• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 hamile kalamayanlar icin doktor onerileri

p_rizmir35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
37
15
88
38
Merhaba 2 senedir cocuk sahibi olabilmek icin yogun caba sarfediyoruz. Her sey normal deniyor. Sebebi belirsiz infertilite yasiyoruz. Bu durumu daha da zorlastiriyor. Bu konuda uzman doktor ariyorum. Lutfen fikirlerinizi bekliyorum.

Merhaba 2 senedir cocuk sahibi olabilmek icin yogun caba sarfediyoruz. Her sey normal deniyor. Sebebi belirsiz infertilite yasiyoruz. Bu durumu daha da zorlastiriyor. Bu konuda uzman doktor ariyorum. Lutfen fikirlerinizi bekliyorum.
Merhaba
Hamile kalabildiniz mi

Bende 2 senedir istiyordum bu ay hamilelik haberimi aldım istanbuldaysan doktor önerebilirim ilk gittiğim ay bana verdiği enerjiyle özgüvenle olduğunu düşünüyorum ben.çünkü benimkide sebepsizdi.aklımdan çıkardığım an oldu tabi bazı yöntemlerde etkili oldu

Merhabalar post eski ama Sebebsiz infertilite sorunu yaşıyorum İstanbul da doktor önerinizi yazabilir misiniz?

Back