:)Sütü bugun icemedim ben de. Sabah yediklerim aynen cıkınca... Neyseki oglen ve aksam henuz duruyor :)
Evet doktorumuz kanama olmadıkça korkma ağrılar normal demişti.Benim de oluyor ara ara normal olmalı
Benim gecen hafta daha coktu gobek. Bu hafta daha az. Hamile pantolonu aldim ben de. Kilo artmadi ama dugmeler kapanmiyorYa bende bana mı öyle geliyor diyorum kızlar bende heralde kilodan göbek yaptım diyorumgercekten daha bu haftalarda çıkar mı göbek ya
Doktorum sakatat yeme demişti. Toxo testim ikisi de negatif çıktı çünkü. Ama bugün annemin yaptığı işkembe çorbasından yedim bi kaşık. Temiz sonuçta dışarıdan değil. Ama gittiğimde yine de soracağım evde pişen sakatat konusunda ne düşünüyor diye. Benim hiç bulantın olmadığı İçin herşeyi yiyorum veya canım istiyor.Yok kuzum sakatat yemiyorum acı ve baharat tüketiyordum artık onu da yiyemiyorum kusmalar başladı.doktoruna sor bence sakatat konusunu.
Oh oh maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin sanadamı bebek yok dedilerDoktor lar malasef her zaman en kötüsünü söylüyorlar sen sikma canini
Bende aynı sitresli günler yaşattılar ama şükür düşük tehlikenin saymazsak bebeğim sağlıklı
Valla benimki çıktı gören hemen anlıyo :)) kilodanda olabilir birazYa bende bana mı öyle geliyor diyorum kızlar bende heralde kilodan göbek yaptım diyorumgercekten daha bu haftalarda çıkar mı göbek ya
Geçmiş olsun canım zencefil limon iç bulantına iyi gelir beni rahatlatıyo.Bebişin sağlıklı olsunda kilo önemli değil..Daha 2 ayı dolmadan göbüş yapanlar olmuş. Ben kusmaktan 2 haftada 4 kilo verdim. Giremediğim giysilerime girer oldum.
İyi geceler canımİyi geceler tatlı anneler :) Rahat ve huzurlu uykular
İyi maşallah canım aynıymış günlerimiz bende perşembe gidicem dra 8 haftam doluyor bakalım bize ne diyecek..
Bende öyleyim canım çabuk yoruluyorum bide çok uykum geliyor.oturduğum yerde uyuyasım var hiç bişey yapasım yok
Sakatattamı yasakmış kızlar.Amaan valla ben 2 haftadır yiyorum ciğer mumbarbana bişey demedi naapsakki buda can yanii
Yok bir öneriniz arkadaşlar?Anneler, 2 ayda göğüs bedenim degisto galiba. Bugun sütyenin önünden omza dogru uzanan yanlari sürte sürte kıpkırmızı yapmis tenimi. Bana rahat ne önerirsiniz her ay yeni sütyen almak istemiyorum. Sporcu sütyeni mi alsam?
Canım bende aynı dertten muzdaribim. Ben spor sütyenlerinden aldım birde bazı markaların normal elbise bedeni şeklinde beden ölçüsü olan modelleri var onlardan aldım çok rahat oluyor tavsiye ederimYok bir öneriniz arkadaşlar?
@Gunesin_AnnesiGüzel bir tablo yapmanızı öneririm. Hepinizi tebrik ederim
Benim evde önceden kullandığım sporda giyilenlerden vardı onlardan giyiyorum ve rahat ediyorum. Diğerleri cok sıkıyor. Dün de lcw hamile bölümünde gördüm kilot ve sütyen takım gibi yapmışlar ama ayrı ayrı satılıyordu o da spor ama dantel eklemişler. Şuan kullandıklarıma sığmadığım zaman da oyle bişey almayı düşünüyorum.Yok bir öneriniz arkadaşlar?
Canım ben evde sporcu sutyeni kullanıyorum dedigin gibi telli seylere tahammul edemiyorum evde. Normalde okula giderken de yıllardır aynı marka sutyen kullanırım magicform. Bana iyi geliyor .her zaman kullandigimin 1 büyüğünü alsam yetiyor doguma kadarYok bir öneriniz arkadaşlar?
Ben gecenlerde bir seyler okurken denk gelmistim. Dogum sonrasi emzirmede de kullanabileceginiz bir sey alirsaniz fazladan masraf etmis olmazsiniz diyordu. Mantikli gelmisti. Ama tecrubem yok tabii.Yok bir öneriniz arkadaşlar?
Dogumdan sonraki sutyenleri simdi kullanmak zor yavrum ya. Onlar dugmeli citcitli oluyor pek de aman aman göğsü sarmıyor rahat modeller sarkik durur simdiden onlari takarsanız. Dogumdan sonra göğüsler süt doluyor simdikinin cok daha fazlasi oluyor inaninBen gecenlerde bir seyler okurken denk gelmistim. Dogum sonrasi emzirmede de kullanabileceginiz bir sey alirsaniz fazladan masraf etmis olmazsiniz diyordu. Mantikli gelmisti. Ama tecrubem yok tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?