. Birde kivi önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…