2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya bende bana mı öyle geliyor diyorum kızlar bende heralde kilodan göbek yaptım diyorumgercekten daha bu haftalarda çıkar mı göbek ya
Benim gecen hafta daha coktu gobek. Bu hafta daha az. Hamile pantolonu aldim ben de. Kilo artmadi ama dugmeler kapanmiyor

Yok kuzum sakatat yemiyorum acı ve baharat tüketiyordum artık onu da yiyemiyorum kusmalar başladı.doktoruna sor bence sakatat konusunu.
Doktorum sakatat yeme demişti. Toxo testim ikisi de negatif çıktı çünkü. Ama bugün annemin yaptığı işkembe çorbasından yedim bi kaşık. Temiz sonuçta dışarıdan değil. Ama gittiğimde yine de soracağım evde pişen sakatat konusunda ne düşünüyor diye. Benim hiç bulantın olmadığı İçin herşeyi yiyorum veya canım istiyor.

Doktor lar malasef her zaman en kötüsünü söylüyorlar sen sikma canini
Bende aynı sitresli günler yaşattılar ama şükür düşük tehlikenin saymazsak bebeğim sağlıklı
Oh oh maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin sanadamı bebek yok dediler

Ya bende bana mı öyle geliyor diyorum kızlar bende heralde kilodan göbek yaptım diyorumgercekten daha bu haftalarda çıkar mı göbek ya
Valla benimki çıktı gören hemen anlıyo :)) kilodanda olabilir biraz
Daha 2 ayı dolmadan göbüş yapanlar olmuş. Ben kusmaktan 2 haftada 4 kilo verdim. Giremediğim giysilerime girer oldum.
Geçmiş olsun canım zencefil limon iç bulantına iyi gelir beni rahatlatıyo.Bebişin sağlıklı olsunda kilo önemli değil..

İnşallah çarşamba güzel haberlerle gel canım. Ben de çok yoruluyorum. Sürekli uyusam. Bundan sonra yeme canım. Çok bakteri oluyormuş

Yok bir öneriniz arkadaşlar?

Benim evde önceden kullandığım sporda giyilenlerden vardı onlardan giyiyorum ve rahat ediyorum. Diğerleri cok sıkıyor. Dün de lcw hamile bölümünde gördüm kilot ve sütyen takım gibi yapmışlar ama ayrı ayrı satılıyordu o da spor ama dantel eklemişler. Şuan kullandıklarıma sığmadığım zaman da oyle bişey almayı düşünüyorum.

Canım ben evde sporcu sutyeni kullanıyorum dedigin gibi telli seylere tahammul edemiyorum evde. Normalde okula giderken de yıllardır aynı marka sutyen kullanırım magicform. Bana iyi geliyor .her zaman kullandigimin 1 büyüğünü alsam yetiyor doguma kadar

Ben gecenlerde bir seyler okurken denk gelmistim. Dogum sonrasi emzirmede de kullanabileceginiz bir sey alirsaniz fazladan masraf etmis olmazsiniz diyordu. Mantikli gelmisti. Ama tecrubem yok tabii.
Dogumdan sonraki sutyenleri simdi kullanmak zor yavrum ya. Onlar dugmeli citcitli oluyor pek de aman aman göğsü sarmıyor rahat modeller sarkik durur simdiden onlari takarsanız. Dogumdan sonra göğüsler süt doluyor simdikinin cok daha fazlasi oluyor inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…