• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Merhaba bayanlar.bnde 8+1deyım bugun ıtıbarı ıle calısıyorum normalde ama kanamam oldugu ıçın ıkı haftadır raporluyum evde ıstırahatteyım. Igne oluyorum 3 gunde bır ve ılac progestan defaorum gunde 3 defa.saglıklı sıhatlı yavrularımızı kucagımıza almayı allah nasıp etsın
Canım öncelikle çok gecmiş olsun.Ben de 10 gün süreyle raporluyum progestan içiyorum 12 gündür ama iğne vermedi gittiğim iki ayrı doktordan hiçbiri.Sanırım lekelenmen oldu benim kahverengi senin ? Ve iğneler işe yarıyor mu ?

Canım öncelikle çok gecmiş olsun.Ben de 10 gün süreyle raporluyum progestan içiyorum 12 gündür ama iğne vermedi gittiğim iki ayrı doktordan hiçbiri.Sanırım lekelenmen oldu benim kahverengi senin ? Ve iğneler işe yarıyor mu ?
Canım hala lekelenmelerin varmı kaç gündür devam ediyor ?

Canım hala lekelenmelerin varmı kaç gündür devam ediyor ?
Perşrmbe Akşamı olmuştu hemen progestan içtim ondan beri yok Allah'a çokkkk şükür :nazar::dua:ama azıcık kalksam da bir tencere kaldırsam belimden sanki Sancı giriyor :( Allah'ım canına can katsın korusun hepimizin meleklerini inşallah.sende de var mıydı herkesi okumaktan kimde var kimde yok şaşırıyorum da

Benım baya sankı regl olmusum gıbı kan geldı ped fln kullandım.ıgneler ıse yarıyor 3 gunde bır ıgne vuruluyorum 5.ıgneyı vuruldum.su an kan azaldı ama kesılmedı.progestanı da alttan alıyordum ama kanama oldugundan berı agızdan alıyorum sekız saatte bır.

Perşrmbe Akşamı olmuştu hemen progestan içtim ondan beri yok Allah'a çokkkk şükür :nazar::dua:ama azıcık kalksam da bir tencere kaldırsam belimden sanki Sancı giriyor :KK43: Allah'ım canına can katsın korusun hepimizin meleklerini inşallah.sende de var mıydı herkesi okumaktan kimde var kimde yok şaşırıyorum da
Var tatlım benimde cuma günü başladı cok korktum doktoru aradım gel normal değil deyince heoten korltum cok şükür kese yolk sac ultrasonda göründü ama yine cok korkuyorum 2 gün sürdü benimde iğne vurdu 1 kere progestan 100ml verdi günde 3 kere kahverengi leke geçti ama sarımsı yeşilimsi akıntı başladı amin canım inşallah sen elinden geldiğince biley yapma ve uzan dinlen benim çarşamba günü randevum var hayırlısı inşallah herşey normaldir..sen meleğini gördünmü yoksa sadece daha kesenmi var ? En son kac mm di canım kese

Kızlar benimde tsh yüksek çıktı 5.93 ilaç kullanmam gerekiyormus levatron diye bir ilaç inşallah gec kalmamisimdir ilaç için bebegin gelişimi icin onemli bir hormonmus

Kızlar canım dondurma istedi.esimle yürüyerek surüne sürüne markete gittim.bi vardim ki dondurma yokmuş.
Zaten bisey yiyemiyorum.şöyle limonlu bi dondurma istedim.şansa bak ki yok.haftaya gelecekmis.
Sürüne sürüne geri döndüm.zaten halim yok.

Kızlar canım dondurma istedi.esimle yürüyerek surüne sürüne markete gittim.bi vardim ki dondurma yokmuş.
Zaten bisey yiyemiyorum.şöyle limonlu bi dondurma istedim.şansa bak ki yok.haftaya gelecekmis.
Sürüne sürüne geri döndüm.zaten halim yok.
Bende dün aldırdım dondurma :) A101 de var canım ben ordan aldim

Var tatlım benimde cuma günü başladı cok korktum doktoru aradım gel normal değil deyince heoten korltum cok şükür kese yolk sac ultrasonda göründü ama yine cok korkuyorum 2 gün sürdü benimde iğne vurdu 1 kere progestan 100ml verdi günde 3 kere kahverengi leke geçti ama sarımsı yeşilimsi akıntı başladı amin canım inşallah sen elinden geldiğince biley yapma ve uzan dinlen benim çarşamba günü randevum var hayırlısı inşallah herşey normaldir..sen meleğini gördünmü yoksa sadece daha kesenmi var ? En son kac mm di canım kese
Allah'a bin şükür kalp atışımızı duyduk 7+0 dayız şu an..senden biraz daha ilerideyiz galiba ..benim randevum da cuma günü her şey yolundaysa ikili tarama testi yapacağını söylemişti doktorum bakalım.İki doktora gittim ikisi de iğnenin haptan çok farkı olmadığını söyledi günde iki tane progestan alıyorum 100 mg lık.
Bu arada sarı akıntı normalmiş bende ta başından beri var.Sarıyı görünce mutlu oluyorum ben yeter ki başka renk gelmesin.Sarı akıntı da bol su içince minimuma iniyor

