Maşallah canım inşallah tutar diğer emriolarınızda ilerki zamanlarda yaptırırsınız. Allah herkese nasip etsinzBize de tüp olarak sayı verdiler. 7 tüp dondurulmuş sperm bulunduğunu söylemişlerdi. Ve bir tüpü çözdürüp benim 5 yumurtamla döllediler. Şuan 4 dondurulmuş embriyomuz ve geriye kalan 6 tüp spermimiz mevcut. Net şu kadar sperminiz kaldı diyemiyorlar bende orasını anlamadım. Ama en son sorduğumda miktarı öğrenmek için çözdürmemiz lazım çözüldüklerinde ziyan olacakları İçin kaç adet olduğuna bakamıyoruz yanıtını almıştım.
Heyecanla okumuştum güzel haber gelecek diye. Neden olumsuz olmuş?Transferim olumsuz kızlar.
Embriyo transferi aonuclariniz nasilCanım umudunu yitir me tekrar dene kıliniğini deistir hazır başladım burda devam ediyim deme bir doktor eli iyi gelmiyorsa yine aynısı olur başka doktor iyi arastir malum çok yüksek fiyatlari
Ama hep sabır diyoruz yapacak hiç birşey Yok üzülüyoruz hepimiz evet ama herşey ALLAH’tan çok şükür bunu biliyoruz :)Allahim insallah bidahakinde nasip etsin zor bi surec ya umut ediosun bos cikmasi
aynen ınancımız sonsuz Allahım ıcın zamanı geldıyse hıcbısy engel deıldır bunu bılıoruzAma hep sabır diyoruz yapacak hiç birşey Yok üzülüyoruz hepimiz evet ama herşey ALLAH’tan çok şükür bunu biliyoruz :)