2018 EYLÜL AYINDA HAMİLE KALANLAR 2019 MAYIS/HAZİRAN ANNELERİ

yagmurbulutum

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
21
6
286
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar bugün 4,5 yıl sonra ikinci kez hamile olduğumu öğrendim bu güzel süreci sağlık, mutlulukla tamamlamak tek dileğim.
Benimle aynı duyguları yaşayan yada hala beklemede olan arkadaşlarım sizde durumlar nasıl haydi gelin sohbete

Kızlar merhaba 4.5 haftalık hamileyim:) doktorum progestan verdi arada kanamamlarım oluyor. Öğretmenim ve gün içinde pek oturma fırsatı bulamıyorum. Acaba yorgunluktan mı oluyor sizce normal bi süreç mi ? Ne olursa korkmalıyım? Aydınlatırsanız sevinirim:KK200:

Yorgunluktan olabilir. Ben genelde evde dinleniyorum ağır isler yapmıyorum. Çalışmadığım için gün içinde de genelde yatıyorum. 6 haftalık oldum hiç kanamam olmadı henüz kahverengi leke dahi olmadı. İnsallah önemli birşey değildir sizinki de

Yorgunluktan olabilir. Ben genelde evde dinleniyorum ağır isler yapmıyorum. Çalışmadığım için gün içinde de genelde yatıyorum. 6 haftalık oldum hiç kanamam olmadı henüz kahverengi leke dahi olmadı. İnsallah önemli birşey değildir sizinki de
Teşekkür ederim ☺️

HErkese merhaba kızlar hamileliklerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum sağlıklar mutlulukla kucaklarız inşallah. iyiki bu postu açmışım yanlız değilim ne güzel :)
Ben henüz dr gitmedim randevuma perşembe günü iki gündür koku hassasiyeti ve sabah bulantım var zaman zamansa adet olacakmış gibi ağrı oluyor onun dışında menepoz ateşi basıyor sıkça ve tuvalete sık gidiyorum şimdilik bende durum bu kızlar dr sonrasında yazarm son durumları inşallah.

HErkese merhaba kızlar hamileliklerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum sağlıklar mutlulukla kucaklarız inşallah. iyiki bu postu açmışım yanlız değilim ne güzel :)
Ben henüz dr gitmedim randevuma perşembe günü iki gündür koku hassasiyeti ve sabah bulantım var zaman zamansa adet olacakmış gibi ağrı oluyor onun dışında menepoz ateşi basıyor sıkça ve tuvalete sık gidiyorum şimdilik bende durum bu kızlar dr sonrasında yazarm son durumları inşallah.
Siz kaç haftalık hamilesiniz. Ben de cuma günü kalp atışları için gideceğim doktora

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum :) 1.5 yıllık bir bekleyiş sonucunda dün hamile olduğumu öğrendim..tarifsiz bir mutluluk:) ama şöyle bir durum oldu. Kan testi yaptılar hcg değeri 40.46 çıktı. Doktor biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi kesin sonuç için.sonra ben dayanamadım idrar testi de yaptım :)) sonuç pozitif. Çok ikilem de kaldım şimdi ben hamile miyim değil miyim ?:)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum :) 1.5 yıllık bir bekleyiş sonucunda dün hamile olduğumu öğrendim..tarifsiz bir mutluluk:) ama şöyle bir durum oldu. Kan testi yaptılar hcg değeri 40.46 çıktı. Doktor biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi kesin sonuç için.sonra ben dayanamadım idrar testi de yaptım :)) sonuç pozitif. Çok ikilem de kaldım şimdi ben hamile miyim değil miyim ?:)
Hamilesindir ama henüz çok küçüktür ve doktor acele etmek istememiştir sanırım. Çünkü ben de çok küçükken gitmiştim kese görünmemişti ve doktor 1 hafta sonra çağırdı o zaman kese göründü.

Hamilesindir ama henüz çok küçüktür ve doktor acele etmek istememiştir sanırım. Çünkü ben de çok küçükken gitmiştim kese görünmemişti ve doktor 1 hafta sonra çağırdı o zaman kese göründü.

Muhtemelen dediğin gibi..3 gün gecikince yaptırdım. Önümüzde ki hafta cuma günü gel bakalım dedi..bizde eşimle şaşkın bir durumdayız şuan :))

Selam kızlar bende dün kan testi yaptırıp hamileliğimi kesinleştirdim. 4+3 'üm .. 2.5 ay önce dış gebelik geçirmiştim çok korkuyorum yarın tekrar kan verip artışa bakıcaz umarım bebeğim benimledir :anneadayı: Herkese mutlu sağlıklı gebelikler diliyorum

Asetnz ne kadarvgecmişti

Kızlarrr bi bakrmsnz arkadaşımın testi bu
Screenshot_20181017-102138.webp

Back
X