Ben de yazmak istiyorum.cokkkk fazla hedefim var aslinda.hepsini bir kagida yazdim ve kararliyim uygulamaya.burayada yazayim. Sigarayi birakmak
Bol bol su icmek
Tuzu ve sekeri kesmek(bunu 2018 e girmeden 3 ay once basardim)
Kisisel bakimima fazlasiyla onem vermek
Borclarimi sifirlamak ve para biriktirme asamasina gecmek
Pilates yapmak
Yoga yapmak
Ingilizce ogrenmek
Hicbir isimi ertelememek(ozellikle ev isleri,evim piril piril olsun)
Minimal yasam(bunuda 2018den once basardim.gardirobumda evimde kullanmadigim tek bir sey bile yok.cuvallarla esya attim ferahladim)
Cocuklarima oda yapmak
Hic ama hic kimseden hicbir sey beklememek her isimi kendim halletmek.en basitinden kavanoz kapagi bile actirmiyorum artik esime)sifir beklenti cok mutluluk
Cocuklarima neseli,cilgin,eglenceli,bakimli,sosyal,guclu bir anne olmak
Cocuklarimin herseyiyle cok daha ozenli ilgilenmek.onlarla cok daha fazla oyun oynamak vakit gecirmek gezmek eglenmek ve bakimlarina dair en ince ayriintiyi atlamamak.ornegin bazen dislerini farcalatmayi atlayabiliyorum
Fotograflari cikartmak(bu konuda eski kafaliyim ben.tum fotolari bastirir album yapayim.milyon tane album olsada bu boyle.oteki turlusu icime sinmez.cocuklarima bebekliklerinden itibaren tum resimlerinden olusan album yapiyorum ayri ayri.bir hayli foto bitikti cikarmadigim.onlari bastirmam ve tarih sirasina gore albumlere yerlestirmem gerekiyor.
Kedimle cok daha fazla oyun oynamak ve onu cok faha fazla mincirip opmek.
Bayanlar daha cokkk var .yazacagim hepsini ama sarjim bitmek uzere.teli biraz sarja koyayim mutfagi toplayayim geliyorum:))