Benım baya sankı regl olmusum gıbı kan geldı ped fln kullandım.ıgneler ıse yarıyor 3 gunde bır ıgne vuruluyorum 5.ıgneyı vuruldum.su an kan azaldı ama kesılmedı.progestanı da alttan alıyordum ama kanama oldugundan berı agızdan alıyorum sekız saatte bır.
Şifa olsun inşallah.kardeşim tam 10 gün boyunca bildiğin regl olmuş ve o iğneyi vurulmuş 15 gün de yataktan kalkmamış hiçbişey olmadı yeğenime,canavar gibi maşallah :)

Kızlar o sabah bulantısı var ya sanki ilaç gibi geldi bana
O halde 3 saat yol gittim derse de girdim ama bebeğim bana işaret gönderdi dedim 7 yıl bekledim o bulantı için.simdi deli bu SaskinAnne diyorsunuzdur delilikse deliyim
Yarın kontrolüm var dua edin nolur iyi haberlerle donelim

Kızlar o sabah bulantısı var ya sanki ilaç gibi geldi bana
O halde 3 saat yol gittim derse de girdim ama bebeğim bana işaret gönderdi dedim 7 yıl bekledim o bulantı için.simdi deli bu SaskinAnne diyorsunuzdur delilikse deliyim
Yarın kontrolüm var dua edin nolur iyi haberlerle donelim
Canım bende çok kötüyüm sabahtan beri geçmek bilmiyor :) umarım yarın bebişi görürsün kalp atışlarını duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz saat kaöta gideceksin?

Allah'a bin şükür kalp atışımızı duyduk 7+0 dayız şu an..senden biraz daha ilerideyiz galiba ..benim randevum da cuma günü her şey yolundaysa ikili tarama testi yapacağını söylemişti doktorum bakalım.İki doktora gittim ikisi de iğnenin haptan çok farkı olmadığını söyledi günde iki tane progestan alıyorum 100 mg lık.
Bu arada sarı akıntı normalmiş bende ta başından beri var.Sarıyı görünce mutlu oluyorum ben yeter ki başka renk gelmesin.Sarı akıntı da bol su içince minimuma iniyor
Ayy maşallah ne guzel evet canım peki kese kac mm di kalp atışını duyduğunda onu hatırlıomusun ? Progestan hap senide sersem yapıyomu ben çok sersemliyorum içtikten bi 1,2 saat sonra uyuyorum..yaa demek normalmi sarı akıntı kimisi enfeksiyon olabilir dedi korktum bende

Ikili test icin erken değilmi?

Bende dün aldırdım dondurma :) A101 de var canım ben ordan aldim
Canım benim evim çarsiya uzak.ilcenin ćikisinda.arabamiz da yok.akşam vakti dolmus da kalkmiyor.tamda aksam canim istedi.ama nasil istiyor.dondurma diye tutturdum.icim yaniyor resmen.
Eve geldim.esimle dondurma yaotik.donmasini bekliyorum.donsun yiyim bian evvel.
A 101 e de gidince ne kadar dondurma varsa alip gelecem:dondurma:
Bu arada canim seninle ayni şeyleri istiyoruz yiyoruz.

Canım benim evim çarsiya uzak.ilcenin ćikisinda.arabamiz da yok.akşam vakti dolmus da kalkmiyor.tamda aksam canim istedi.ama nasil istiyor.dondurma diye tutturdum.icim yaniyor resmen.
Eve geldim.esimle dondurma yaotik.donmasini bekliyorum.donsun yiyim bian evvel.
A 101 e de gidince ne kadar dondurma varsa alip gelecem:dondurma:
Bu arada canim seninle ayni şeyleri istiyoruz yiyoruz.
Aynen benim ev de öyle bizim de araba yok. Seninle herşey aynı yaaa bu kadar tesadüf olur yani :) bizde alışverişe çıkmıştık eşimin dayısının arabası var onunla gidip geliyoruz o zaman istedim hatta her an yakında yok diye bizde fazla alıp koyduk buzluğa :)

Back
X