2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bende aynı dertten muzdaribim. Ben spor sütyenlerinden aldım birde bazı markaların normal elbise bedeni şeklinde beden ölçüsü olan modelleri var onlardan aldım çok rahat oluyor tavsiye ederim
Hangi markalar canim o,özelden mesaj atar mısın bana?Kızlar inanın bugün içime sutyen giymeden gidiyorum işe.Gömlek üstüne sweatshirt giydim nasılsa ve atletinin gogus kismi da 2 katlı nasılsa. Dayanamıyorum balenli camasir yara yapmış...
Ya bende meme falan da yoktu en fazla mandalina gibiydi, şimdi bayağı canım yanıyor.
.

selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,

ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim

Kızlar az önce kahverengi lekelenmem oldu. Yoldayım cenazeye gidiyorduk çok zor durumda kaldık. Hemen doktora gözükmem lazım mı?

Rahim genişliyor canım bebek buyudukce normal aşırı dayanışmaya ak kadar bir girin yoksa

Her gece 4 gibi başlıyor, sabah 8 civarı bitiyor. Aynı adet ağrısı. doktor olabilir, gel bakalım demişti gittiğimde, bebek henüz görülmemişti. (6+1 dim) az sonra tekrar gideceğim. çok endişeliyim.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah, istanbuldaki hastaneler hakkında bilgim yok malesef ama ben özeli tercih ettim devlet hastanesinde randevu çok zor birde ilgili doktoru bulmak gerekir özelde olsa tabi yinede doktoru araştırın internette

Her gece 4 gibi başlıyor, sabah 8 civarı bitiyor. Aynı adet ağrısı. doktor olabilir, gel bakalım demişti gittiğimde, bebek henüz görülmemişti. (6+1 dim) az sonra tekrar gideceğim. çok endişeliyim.
Benimde ara ara oluyor ama panik yapma bencede rahim genişlediği için oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…