- 5 Şubat 2018
- 161
- 209
- 103
Bana istedigin herhangi bi folik kullanabilirsin dedi bende rastgele aldim 90lik bi kutu 3 ay kullanicaksin dedigi icin. Folic-trio kullaniyorum.Kızlar ben keseyi gördüm bugün çok şükür. Darısı sizlere. Bı şey soracaktım , hangi marka folik asit kullaniyorsunuz. Bana doktor folidays iod tavsiye etti. Kullanan var mı ?
karın ultrasonundan mı gördüler?
benim ki geç döllenme o zaman o kadar yüksek değli çünkü değer :) darısı bana en kısa zamandaaaaaaaEvet canım karın ultrasonunda gözüktü. Doktor karın ultrasonunda gozukmezse alttan bakariz onda da gözükmese tekrar kan testi yaparım demişti. bana kan testi yapmadı o yüzden beta değerimi bilmiyorum ama günde 300 300 artiyormus benim hesaplama göre şu an 2000 lerde değerim. Zaten kesenin gozukmesi için 2000 yeterli.
Merhaba bu sefer çok umutluyum 3 meleğimi kaybettim, inşallah bu sefer kucağıma alabileceğim...
İnşallah herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlarrr
Evet canım karın ultrasonunda gözüktü. Doktor karın ultrasonunda gozukmezse alttan bakariz onda da gözükmese tekrar kan testi yaparım demişti. bana kan testi yapmadı o yüzden beta değerimi bilmiyorum ama günde 300 300 artiyormus benim hesaplama göre şu an 2000 lerde değerim. Zaten kesenin gozukmesi için 2000 yeterli.
benim ki geç döllenme o zaman o kadar yüksek değli çünkü değer :) darısı bana en kısa zamandaaaaaaa
Dun yaptirdim bu testleri normal cikti cok sukur..Bir sonraki gidisime
Hemogram,
Akş,TiT,
TSH,FT3,FT4,
HbsAG,anti HIV,anti HCV,
AST,ALT
Bu tahlilleri istedi doktor kızlar.
Sizde durumlar nedir?
5. Haftamin ilk gununden beri boyleyim canım. Sık acıkıyorum. Ama yiyecek bişey bulamıyorum. Herşeyden tiksiniyorum. Aciktikca midem bulaniyo daha hic kusmadim. Cuma günü bir hafta olacak feci başım ağrıyor. Uyumak istiyorum.Slm kızlar 6 haftalik olduk çok kötü bir şekilde migde agrisi ve yanma var sabahları kusma mak için kendimi zorluyorum benim gibi olan varmi
Kıxlar yukarıları okumadm okyacağımda size bişi demek için yazıyorm burdan içimi dökmek istiyorum, geçen hafta malum data göre kese küçük demişti en yakın arklarımdan birisi, dedim aordu sordu bu aabahta aradı sordu gittin mi ne dedi diye .dedim yok,öğleden sonra geçcm,dr baktı dedi kese öok güzel büyümüş,arkımı aradım hemen ,sorunca , bana dedi hmmm çok iyi.ben şok tüm keyfşm kaçtı.resmen kıskandı ya bu nasıl bişidir.hadi gözün aydın hayırlı olaun desene. Allah kalbşne göre versin ne diyim
Kızlar ben sürekli acim. Yani yemek yiyorum iki saat sonra hiç yememis gibi acıkıyorum. Hamilelikten mi yoksa benim pis bogazliligim misizde durumlar nasıl?
Merhaba bayanlar hayırlı akşamlarben hala öğrenemedim bata 3 gün var
kızlar bugün bende aranıza katıldım ama ben eylül başı gibi doğururum. hepinizin hamileliği hayırlı olsun.Allah kucağınıza almak nasip etsin inşş
O tiksinilen seyleri geri sevmek cok zor olmustu benim icin. Ilk hamileligimde tiksindigim seyleri tekrar hayatima almak istedigimde cok zorlandim hala pazi sarmasi yiyemem mesela.. şırnaktaydik ve esimde bende soba yakmayi bilmedigimiz halde soba kurup yakmaya calismistik ve heryer duman olmustu hala soba dumani kokusu alsam midem bulanir.. birde hazir hamburger koftesi felaket kusmustum.. 9 ay boyle gecmisti. 2. Hamileligimde hic bulanmadi midem cok rahat bir hamilelikti... 3. Hamileligim nasil olacak bilmiyorum.. her hamilelik yeni bir yol yeni bir hayat ya
kizlar adetiniz kac gün gecince testte pozitifi gördünüz
Kızlar ben keseyi gördüm bugün çok şükür. Darısı sizlere. Bı şey soracaktım , hangi marka folik asit kullaniyorsunuz. Bana doktor folidays iod tavsiye etti. Kullanan var mı ?
Dun yaptirdim bu testleri normal cikti cok sukur..
Saglik ocagina haber versem mi vermesem mi onu dusunuyorum bende
Bir sonraki gidisime
Hemogram,
Akş,TiT,
TSH,FT3,FT4,
HbsAG,anti HIV,anti HCV,
AST,ALT
Bu tahlilleri istedi doktor kızlar.
Sizde durumlar nedir?
Ay cok dogru diyosun bende kizimda 8. Ayda basladim kilo almaya birden sistim resmen bu sefer daha temkinli gitmeye niyetliyim bakalim basarabilirsem daha aldigim kilolari veremeden 2. Geliyo hayirlisi bakalim :))Bu arada kızlar oğlumda yedi aydan sonra çatır çutur catladim. Heralde bi 15 kiloyu o sıralar aldim. Ilk altı ay çok iyiydi çatlak açısından. Demem o ki kolay veriliyo diye aşırı yemeyin. Size ve bebeğinize faydası olmayan besinleri tuketmemeye çalışın.
Ne kadar var araları canım. Allah bağışlasın :)Ay cok dogru diyosun bende kizimda 8. Ayda basladim kilo almaya birden sistim resmen bu sefer daha temkinli gitmeye niyetliyim bakalim basarabilirsem daha aldigim kilolari veremeden 2. Geliyo hayirlisi bakalim :))
Aminn canim sagoll 9 aylik kizim su an aralari 17 -18 ay olacak kismet olursa :)Ne kadar var araları canım. Allah bağışlasın :)
Kızlar birşey soracağım herkesin dr u tahlil istedi mi? Benim dr um bişi istemedi acaba erken diye mi daha keseyi görmedik bide folik asit dısında vitamin veren oldu mu
Dun yaptirdim bu testleri normal cikti cok sukur..
Saglik ocagina haber versem mi vermesem mi onu dusunuyorum bende
Kızlar birşey soracağım herkesin dr u tahlil istedi mi? Benim dr um bişi istemedi acaba erken diye mi daha keseyi görmedik bide folik asit dısında vitamin veren oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?